Yarden is er voor u in Enschede en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Enschede en omgeving

Heeft u er weleens bij stilgestaan wat er allemaal op u afkomt als een naaste overlijdt? Vaak is er weinig tijd om te rouwen, want bij de organisatie van een uitvaart komt veel kijken. Gelukkig hebben we hier bij Yarden ruime ervaring mee. We snappen we dat u in deze moeilijke tijd extra steun kunt gebruiken, daarom kunt u rekenen op deskundig advies. Kunnen wij u helpen om het afscheid nog persoonlijker te maken? Vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van de plechtigheid staan wij voor u klaar. Zo krijgt u alle tijd en rust die u voor het afscheid nodig heeft.

U kunt in deze regio bij Yarden terecht voor een uitvaartcentrum (mortuarium), crematorium en begraafplaats. In een uitvaartcentrum wordt de overledene verzorgd en eventueel opgebaard, als opbaring niet thuis gebeurt. Na deze eerste periode van opbaring, wordt de overledene overgebracht naar een crematorium voor een crematie of naar een begraafplaats voor een begrafenis.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Op een hele plezierige en professionele manier geregeld en begeleid. Wij kijken, ondanks ons verdriet, met een goed gevoel terug op de organisatie en uitvoering van de uitvaartplechtigheid.”

Ronald 

Uitvaartlocaties in regio Enschede

Crematie regelen in Enschede

In zowel Enschede als in Almelo kunt u voor een crematie terecht bij het crematorium. Het dichtstbijzijnde crematorium van Yarden is yardenhuis Steenbrugge in Diepenveen. Heeft uw dierbare gekozen voor cremeren? Dan zijn er een aantal zaken waar u bij stil moet staan als u de crematie regelt. Bijvoorbeeld of u de as wilt verstrooien of bewaren, en op welke manier precies. Kiest u voor verstrooien, dan kan Yarden u helpen een mooie locatie te vinden. Als u de as liever bewaart, dan kunt u de urn begraven in een urnengraf, plaatsen in een nis van een columbarium of bij u thuis een mooie plek geven.

Begraafplaats Steenbrugge in Diepenveen

Wilt u uw overleden dierbare laten begraven op een mooie begraafplaats in Enschede of omgeving? Yarden vertelt u graag meer over de begraafplaatsen bij u in de buurt. De dichtstbijzijnde Yarden Begraafplaats vindt u in Diepenveen boven Deventer. We kunnen u ook helpen met specifieke wensen rondom de dienst of met het regelen van een religieuze begrafenis. Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op met een van onze uitvaartverzorgers. Ze weten precies wat er allemaal mogelijk is.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE