"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Hilversum

Welke locatie zoekt u voor een uitvaart in Hilversum en omgeving? De uitvaartverzorgers van Gooische Uitvaartverzorging (GUV) & Yarden helpen u graag bij uw keuze. Zij kennen alle uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria in ’t Gooi goed. GUV & Yarden beschikt zelf over 2 prachtige locaties: uitvaartcentrum Den Hull in Hilversum en uitvaartcentrum De Heemburgh in Bussum.


Begrafenis of crematie in Hilversum

Welke locatie zoekt u voor een uitvaart in Hilversum en omgeving? De uitvaartverzorgers van Yarden helpen u graag bij uw keuze. Zij kennen alle uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria in Het Gooi goed. In Hilversum en Bussum heeft Yarden zelf 2 prachtige locaties voor uw uitvaart: uitvaartcentrum Den Hull en uitvaartcentrum De Heemburgh.

Uitvaartcentrum Den Hull
Uitvaartcentrum Den Hull staat ook bekend als “De Witte Hull” vanwege het witte gebouw. U vindt ons uitvaartcentrum aan de Utrechtseweg 11 in Hilversum. Welke ruimte past bij uw wensen? Onze medewerkers laten u graag de grote en kleine aula, de drie rouwkamers en de familiekamer zien.
Uitvaartcentrum De Heemburgh
Uitvaartcentrum De Heemburgh ligt in Het Spiegel (Graaf Wichmanlaan 28) in Bussum, één van de oudste villawijken van Nederland. De Heemburgh is een monumentaal pand. U vindt er drie rouwkamers en een aula. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt.

Uitvaart regelen in Hilversum

De uitvaartverzorgers van Yarden Hilversum organiseren ieder jaar zo’n 1200 begrafenissen en crematies. Daarom weten zij precies waar u aan moet denken als iemand overlijdt van wie u houdt. Wilt u graag dat Yarden u helpt bij een goed afscheid? Dan krijgt u uw eigen uitvaartverzorger die samen met u de uitvaart regelt.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

 • de uitvaartplechtigheid regelen
 • het lichaam verzorgen
 • rouwboeket regelen
 • muziek verzamelen en controleren
 • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie
 • wensen van de nabestaanden uitvoeren
 • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Hilversum

Dit vak kies je niet zomaar, het zit in je. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Joost Veenstra Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Remco Meijerink Met een ode aan het leven afscheid nemen. Daar help ik graag bij. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Marianne Ronday Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer Er samen met de familie een mooi, warm, waardig en respectvol afscheid van maken. Maak kennis
Het liefst doe ik net iets meer dan mensen verwachten. Maak kennis

Checklist bij overlijden

In 1 overzicht zien wat u moet regelen als iemand overlijdt? Bekijk onze Checklist bij overlijden.

Uw uitvaartwensen vastleggen

U denkt misschien liever nog niet na over uw eigen uitvaart. Toch weet u waarschijnlijk al of u begraven of gecremeerd wilt worden. Voor uw familie is het fijn om te weten wat u wilt. Leg uw laatste of uitvaartwensen daarom vast. Zodat uw familie uw uitvaart kan organiseren zoals u dat wilt.

Vul het uitvaartwensenformulier in. Bewaar het formulier op een duidelijke plek en laat uw familie weten dat u dit formulier heeft ingevuld.

  Hulp bij het vastleggen van uw wensen

  Liever hulp? Een Yarden uitvaartconsulent vult graag samen met u het uitvaartwensenformulier in. Dit kan bij u thuis, bij Uitvaartcentrum De Heemburgh en bij Uitvaartcentrum Den Hull.

  Zelf uw wensen invullen

  U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het digitaal uitvaartwensenformulier in te vullen.

  UITVAARTWENSEN VASTLEGGEN

  Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in de regio Hilversum

  Wat kost een uitvaart in Hilversum?

  Gebruik onze uitvaartcalculator om te berekenen wat uw begrafenis of crematie ongeveer kost. Hoe duur uw uitvaart is, hangt af van uw wensen. Zo is een crematie over het algemeen goedkoper dan een begrafenis. U kunt uw uitvaart zelf betalen of financieren via een uitvaartverzekering. Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering Met Yarden verzekert u zich van een goed afscheid. Daarom heeft Yarden 1 uitvaartverzekering voor iedereen: de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering.

  • Flexibele uitvaartverzekering: iedere dag aan te passen
  • Scherpe premie
  • Kinderen tot 21 jaar gratis mee te verzekeren

  Vereniging Yarden in Hilversum

  Yarden is een vereniging. Onze vrijwilligers helpen met allerlei zaken voor, tijdens en na de uitvaart. En organiseren projecten en bijeenkomsten om de dood bespreekbaar te maken. In de agenda ziet u wat er in de buurt van Hilversum wordt georganiseerd. U bent van harte welkom!

  BEKIJK ONZE AGENDA

  Klantervaringen met Yarden

  Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.

  Logo Trustpilot

  De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


  Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

  Heeft u vragen?

  Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

  Veelgestelde vragen

  Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

  Yarden in uw buurt

  Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

  Yarden bij u in de buurt