"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Heerenveen

Welke mogelijkheden zijn er voor een begrafenis of crematie in Heerenveen en omgeving? De uitvaartmedewerkers van Yarden laten u graag onze twee uitvaartlocaties zien. Bij yardenhuis Schoterhof en yardenhuis van Heerenveen helpen wij u bij een goed afscheid.


Begrafenis of crematie in Heerenveen

Welke uitvaartlocatie past bij uw wensen? In de regio Heerenveen heeft Yarden 2 prachtige locaties: yardenhuis Schoterhof en yardenhuis van Heerenveen.

Yardenhuis Schoterhof Heerenveen

Yardenhuis Schoterhof ligt in een rustige en groene omgeving. U kunt hier afscheid nemen zoals u dat wilt. De grote aula heeft 125 zitplaatsen. In de 2 restaurants heeft u een ruime keuze aan eten en drinken. Het gedenkpark heeft onder meer urnengraven, strooivelden en een urnenmuur.

Yarden Uitvaartcentrum De Schans Heerenveen

Yardenhuis van Heerenveen in Heerenveen-Noord is goed bereikbaar. Ons uitvaartcentrum is helemaal opnieuw ingericht en heeft een prettige en rustige sfeer. Als u binnenkomt ziet u direct de grote foto van het Heidemeer. Trots zijn wij op de nieuwe verzorgingsruimte. In de wijde omgeving is dit de enige plek voor ritueel wassen.

Uitvaart regelen in Heerenveen

Welke hulp heeft u nodig bij het regelen van de uitvaart? Wat kunnen de uitvaartverzorgers van Yarden in Heerenveen voor u doen en wat wilt u zelf regelen? In goed overleg organiseren onze uitvaartmedewerkers de uitvaart volgens uw wensen. Zij weten precies waar u aan moet denken als iemand overlijdt van wie u houdt. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart staat Yarden voor u klaar.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers:

Kleine dingen persoonlijk maken; dat is wat mij drijft. Maak kennis
uitvaartverzorger carolein de lange Mijn doel is om een uitvaart te verzorgen die past bij de overledene en waar nabestaanden verder mee kunnen. Want een goed afscheid en het creëren van mooie herinneringen helpen in het rouwproces. Maak kennis
Ik kijk eerst naar wat u wilt, dan pas naar wat er kan en mag. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Wie kent uw laatste of uitvaartwensen? Wilt u bijvoorbeeld begraven of gecremeerd worden? Veel nabestaanden vinden het moeilijk om beslissingen te nemen over de uitvaart van hun dierbare. Help uw nabestaanden en leg uw laatste of uitvaartwensen vast. Zodat uw familie uw uitvaart kan regelen zoals u dat wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locaties: yardenhuis Schoterhof en Yarden van Heerenveen.

Zelf uw uitvaartwensen vastlegen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Friesland:

Wat kost een uitvaart in Heerenveen?

Hoe weet u hoeveel een uitvaart in Heerenveen kost? Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u wat een begrafenis of crematie ongeveer kost. Zo weet u welk bedrag u kunt verzekeren met een uitvaartverzekering. Yarden heeft een flexibele uitvaartverzekering waarbij u zelf kiest hoe u het verzekerde bedrag wilt uitkeren. De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden biedt een scherpe premie.

Vereniging Yarden in Heerenveen

De vrijwilligers van Vereniging Yarden helpen bij het laatste afscheid. Voor, tijdens en na de uitvaart staan zij voor u klaar. Bijvoorbeeld om met u te praten over overlijden en dood. Onderwerpen waarvan Yarden vindt dat je er gewoon over moet kunnen praten. Het hoort namelijk bij het leven. Daarom organiseert Vereniging Yarden ook in de omgeving van Heerenveen lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen over afscheid nemen en verliesverwerking.

Bekijk de agenda

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering keert uit op 3 manieren:

Laten betalen van de uitvaart

Bij laten betalen van de uitvaart vergoedt Yarden de uitvaartgerelateerde kosten na ontvangst van de originele nota’s. Of Yarden keert rechtstreeks uit aan de uitvaartverzorger. Er wordt geen geld uitgekeerd. Op uw polis staat het bedrag vermeld waarvoor u verzekerd bent.

Geld

U en uw nabestaanden hebben de volledige vrijheid over het te besteden bedrag. Het bedrag hoeft niet verplicht te worden besteed aan de uitvaart.

Wanneer er sprake is van terminale ziekte, kan een voorschot op het verzekerde bedrag worden aangevraagd.

Combinatie

U kunt kiezen voor een combinatie van laten betalen van de uitvaart en geld. U bepaalt zelf hoe u het verzekerde bedrag verdeelt.

Laten betalen van de uitvaart keert uit op basis van declaraties of rechtstreeks aan de uitvaartverzorger. Bij keuze voor geld wordt het verzekerde bedrag in geld uitgekeerd.

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?

Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt