"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Haarlem

Yarden Haarlem verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar en kennen de vele uitvaartmogelijkheden in de regio Haarlem. Wilt u graag hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen? De vrijwillige uitvaartconsulenten van Yarden Haarlem helpen u graag.


Uitvaart regelen in regio Haarlem

Waar in Haarlem en omgeving kunt u terecht voor een begrafenis of crematie? In Haarlem heeft Yarden 2 prachtige uitvaartlocaties: Uitvaartcentrum Kennemerland en Crematorium Haarlem. Onze uitvaartmedewerkers geven u graag een rondleiding en vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Uitvaartcentrum Kennemerland ligt net buiten het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar. De prettige opbaarkamers hebben een aparte kamer met zithoek. In de huiskamer is een sfeervolle openhaard. Alles is aanwezig om een uitvaart te regelen volgens uw wensen, zoals verzorgingsruimtes, (24-uurs) opbaarkamers en familiekamers.
Crematorium Haarlem ligt aan de rand van de Hekslootpolder, naast de praachtige begraafplaats Akendam. U voelt zich vast snel op uw gemak in het lichte gebouw. Onze kleine aula heeft een eigen familiekamer. Welke ideeën heeft u voor de uitvaart? Onze uitvaartmedewerkers denken graag met u mee.

   Uitvaart regelen in Haarlem

   Wat moet u allemaal regelen voor een uitvaart? De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden Haarlem weten het precies. Zij ondersteunen u graag vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. U bepaalt samen met onze uitvaartbegeleiders hoe de uitvaart ziet. Wat u zelf regelt en wat wij voor u doen. Zo helpt Yarden u bij een goed afscheid.

   Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

   • de uitvaart regelen;
   • het lichaam verzorgen;
   • rouwboeket(ten) regelen;
   • muziek verzamelen en controleren;
   • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
   • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
   • nazorg - verder na een afscheid.

   Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Haarlem:

   Uitvaartverzorger Annelies Van Der Goes Haarlem Goed luisteren, oplossingsgericht denken, en het op de achtergrond zorgen dat de dingen goed geregeld zijn. Maak kennis
   Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis
   Uitvaartverzorger Nanou Kurstjens Ik luister goed naar mensen, ook tussen de regels door. Maak kennis
   Ik wil in deze moeilijke periode graag de rots in de branding zijn voor de nabestaanden. Maak kennis

   Uw uitvaartwensen vastleggen

   Wat wilt u graag vastleggen voor uw eigen uitvaart? Misschien heeft u al nagedacht over uw eigen begrafenis of crematie. Bijvoorbeeld welke muziek u wilt laten horen. Of wat u uw nabestaanden wilt serveren. Voor uw nabestaanden is het fijn dat zij weten wat uw laatste wensen of uw uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt.

   Hulp bij het vastleggen van uw wensen

   Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties: Uitvaartcentrum Kennemerland en Crematorium Haarlem.

   Zelf uw wensen invullen

   U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

   Download het formulier

   De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

   Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Noord-Holland:

   Wat kost een uitvaart in Haarlem?

   Hoeveel kost een uitvaart in Haarlem en omgeving? Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u gemakkelijk en snel wat een begrafenis of crematie ongeveer kost. Met een uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich van een goed afscheid. Onze flexibele uitvaartverzekering is de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Flexibel omdat er veel mogelijk is met uw verzekerd bedrag. U betaalt een scherpe premie.

   Vereniging Yarden

   De vrijwilligers van Vereniging Yarden helpen om over de dood te praten. Omdat wij vinden dat een goed afscheid helpt bij het verwerken van verlies. Daarom organiseert Vereniging Yarden activiteiten over dood, afscheid en verlies. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen.

   Bekijk de agenda.

   Onze vrijwilligers staan voor, tijdens en na de uitvaart ook klaar voor iedereen die dat wil. Bijvoorbeeld om te helpen met het verwerken van het verlies.

   Extra ledenvoordeel

   Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit extra voordeel is een budget om te besteden aan uw uitvaart.

   Klantervaringen met Yarden

   Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
   Logo Trustpilot

   De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


   Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

   Heeft u vragen?

   Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

   Veelgestelde vragen

   Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

   Yarden in uw buurt

   Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

   Yarden bij u in de buurt