"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Crematie of begrafenis regelen in regio Enschede

In de regio Enschede vindt u verschillende uitvaart- en opbaarlocaties. Wanneer u een uitvaart moet organiseren, kunnen onze uitvaartverzorgers u begeleiden in uw keuze voor een locatie en de inrichting van de ceremonie. Zij luisteren eerst goed naar uw uitvaartwensen en adviseren u dan over de mogelijkheden.


Uitvaart regelen in Enschede en omgeving

Heeft u er weleens bij stilgestaan wat er allemaal op u afkomt als een naaste overlijdt? Vaak is er weinig tijd om te rouwen, want bij de organisatie van een uitvaart komt veel kijken. Gelukkig hebben we hier bij Yarden ruime ervaring mee. We snappen we dat u in deze moeilijke tijd extra steun kunt gebruiken, daarom kunt u rekenen op deskundig advies. Kunnen wij u helpen om het afscheid nog persoonlijker te maken? Vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van de plechtigheid staan wij voor u klaar. Zo krijgt u alle tijd en rust die u voor het afscheid nodig heeft.

U kunt in deze regio bij Yarden terecht voor een uitvaartcentrum (mortuarium), crematorium en begraafplaats. In een uitvaartcentrum wordt de overledene verzorgd en eventueel opgebaard, als opbaring niet thuis gebeurt. Na deze eerste periode van opbaring, wordt de overledene overgebracht naar een crematorium voor een crematie of naar een begraafplaats voor een begrafenis.

De beste uitvaartverzorgers Enschede

Kunnen wij u ergens mee helpen? De uitvaartverzorgers van Yarden Enschede en Yarden Hengelo staan dag en nacht voor u klaar. Neem gerust contact op via onderstaande visitekaartjes of bel 088 927 3610.

Stuur ons een bericht

Onze uitvaartverzorgers

Yarden uitvaartverzorger Hanneke Bakker Voor mij is iedere uitvaart bijzonder, net als ieder mens. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Marlon Noordhuis Life is what happens while you are busy making other plans - John Lennon. Maak kennis
Ik ben pas tevreden als de nabestaanden dit zijn Maak kennis
Als nabestaanden tevreden zijn, dan pas ben ik ook tevreden Maak kennis

Nuttige websites

Yarden Uitvaartcentrum Hengelo

Het Yarden uitvaartcentrum in de regio Enschede vindt u in Hengelo. Gevestigd in een modern pand aan de westkant van de stad. De ruimtes hebben warme kleuren en materialen, die zorgen voor een aangename sfeer. Wilt u de kamers inrichten met foto’s, kunst of een aandenken? Onze uitvaartverzorgers denken graag met u mee om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Uitvaartcentrum Hengelo

Moderne opbaarkamer uitvaartcentrum Yarden Hengelo

Crematie regelen Enschede

In zowel Enschede als in Almelo kunt u voor een crematie terecht bij het crematorium. Het dichtstbijzijnde crematorium van Yarden is yardenhuis Steenbrugge in Diepenveen. Heeft uw dierbare gekozen voor cremeren? Dan zijn er een aantal zaken waar u bij stil moet staan als u de crematie regelt. Bijvoorbeeld of u de as wilt verstrooien of bewaren, en op welke manier precies. Kiest u voor verstrooien, dan kan Yarden u helpen een mooie locatie te vinden. Als u de as liever bewaart, dan kunt u de urn begraven in een urnengraf, plaatsen in een nis van een columbarium of bij u thuis een mooie plek geven.

Begraafplaats Steenbrugge in Diepenveen

Wilt u uw overleden dierbare laten begraven op een mooie begraafplaats in Enschede of omgeving? Yarden vertelt u graag meer over de begraafplaatsen bij u in de buurt. De dichtstbijzijnde Yarden Begraafplaats vindt u in Diepenveen boven Deventer. We kunnen u ook helpen met specifieke wensen rondom de dienst of met het regelen van een religieuze begrafenis. Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op met een van onze uitvaartverzorgers. Ze weten precies wat er allemaal mogelijk is.

Yarden Uitvaartverzekering

Een uitvaart kost al snel € 8.000. Om deze kosten te dekken kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Wilt u weten wat u jaarlijks aan premie betaalt bij Yarden? Bereken het eenvoudig en snel zelf. Als u liever persoonlijk advies krijgt over een uitvaartverzekering, dan maakt u een afspraak voor een adviesgesprek: 088 927 3610. Aan dit advies zijn kosten verbonden.

Vereniging Yarden

Yarden vindt dat overlijden een onderwerp is waarover je gewoon moet kunnen praten. Het is nu eenmaal onderdeel van het leven. Vereniging Yarden heeft als doel: iedereen die daar behoefte aan heeft, ondersteunen bij het laatste afscheid en de verwerking van verlies. Daarvoor organiseren we evenementen, zoals lezingen en een jaarlijks symposium. Kijk in onze agenda voor een evenement bij u in de buurt.

Bijeenkomsten

Hengelo

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt