"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Heesen Uitvaartzorg

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Majon Heesen van Yarden & Heesen Uitvaartzorg ondersteunt u graag bij het organiseren van een betekenisvolle en passende uitvaart in de regio Voorne-Putten. De dienstverlening van Yarden & Heesen wordt gewaardeerd met een 9,9.

Rijksstraatweg 34

3237 LR Vierpolders

Routebeschrijving
K 06 4637 3034 06 4637 3034

Uitvaartzorg van Majon Heesen Yarden

Uitvaartzorg van Majon Heesen Yarden

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Crematie of begrafenis regelen in Voorne-Putten?

Bij Yarden & Heesen staat persoonlijk contact en aandacht voor de nabestaanden centraal. De periode tussen het overlijden en de afscheidsplechtigheid ben ik, Majon Heesen, uw vaste aanspreekpunt. Ik neem alle tijd die nodig is om u in deze moeilijke periode te ondersteunen. Daarbij luister ik goed naar uw wensen en ideeën en denk ik met u mee over de mogelijkheden om het afscheid op een persoonlijke wijze in te vullen.

24/7 bereikbaar

U kunt Yarden & Heesen Uitvaartzorg raadplegen voor hulp en ondersteuning bij het regelen van een crematie of begrafenis in de regio Voorne-Putten. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, voor een sobere of juist uitgebreide crematie of begrafenis, ik zorg ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals u dat wilt.

Dankzij een goede samenwerking met verschillende organisaties staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.. 

Uitvaartmogelijkheden Voorne-Putten

Ik adviseer u over algemene zaken rondom het afscheid, maar ook over de specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden die Voorne-Putten te bieden heeft. Als uitvaartverzorger én inwoner ben ik bekend in deze regio. Ik kan u dan ook uitgebreid informeren over de begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in Voorne-Putten en omgeving.

Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne e.o.

Yarden & Heesen verzorgt uitvaarten in de omgeving van Voorne en Putten, met als belangrijkste gemeenten: Geervliet, Simonshaven, Zuidland, Abbenbroek, Heenvliet, Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Oostvoorne, Tinte, Rockanje, Vierpolders en Zwartewaal. Ook als u niet bij Yarden bent verzekerd, ben ik u graag van dienst.

Bijzondere herinnering

Yarden & Heesen Uitvaartzorg Voorne-Putten neemt u alle zorg rond het afscheid uit handen. Uiteraard houdt u daarbij de regie: u bepaalt wat er gebeurt. Want een afscheid is een blijvende herinnering voor u als nabestaande. Samen met u wil ik die herinnering mooi en bijzonder maken. Uiteraard ben ik zelf ook op de dag van de uitvaart aanwezig. Maar ook na de plechtigheid kunt u rekenen op mijn steun en aandacht; ik hecht veel waarde aan een goede nazorg.

Wensengesprek: leg uw uitvaartwensen vast

De uitvaartzorg van Yarden & Heesen Uitvaartzorg Voorne-Putten begint al ruim vóór het overlijden. Bijvoorbeeld bij het ‘wensengesprek’: op verzoek kom ik geheel vrijblijvend bij u of uw dierbare langs om de wensen voor de uitvaart te bespreken. Door de wensen van tevoren vast te leggen weet iedereen straks precies wat u had gewild. Daarmee vrijwaart u hen van twijfel, stress en verdriet over de vraag of ze het wel goed doen. 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Yarden & Heesen Uitvaartzorg Voorne-Putten helpt u graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Bezoek ook de Facebookpagina van Yarden & Heesen Uitvaartzorg

Over Majon Heesen

Yarden uitvaartverzorgster Majon Heesen Samen met de nabestaanden een dierbare herinnering creëren; dat maakt het bijzonder. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Heesen
Rijksstraatweg 34
3237 LR Vierpolders
BTW nr NL002012673B87

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt