Yarden is er voor u in Hilversum, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Hilversum

De uitvaartverzorgers van Yarden Hilversum organiseren ieder jaar zo’n 1200 begrafenissen en crematies. Daarom weten zij precies waar u aan moet denken als iemand overlijdt van wie u houdt. Wilt u graag dat Yarden u helpt bij een goed afscheid? Dan krijgt u uw eigen uitvaartverzorger die samen met u de uitvaart regelt.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • rouwboeket regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Door de professionele begeleiding leek het of in de korte tijd alsof we zeeën van tijd hadden. Dat gaf vertrouwen en ontzorgde ons als naasten”

Brian 

Begrafenis of crematie in Hilversum

Welke locatie zoekt u voor een uitvaart in Hilversum en omgeving? De uitvaartverzorgers van Yarden helpen u graag bij uw keuze. Zij kennen alle uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria in Het Gooi goed. In Hilversum en Bussum heeft Yarden zelf 2 prachtige locaties voor uw uitvaart: uitvaartcentrum Den Hull en uitvaartcentrum De Heemburgh.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartcentrum Den Hull

Uitvaartcentrum Den Hull staat ook bekend als “De Witte Hull” vanwege het witte gebouw. U vindt ons uitvaartcentrum aan de Utrechtseweg 11 in Hilversum. Welke ruimte past bij uw wensen? Onze medewerkers laten u graag de grote en kleine aula, de drie rouwkamers en de familiekamer zien.Uitvaartcentrum De Heemburgh

Uitvaartcentrum De Heemburgh ligt in Het Spiegel (Graaf Wichmanlaan 28) in Bussum, één van de oudste villawijken van Nederland. De Heemburgh is een monumentaal pand. U vindt er drie rouwkamers en een aula. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt.Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE