"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Heddes Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Yarden & Heddes Uitvaartzorg ondersteunt en helpt u graag bij het regelen van een uitvaart in Enkhuizen of omgeving. We vinden het belangrijk dat alles volledig naar uw wensen verloopt. De dienstverlening van Yarden & Heddes wordt gewaardeerd met een 9,2.


Uitvaartzorg van Vivienne Heddes West-Friesland

Uitvaartzorg van Vivienne Heddes West-Friesland

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Crematie of begrafenis regelen in Enkhuizen?

Bij Yarden & Heddes Uitvaartzorg Enkhuizen draait alles om persoonlijk contact. De gehele periode tussen overlijden en uitvaart ben ik, uitvaartverzorger Vivienne Heddes, uw vaste aanspreekpunt. Ik luister naar uw wensen en ideeën en denk met u mee over de uitvaartmogelijkheden. Daarbij zoek ik altijd de best mogelijke en meest praktische oplossing, die past bij uw behoeften. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, voorkeur heeft voor een sobere of juist een uitbundige crematie of begrafenis, ik zorg ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals u dat wilt.

Locatie Het Uitvaerthuys

Voor het opbaren van uw dierbare, beschikt Yarden & Heddes ook over een eigen locatie in Enkhuizen. Het Uitvaerthuys is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en biedt een rustige, huiselijke sfeer.

Lees meer over het Uitvaerthuys

Bloemen laten bezorgen

Bloemisten kunnen bloemen laten bezorgen op de afscheidslocatie. Graag van tevoren even bellen om een afspraak te maken: 06-52304077.

Uitvaartmogelijkheden in Enkhuizen e.o.

Yarden & Heddes Uitvaartzorg is in Enkhuizen en omgeving een bekende naam. Omdat ik al meerdere jaren als uitvaartverzorgster in deze regio werkzaam ben, ken ik hier letterlijk en figuurlijk de weg. Ik weet waar ik moet zijn om de uitvaart voor u zo optimaal mogelijk te regelen. Ik kan u dan ook uitgebreid informeren over de begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de omgeving. Kiest u voor bijvoorbeeld een asverstrooiing over het IJsselmeer? Ook dat verzorg ik graag voor u.

Yarden & Heddes verzorgt uitvaarten in:

Andijk Kreileroord Stede Broec
Bovenkarspel Lutjebroek Venhuizen
Drechterland Medemblik Wervershoof
Enkhuizen Oosterblokker Westwoud
Grootebroek Oosterleek Wieringerwerf
Hauwert Oostwoud Wijdenes
Hem Opperdoes Zwaagdijk
Hoogkarspel

Dienstverlening

Yarden & Heddes Uitvaartzorg Enkhuizen neemt u de zorg van de uitvaart volledig uit handen. In een persoonlijk gesprek bespreken we eerst uw wensen en op basis daarvan regel ik vervolgens de gehele uitvaart voor u, van het vervoer en rouwdrukwerk tot en met de bloemstukken en grafmonumenten. Uiteraard ben ik zelf als uitvaartverzorger ook op de dag van de uitvaart aanwezig. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles daadwerkelijk wordt uitgevoerd zoals vooraf is afgesproken.

Personaliseer de uitvaart bijvoorbeeld met een doedelzak

Uitvaart volgens Westfriese gebruiken

Als u wilt, kan ik u adviseren over algemene zaken rond de uitvaart, maar ook over de specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden die dit deel van West-Friesland te bieden heeft kan ik u veel vertellen. Zo kunt u zich eerst goed oriënteren voordat u beslissingen neemt over de invulling van de uitvaart. Want wat u ook kiest, het belangrijkste is dat het een uitvaart wordt die bij u en de overledene past, zodat u er later met een goed gevoel op terug kunt kijken.


Voorlichting in Enkhuizen over uitvaarten

Meer weten over de uitvaartmogelijkheden?

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Wilt u meer informatie, of een persoonlijk gesprek over de uitvaartmogelijkheden in Enkhuizen en omgeving? U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Of bezoek de inloopochtend, elke 1e vrijdag van de maand. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Onze afscheidsarrangementen

Wilt u de uitvaart van een overleden dierbare zo goed en compleet mogelijk verzorgen, maar zeker weten dat u achteraf niet met extra kosten wordt geconfronteerd? Daarvoor hebben we bij Yarden & Heddes uitvaartzorg 4 verschillende afscheidsarrangementen. Een arrangement bestaat uit een vast aanbod aan diensten. U kiest bijvoorbeeld het aantal verwachte bezoekers, voor koffie en cake of andere lekkernijen, maar ook voor weinig of veel keuzevrijheid bij het invullen van de plechtigheid. Voor het afscheidsarrangement naar keuze betaalt u een all-in prijs. Dat geeft rust.

BEKIJK DE AFSCHEIDSARRANGEMENTEN VAN YARDEN

NabestaandenLoket

Na een overlijden zijn er voor nabestaanden veel praktische en administratieve zaken te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het opzeggen van abonnementen voor telefoon of krant en aan contracten en social media accounts zoals Facebook. Met de handige online opzegservice is dit eenvoudig geregeld. Yarden & Heddes Uitvaartzorg heeft hiervoor een samenwerkingsverband met de NabestaandenLoket.

Over Vivienne Heddes

Ieder mens is bijzonder; ieder afscheid dus ook. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Heddes
Torenstraat 6
1601 HH Enkhuizen
BTW nr NL002178206B16


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt