"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging in Hengelo

We kennen alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de buurt. Onze uitvaartverzorgers denken met u mee, geven advies en kunnen van alles voor u regelen.


Man steunt op kist met bloemen

Man steunt op kist met bloemen

Samen rouwen op de begraafplaats

Rouw verwerken doe je samen

Yarden & Smelt Uitvaartzorg

U denkt er misschien liever niet over na, maar ooit zal u afscheid moeten nemen van een dierbare. En dan komt er veel op u af. Gelukkig kunt u dan rekenen op de professionele uitvaartverzorgers van Yarden & Smelt Uitvaartzorg Hengelo. Zij ondersteunen u in de moeilijke periode rond de uitvaart en zorgen ervoor dat de uitvaart volledig naar uw wens verloopt.

Lees meer

Persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden die er in Hengelo en omgeving zijn.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom werken we zo veel mogelijk met vaste met uitvaartverzorger per uitvaart. Hij of zij denkt met u mee, geeft advies en kan van alles voor u regelen. Deze persoon is ook aanwezig op de dag van de uitvaart, zodat u zeker weet dat alles wordt uitgevoerd zoals u heeft afgesproken. Na de uitvaart zal de uitvaartverzorger de uitvaart met u evalueren en de factuur bespreken.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden & Smelt kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de buurt. We werken veel samen met de crematoria Twente in Almelo en Enschede. Kiest u voor een andere opbaarlocatie, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen we dat ook voor u regelen.

De uitvaartverzorger van Yarden & Smelt Uitvaartzorg werkt vanuit het mooie Yarden & Smelt uitvaartcentrum op Deldenerstraat 157 in Hengelo. Hier zijn twee 24-uurs kamers, waar u zoveel als u wilt bij uw opgebaarde dierbare kunt zijn.

Afscheid nemen in persoonlijke sfeer

Als u wilt, voeren we de laatste verzorging thuis uit. Eventueel samen met u. Uw uitvaartverzorger kan u alle zorg rond de opbaring uit handen nemen. We kunnen de overledene ook opbaren in ons uitvaartcentrum Smelt. Hier hebben we een mooie 24-uurskamer, die u naar eigen smaak kunt inrichten met foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken. Zo sluit de sfeer volledig aan bij uw wensen.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. Onze uitvaartverzorger kan u alle zorgen uit handel nemen en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Yarden Uitvaartzorg biedt u verschillende vormen van nazorg, zoals workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u diverse administratieve zaken eenvoudiger afhandelt. Ook een gesprek met een van onze nazorgconsulenten kan u verder helpen.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden & Smelt Uitvaartzorg

Yarden & Smelt Uitvaartzorg Hengelo verzorgt uitvaarten in:

Ambt Delden Goor
Bentelo Hengelo
Delden Hengevelde
Diepenheim Markelo

Meer informatie over uitvaarten

Heeft u vragen of wilt u meer weten over uitvaartmogelijkheden? Neem contact met ons op, we vertellen u graag over alle uitvaartmogelijkheden in deze regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorgers in Hengelo

Ik ben er voor mensen. In hun diepste verdriet en kwetsbaarheid. Maak kennis
Pas als je goed luistert, hoor je wat de nabestaanden écht willen. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur