Yarden is er voor u in Hengelo, samen regelen we uw uitvaart.

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Hengelo

Yarden helpt u bij een goed afscheid. Daarom staan onze uitvaartverzorgers in Hengelo voor u klaar als u een uitvaart moet regelen. Zij weten precies waar u allemaal aan moet denken en welke beslissingen u moet nemen. In goed overleg organiseren wij graag de uitvaart volgens uw wensen. U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat wij voor u regelen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Op een hele plezierige en professionele manier geregeld en begeleid. Wij kijken, ondanks ons verdriet, met een goed gevoel terug op de organisatie en uitvoering van de uitvaartplechtigheid”

Ronald

Begrafenis of crematie in Hengelo

Hoe kan Yarden u helpen met een begrafenis of crematie in de omgeving van Hengelo? U bent van harte welkom in ons eigen uitvaartcentrum Smelt. Onze medewerkers geven u graag een rondleiding en vertellen wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Wilt u de uitvaart graag op een andere locatie? Ook dan helpen wij u graag.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartcentrum Smelt in Hengelo
Yarden Uitvaartcentrum Smelt ligt centraal in Hengelo en is goed bereikbaar. Ons uitvaartcentrum is al jaren bekend bij veel mensen in Hengelo en omgeving. U voelt zich vast snel thuis door de knusse sfeer. U vindt bij Smelt een aula, 4 opbaarkamers, een koffielounge en speelhoekje voor kinderen. Parkeren kan op ons eigen parkeerterrein.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE