"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Hengelo

In de regio Hengelo is Yarden dichtbij met een eigen uitvaartcentrum. Onze uitvaartverzorgers kennen alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de buurt. Zij denken graag met u mee, kunnen advies geven en van alles voor u regelen.


Begrafenis of crematie in Hengelo

Hoe kan Yarden u helpen met een begrafenis of crematie in de omgeving van Hengelo? U bent van harte welkom in ons eigen uitvaartcentrum Smelt. Onze medewerkers geven u graag een rondleiding en vertellen wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Wilt u de uitvaart graag op een andere locatie? Ook dan helpen wij u graag.

Uitvaartcentrum Smelt in Hengelo

Yarden Uitvaartcentrum Smelt ligt centraal in Hengelo en is goed bereikbaar. Ons uitvaartcentrum is al jaren bekend bij veel mensen in Hengelo en omgeving. U voelt zich vast snel thuis door de knusse sfeer. U vindt bij Smelt een aula, 4 opbaarkamers, een koffielounge en speelhoekje voor kinderen. Parkeren kan op ons eigen parkeerterrein.

Uitvaart regelen in Hengelo

Yarden helpt u bij een goed afscheid. Daarom staan onze uitvaartverzorgers in Hengelo voor u klaar als u een uitvaart moet regelen. Zij weten precies waar u allemaal aan moet denken en welke beslissingen u moet nemen. In goed overleg organiseren wij graag de uitvaart volgens uw wensen. U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat wij voor u regelen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Hengelo

Ik ben er voor mensen. In hun diepste verdriet en kwetsbaarheid. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Marlon Noordhuis Life is what happens while you are busy making other plans - John Lennon. Maak kennis
Pas als je goed luistert, hoor je wat de nabestaanden écht willen. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Zijn uw nabestaanden op de hoogte van uw laatste of uitvaartwensen? Hebt u bijvoorbeeld met hen besproken of u begraven of gecremeerd wilt worden? Veel nabestaanden vinden het lastig om een uitvaart te organiseren. Help uw nabestaanden en leg uw belangrijkste uitvaartwensen vast. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locatie Yarden Uitvaartcentrum Smelt.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Uitvaartwensen vastleggen

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Overijssel

Wat kost een uitvaart in Hengelo?

Weet u wat een begrafenis of een crematie in Hengelo ongeveer kost? Is een begrafenis duurder dan een crematie? Gebruik de Yarden uitvaartkosten calculator om de kosten van een uitvaart te berekenen. U kunt zich verzekeren voor de kosten van een uitvaart met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Dit is een flexibele uitvaartverzekering van Yarden met een scherpe premie. U bepaalt zelf wat u met het verzekerde bedrag doet.

Vereniging Yarden in Hengelo

Vereniging Yarden wil iedereen voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk helpen, ondersteunen en inspireren. Daarom staan onze vrijwilligers voor u klaar. Bijvoorbeeld om te helpen bij het verwerken van het verlies van iemand van wie u houdt. Of bij de voorbereiding op uw eigen dood. Ook organiseert Vereniging Yarden ieder jaar meer dan 100 activiteiten. Bijvoorbeeld lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen over afscheid nemen en verliesverwerking. U bent van harte welkom bij 1 van onze activiteiten in de omgeving van Hengelo.

bekijk onze agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.

Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt