"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Gooische Uitvaartverzorging & Yarden

Wij vinden het belangrijk dat nabestaanden zich, voor zover dat in de verdrietige tijd na een overlijden mogelijk is, op hun gemak voelen.


Samen gepast afscheid nemen

Samen gepast afscheid nemen

Samen rouwen op de begraafplaats

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Uitvaartzorg

Bij het overlijden van een naaste en het organiseren van de uitvaart komen er veel vragen op u af. Wie neemt de verantwoordelijkheid? Wordt het een crematie of een begrafenis? Wie regelt alles? Hoe zit het met de verzekering? De uitnodigingen? Wie heeft alle adressen?

Al dit soort praktische zorgen komen bovenop het verdriet dat een overlijden met zich meebrengt. Wij beseffen dat wij uw verdriet niet kunnen wegnemen. Maar voor het praktische deel kunt u voor 100% vertrouwen op onze ervaring. Wij staan u terzijde tijdens het volledige proces. Uw uitvaartverzorger zorgt voor rust, legt uit en regelt. Met voldoende professionele afstand, maar wel op een warme manier. Vanuit ons centrale motto: Dicht bij u.

Uitvaartverzorgers

Samen met u zorgen wij voor een waardig afscheid. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt