Yarden is er voor u in Hoogeveen, Emmenen Coevorden, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Hoogeveen, Emmen, Coevorden

Hoe kunnen de ervaren uitvaartverzorgers van Yarden u helpen bij een goed afscheid? Zij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Hoogeveen, Emmen en Coevorden. Wilt u de uitvaart graag zelf regelen? Wat kunnen onze uitvaartbegeleiders voor u doen? Wij staan voor u klaar vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • bloemen regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaartverzorger heeft de uitvaart voor ons onvergetelijk gemaakt. Ze dacht met ons mee en kwam met mogelijkheden. De uitvaart werd zo voor ons klein, mooi en intiem.”

Joyce

Uitvaartlocatie Hoogeveen, Emmen, Coevorden

Zoekt u een locatie voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Hoogeveen, Emmen of Coevorden? De uitvaartmedewerkers van Yarden kennen de uitvaartlocaties in de regio en weten wat er allemaal mogelijk is. Yarden heeft een prachtig uitvaartcentrum en crematorium vlakbij Hoogeveen: yardenhuis Zevenberg in Fluitenberg.

NEEM CONTACT MET ONS OP

yardenhuis Zevenberg Hoogeveen

Yardenhuis Zevenberg ligt dichtbij Hoogeveen. In dit uitvaartcentrum en crematorium is alles aanwezig voor een goed afscheid, zoals opbaarkamers, een verzorgingsruimte en familiekamer. Vanuit koffielounge De Hessel heeft u een prachtig uitzicht op het Drentse landschap.Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE