Yarden is er voor u in Enkhuizen en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Enkhuizen of omgeving?

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Yarden & Heddes Uitvaartzorg ondersteunt en helpt u graag bij het regelen van een uitvaart in Enkhuizen of omgeving. We vinden het belangrijk dat alles volledig naar uw wensen verloopt. De dienstverlening van Yarden & Heddes wordt gewaardeerd met een 9,2.

Persoonlijk contact


Bij Yarden & Heddes Uitvaartzorg Enkhuizen draait alles om persoonlijk contact. De gehele periode tussen overlijden en uitvaart ben ik, uitvaartverzorger Vivienne Heddes, uw vaste aanspreekpunt. Ik luister naar uw wensen en ideeën en denk met u mee over de uitvaartmogelijkheden. Daarbij zoek ik altijd de best mogelijke en meest praktische oplossing, die past bij uw behoeften. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, voorkeur heeft voor een sobere of juist een uitbundige crematie of begrafenis, ik zorg ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals u dat wilt.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK


Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Niets was teveel gevraagd. De uitvaartverzorgster stond, zo leek dat, 24 uur tot onze beschikking. Onze wensen waren en bleven uitgangspunt van de uitvaart.”

Pieter 

Uitvaartzorg in Enkhuizen en omgeving

Yarden & Heddes Uitvaartzorg is in Enkhuizen en omgeving een bekende naam. Omdat ik al meerdere jaren als uitvaartverzorgster in deze regio werkzaam ben, ken ik hier letterlijk en figuurlijk de weg. Ik weet waar ik moet zijn om de uitvaart voor u zo optimaal mogelijk te regelen. Ik kan u dan ook uitgebreid informeren over de begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de omgeving. Kiest u voor bijvoorbeeld een asverstrooiing over het IJsselmeer? Ook dat verzorg ik graag voor u.

Yarden & Heddes verzorgt uitvaarten in:

Andijk Kreileroord Stede Broec
Bovenkarspel Lutjebroek Venhuizen
Drechterland Medemblik Wervershoof
Enkhuizen Oosterblokker Westwoud
Grootebroek Oosterleek Wieringerwerf
Hauwert Oostwoud Wijdenes
Hem Opperdoes Zwaagdijk
Hoogkarspel

Locatie Het Uitvaerthuys

Voor het opbaren van uw dierbare, beschikt Yarden & Heddes ook over een eigen locatie in Enkhuizen. Het Uitvaerthuys is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en biedt een rustige, huiselijke sfeer.

LEES MEER OVER HET UITVAERTHUYS

Bloemen laten bezorgen

Bloemisten kunnen bloemen laten bezorgen op de afscheidslocatie. Graag van tevoren even bellen om een afspraak te maken: 06-52304077.

Dienstverlening

Yarden & Heddes Uitvaartzorg Enkhuizen neemt u de zorg van de uitvaart volledig uit handen. In een persoonlijk gesprek bespreken we eerst uw wensen en op basis daarvan regel ik vervolgens de gehele uitvaart voor u, van het vervoer en rouwdrukwerk tot en met de bloemstukken en grafmonumenten. Uiteraard ben ik zelf als uitvaartverzorger ook op de dag van de uitvaart aanwezig. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles daadwerkelijk wordt uitgevoerd zoals vooraf is afgesproken.

Uitvaart volgens Westfriese gebruiken

Als u wilt, kan ik u adviseren over algemene zaken rond de uitvaart, maar ook over de specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden die dit deel van West-Friesland te bieden heeft kan ik u veel vertellen. Zo kunt u zich eerst goed oriënteren voordat u beslissingen neemt over de invulling van de uitvaart. Want wat u ook kiest, het belangrijkste is dat het een uitvaart wordt die bij u en de overledene past, zodat u er later met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Meer weten over de uitvaartmogelijkheden?

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Wilt u meer informatie, of een persoonlijk gesprek over de uitvaartmogelijkheden in Enkhuizen en omgeving? U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Of bezoek de inloopochtend, elke 1e vrijdag van de maand. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Onze afscheidsarrangementen

Wilt u de uitvaart van een overleden dierbare zo goed en compleet mogelijk verzorgen, maar zeker weten dat u achteraf niet met extra kosten wordt geconfronteerd? Daarvoor hebben we bij Yarden & Heddes uitvaartzorg 4 verschillende afscheidsarrangementen. Een arrangement bestaat uit een vast aanbod aan diensten. U kiest bijvoorbeeld het aantal verwachte bezoekers, voor koffie en cake of andere lekkernijen, maar ook voor weinig of veel keuzevrijheid bij het invullen van de plechtigheid. Voor het afscheidsarrangement naar keuze betaalt u een all-in prijs. Dat geeft rust.

BEKIJK DE AFSCHEIDSARRANGEMENTEN VAN YARDEN

Nabestaandenloket

Na een overlijden zijn er voor nabestaanden veel praktische en administratieve zaken te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het opzeggen van abonnementen voor telefoon of krant en aan contracten en social media accounts zoals Facebook. Met de handige online opzegservice is dit eenvoudig geregeld. Yarden & Heddes Uitvaartzorg heeft hiervoor een samenwerkingsverband met de NabestaandenLoket.

Contact

Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden ben ik u graag van dienst. Neem contact met mij op voor een geheel vrijblijvende afspraak of kennismaking.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsgegevens

Yarden & Heddes
Torenstraat 6
1601 HH Enkhuizen
BTW nr NL002178206B16

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE