"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Groningen

Hoe kunnen wij u helpen bij het regelen van een begrafenis of crematie in de regio Groningen? De uitvaartmedewerkers van Yarden zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en locaties en informeren u graag. Ook kunt u vrijblijvend terecht bij een van de uitvaartconsulenten in de regio, voor hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen.


Begrafenis of crematie in Groningen

De uitvaartverzorgers van Yarden Groningen kennen alle begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio en kunnen u alles vertellen over de verschillende locaties voor een uitvaart of opbaring. In de regio Groningen hebben wij 2 prachtige uitvaartlocaties. yardenhuis van Groningen en Crematorium Groningen liggen aan de rand van de stad en zijn goed bereikbaar.

Yardenhuis van Groningen heeft ruimte voor kleine en grote uitvaarten tot 150 mensen. U voelt zich hier vast snel op uw gemak door de prettige sfeer. Onze 8 opbaarkamers zijn aangekleed met wandfoto's van typisch Groningse plekken. Wilt u graag alle tijd hebben om afscheid te nemen? Onze uitvaartmedewerkers geven u graag de ruimte.
Crematorium Groningen ligt in een park, aan een vijver met fontein. Het gebouw is een rijksmonument. Zoekt u een fijne en rustige plek om afscheid te nemen? Neem eens een kijkje bij Yarden Crematorium Groningen. U bent van harte welkom. Onze uitvaartmedewerkers laten u graag de familiekamer, de aula's en koffiekamers zien.

Uitvaart regelen in Groningen

Welke mogelijkheden zijn er voor een begrafenis of crematie in Groningen en omgeving? De ervaren uitvaartbegeleiders van Yarden in Groningen weten het precies. Zij helpen u graag bij het organiseren van een goed afscheid. U bepaalt samen met onze uitvaartverzorger wat u zelf doet en wat wij voor u regelen. Zodat u met een goed gevoel terugkijkt op de uitvaart.

Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in :

 • de uitvaart regelen;
 • het lichaam verzorgen;
 • bloemen regelen;
 • muziek verzamelen en controleren;
 • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
 • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
 • nazorg - verder na het afscheid.

Maak direct een afspraak

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Groningen

Uitvaartverzorger Wim Hogenkamp Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis
Uitvaartverzorger Fedde de Groot Omdat dit werk om mensen gaat, met hun gevoelens en persoonlijke wensen, is aandacht, zorgvuldigheid en vertrouwen belangrijk. Maak kennis
Uitvaartverzorger Dick Huizinga Het gaat erom hoe de familie het afscheid wilt. Maak kennis
Lisa Kreeft uitvaartverzorger bij Yarden Ik voel me vereerd om mensen te helpen op momenten dat zij het emotioneel zwaar hebben. Maak kennis
Jose Schudde uitvaartverzorger Mijn doel is de nabestaanden een mooie herinnering te geven. Een goed afscheid helpt je verder. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw persoonlijke uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties.

Maak direct een afspraak

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen met behulp van het uitvaartwensenformulier.

Download het formulier

Verzeker uw uitvaartkosten

Wilt u zich verzekeren voor de kosten van een begrafenis of crematie? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen Uitvaartverzekering. Van Yarden. Dit is een flexibele uitvaartverzekering met eenvoudige voorwaarden en een scherpe premie. U kiest zelf hoe u het verzekerd bedrag wilt laten uitkeren.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering.

Met de flexibele uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich van een goed en waardig afscheid.

 • Altijd aan te passen aan veranderende wensen
 • Uitkering in geld of vergoeding van de kosten van de uitvaart
 • Kinderen tot 21 jaar gratis mee te verzekeren
 • Vrije keuze in uitvaartverzorger en locatie
 • Dit is geen geldige geboortedatum. Vul uw geboortedatum in op de volgende manier: DD-MM-JJJJ

  Een datum mag niet in de toekomst liggen

  Een persoon mag niet ouder dan 75 jaar zijn

Persoon toevoegen

Kosten van een uitvaart in Groningen

Hoeveel kost een uitvaart in Groningen ongeveer? U berekent dit gemakkelijk met de Yarden uitvaartkosten calculator.

Bereken mijn uitvaartkosten

Vereniging Yarden

Wat kunnen de vrijwilligers van Vereniging Yarden voor u doen? Wilt u zich voorbereiden op het afscheid van een dierbare? Of op uw eigen overlijden? Onze vrijwilligers helpen u graag. Of het nu voor, tijdens of na de uitvaart is. Vereniging Yarden organiseert ook verschillende activiteiten over dood, afscheid en verlies in Groningen. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Om u te helpen, ondersteunen en te inspireren.

aug

27

Vrijwillig vertrouwen

Vrijwillig vertrouwen

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart regelen via Yarden Uitvaartzorg. Dit is een extra budget om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt