Yarden is er voor u in Heerenveen, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Heerenveen

Welke hulp heeft u nodig bij het regelen van de uitvaart? Wat kunnen de uitvaartverzorgers van Yarden in Heerenveen voor u doen en wat wilt u zelf regelen? In goed overleg organiseren onze uitvaartmedewerkers de uitvaart volgens uw wensen. Zij weten precies waar u aan moet denken als iemand overlijdt van wie u houdt. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart staat Yarden voor u klaar.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering keert uit op 3 manieren:

Laten betalen van de uitvaart

Bij laten betalen van de uitvaart vergoedt Yarden de uitvaartgerelateerde kosten na ontvangst van de originele nota’s. Of Yarden keert rechtstreeks uit aan de uitvaartverzorger. Er wordt geen geld uitgekeerd. Op uw polis staat het bedrag vermeld waarvoor u verzekerd bent.

Geld

U en uw nabestaanden hebben de volledige vrijheid over het te besteden bedrag. Het bedrag hoeft niet verplicht te worden besteed aan de uitvaart.

Wanneer er sprake is van terminale ziekte, kan een voorschot op het verzekerde bedrag worden aangevraagd.

Combinatie

U kunt kiezen voor een combinatie van laten betalen van de uitvaart en geld. U bepaalt zelf hoe u het verzekerde bedrag verdeelt.

Laten betalen van de uitvaart keert uit op basis van declaraties of rechtstreeks aan de uitvaartverzorger. Bij keuze voor geld wordt het verzekerde bedrag in geld uitgekeerd.

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Alles was goed en precies gegaan zoals wij het graag wilden. Veel ruimte voor eigen keuzes, tussentijdse aanpassingen en een goede nazorg”

Nienke

Uitvaartlocaties in Heerenveen

Welke uitvaartlocatie past bij uw wensen? In de regio Heerenveen heeft Yarden 2 prachtige locaties: yardenhuis Schoterhof en yardenhuis van Heerenveen.

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria, begraafplaatsen, of niet-traditionele locaties in de buurt. Het is zelfs mogelijk om je uitvaart bij een niet Yarden locatie te te plannen. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of bekijk locaties bij u in de buurt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Yardenhuis Schoterhof Heerenveen
Yardenhuis Schoterhof ligt in een rustige en groene omgeving. U kunt hier afscheid nemen zoals u dat wilt. De grote aula heeft 125 zitplaatsen. In de 2 restaurants heeft u een ruime keuze aan eten en drinken. Het gedenkpark heeft onder meer urnengraven, strooivelden en een urnenmuur.
Yarden Uitvaartcentrum De Schans Heerenveen

Yardenhuis van Heerenveen in Heerenveen-Noord is goed bereikbaar. Ons uitvaartcentrum is helemaal opnieuw ingericht en heeft een prettige en rustige sfeer. Als u binnenkomt ziet u direct de grote foto van het Heidemeer. Trots zijn wij op de nieuwe verzorgingsruimte. In de wijde omgeving is dit de enige plek voor ritueel wassen.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE