"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden Hoogeveen, Emmen, Coevorden

In de regio Hoogeveen, Emmen en Coevorden zijn prachtige uitvaartlocaties en locaties voor een opbaring. Vertel uw uitvaartwensen aan onze uitvaartverzorgers. Zij denken met u mee en adviseren u graag.

Fluitenbergseweg 30a

7931 TB Fluitenberg

Routebeschrijving
K 088 927 3720 088 927 3720

Begrafenis of crematie in Hoogeveen, Emmen, Coevorden

Zoekt u een locatie voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Hoogeveen, Emmen of Coevorden? De uitvaartmedewerkers van Yarden kennen de uitvaartlocaties in de regio en weten wat er allemaal mogelijk is. Yarden heeft een prachtig uitvaartcentrum en crematorium vlakbij Hoogeveen: yardenhuis Zevenberg in Fluitenberg.

yardenhuis Zevenberg Hoogeveen
Yardenhuis Zevenberg ligt dichtbij Hoogeveen. In dit uitvaartcentrum en crematorium is alles aanwezig voor een goed afscheid, zoals opbaarkamers, een verzorgingsruimte en familiekamer. Vanuit koffielounge De Hessel heeft u een prachtig uitzicht op het Drentse landschap.

Uitvaart regelen in Hoogeveen, Emmen, Coevorden

Hoe kunnen de ervaren uitvaartverzorgers van Yarden u helpen bij een goed afscheid? Zij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Hoogeveen, Emmen en Coevorden. Wilt u de uitvaart graag zelf regelen? Wat kunnen onze uitvaartbegeleiders voor u doen? Wij staan voor u klaar vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • bloemen regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers:

Ik ben pas tevreden als de nabestaanden dit zijn Maak kennis
Als nabestaanden tevreden zijn, dan pas ben ik ook tevreden Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Wim de Graaf De wensen van nabestaanden hoor je pas als je goed luistert. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Hoe wilt u dat uw eigen uitvaart eruit ziet? Misschien heeft u daar al eens over nagedacht. Weet u bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden? Heeft u goede herinneringen aan bepaalde muziek of favoriete bloemen? Help uw nabestaanden door uw laatste of uitvaartwensen vast te leggen. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u graag wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locatie: yardenhuis Zevenberg

Zelf uw uitvaartwensen vastlegen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Uitvaartwensen vasteggen

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Drenthe:

Wat kost een uitvaart in Hoogeveen, Emmen, Coevorden?

Welke uitvaartverzekering kiest u als u zich wilt verzekeren voor de kosten van een uitvaart? Yarden heeft een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. Met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich van een goed afscheid. Wilt u weten hoeveel een begrafenis of crematie ongeveer kost? Dit berekent u eenvoudig met de Yarden uitvaartkosten calculator.

Vereniging Yarden in Hoogeveen Emmen Coevorden

In de omgeving van Hoogeveen, Emmen en Coevorden organiseert Vereniging Yarden allerlei activiteiten over afscheid nemen en verliesverwerking. Omdat Yarden vindt dat overlijden en dood onderwerpen zijn waar je gewoon over moet kunnen praten. De vrijwilligers van Vereniging Yarden staan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de uitvaart. Om met u te praten en u te helpen.

bekijk de agenda

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra budget om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt