Yarden is er voor u in Voorne-Putten en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Voorne-Putten

Bij Yarden & Heesen staat persoonlijk contact en aandacht voor de nabestaanden centraal. De periode tussen het overlijden en de afscheidsplechtigheid ben ik, Majon Heesen, uw vaste aanspreekpunt. Ik neem alle tijd die nodig is om u in deze moeilijke periode te ondersteunen. Daarbij luister ik goed naar uw wensen en ideeën en denk ik met u mee over de mogelijkheden om het afscheid op een persoonlijke wijze in te vullen.

24/7 bereikbaar

U kunt Yarden & Heesen Uitvaartzorg raadplegen voor hulp en ondersteuning bij het regelen van een crematie of begrafenis in de regio Voorne-Putten. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, voor een sobere of juist uitgebreide crematie of begrafenis, ik zorg ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals u dat wilt.

Dankzij een goede samenwerking met verschillende organisaties staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De warme manier van benaderen heeft ons diep geraakt, zodat wij konden rouwen en herdenken. Een afwisseling van verdriet en toch ook een glimlach. Beide hadden op verschillende momenten een plek, zowel voor, tijdens als daarna.”

Frank 

Uitvaartzorg in Voorne-Putten

Ik adviseer u over algemene zaken rondom het afscheid, maar ook over de specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden die Voorne-Putten te bieden heeft. Als uitvaartverzorger én inwoner ben ik bekend in deze regio. Ik kan u dan ook uitgebreid informeren over de begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in Voorne-Putten en omgeving.

Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne e.o.

Yarden & Heesen verzorgt uitvaarten in de omgeving van Voorne en Putten, met als belangrijkste gemeenten: Geervliet, Simonshaven, Zuidland, Abbenbroek, Heenvliet, Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Oostvoorne, Tinte, Rockanje, Vierpolders en Zwartewaal. Ook als u niet bij Yarden bent verzekerd, ben ik u graag van dienst.

Bijzondere herinnering

Yarden & Heesen Uitvaartzorg Voorne-Putten neemt u alle zorg rond het afscheid uit handen. Uiteraard houdt u daarbij de regie: u bepaalt wat er gebeurt. Want een afscheid is een blijvende herinnering voor u als nabestaande. Samen met u wil ik die herinnering mooi en bijzonder maken. Uiteraard ben ik zelf ook op de dag van de uitvaart aanwezig. Maar ook na de plechtigheid kunt u rekenen op mijn steun en aandacht; ik hecht veel waarde aan een goede nazorg.

Wensengesprek: leg uw uitvaartwensen vast

De uitvaartzorg van Yarden & Heesen Uitvaartzorg Voorne-Putten begint al ruim vóór het overlijden. Bijvoorbeeld bij het ‘wensengesprek’: op verzoek kom ik geheel vrijblijvend bij u of uw dierbare langs om de wensen voor de uitvaart te bespreken. Door de wensen van tevoren vast te leggen weet iedereen straks precies wat u had gewild. Daarmee vrijwaart u hen van twijfel, stress en verdriet over de vraag of ze het wel goed doen. 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Yarden & Heesen Uitvaartzorg Voorne-Putten helpt u graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

NEEM CONTACT OP

Bezoek ook de Facebookpagina van Yarden & Heesen Uitvaartzorg

Bedrijfsgegevens

Yarden & Heesen
Rijksstraatweg 34
3237 LR Vierpolders
BTW nr NL002012673B87

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.