Yarden is er voor u in Haarlem, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Haarlem

Wat moet u allemaal regelen voor een uitvaart? De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden Haarlem weten het precies. Zij ondersteunen u graag vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. U bepaalt samen met onze uitvaartbegeleiders hoe de uitvaart ziet. Wat u zelf regelt en wat wij voor u doen. Zo helpt Yarden u bij een goed afscheid.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • rouwboeket(ten) regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Alles keurig netjes geregeld en verzorgd en respectvol naar de overledene en nabestaanden. Was een mooie uitvaart”

Paula van Laar 

Uitvaartlocaties in Haarlem

Waar in Haarlem en omgeving kunt u terecht voor een begrafenis of crematie? In Haarlem heeft Yarden 2 prachtige uitvaartlocaties: Uitvaartcentrum Kennemerland en Crematorium Haarlem. Onze uitvaartmedewerkers geven u graag een rondleiding en vertellen wat er allemaal mogelijk is.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartcentrum Kennemerland ligt net buiten het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar. De prettige opbaarkamers hebben een aparte kamer met zithoek. In de huiskamer is een sfeervolle openhaard. Alles is aanwezig om een uitvaart te regelen volgens uw wensen, zoals verzorgingsruimtes, (24-uurs) opbaarkamers en familiekamers.

Crematorium Haarlem ligt aan de rand van de Hekslootpolder, naast de praachtige begraafplaats Akendam. U voelt zich vast snel op uw gemak in het lichte gebouw. Onze kleine aula heeft een eigen familiekamer. Welke ideeën heeft u voor de uitvaart? Onze uitvaartmedewerkers denken graag met u mee.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE