"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & John Heskes Uitvaartzorg

Voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Hoek van Holland en Leidschendam kunt u vertrouwen op de professionele, persoonlijke begeleiding van Yarden & John Heskes Uitvaartzorg. Begrafenisondernemer John Heskes helpt u bij de organisatie van de uitvaart: van de keuze van een crematorium, de begrafenismuziek of passende rouwkaart, tot het schrijven van een toespraak. John Heskes is uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de uitvaart. Nabestaanden waarderen de dienstverlening van John Heskes met een 10.

's-Gravenzandseweg 18

2681 RJ Monster

Routebeschrijving
K 0174 248 763 0174 248 763

Kassen in Westland, uitvaartverzorger John Heskes

John Heskes in Hoek van Holland - Wassenaar

Wit gebouw, uitvaartverzorger John Heskes

Crematie of begrafenis in Hoek van Holland of Leidschendam?

Heeft u de taak om een begrafenis of crematie te organiseren in Hoek van Holland, Westland of Leidschendam? Een kerkelijke of niet-kerkelijke uitvaart? Yarden & John Heskes Uitvaartzorg helpt u daar graag bij en is er voor iedereen. Ook als u geen uitvaartverzekering bij Yarden heeft of niet in de regio woont. En ongeacht uw culturele herkomst en/of geloofsovertuiging.

Begrafenisondernemer John Heskes biedt u alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Aandacht voor een warme en liefdevolle invulling van de begrafenis of crematie staat daarbij voorop. Waar er behoefte aan is, regelt, adviseert en inspireert hij bij de organisatie. Van de keuze van de locatie of begrafenismuziek, tot een uitvaartspeech. Ook heeft John Heskes een uitgebreide collectie rouwbrieven beschikbaar voor de aankondiging van het overlijden van uw dierbare. Naast deze collectie maakt hij op verzoek graag exclusieve rouwbrieven voor u op basis van bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, foto of tekening.

Uitvaartzorg in Hoek van Holland, Leidschendam en Westland

Begrafenisondernemer John Heskes is actief in Hoek van Holland, in Westland (‘s- Gravenzande, Heenweg, Monster, ter Heijde, Poeldijk, Maasdijk, De Lier), in Midden- Delfland (Maasland, Schipluiden, ’t Woudt, Den Hoorn), in Leidschendam, Wassenaar en Voorschoten. Als lokale ondernemer en inwoner, is hij bekend met de regio en op de hoogte van regionale gebruiken. Op zoek naar bijvoorbeeld een geschikte kerk en een prettige voorganger, een uitvaartcentrum, begraafplaats of bijvoorbeeld een crematorium in Wassenaar of crematorium in Leidschendam? John Heskes helpt u graag bij uw keuze.

In Den Haag en Rijswijk heeft Yarden eigen crematoria (crematorium Ockenburgh en crematorium Eikelenburg), uitvaartcentra en begraafplaatsen. Maar het is ook mogelijk om een afscheid en/of condoleance te houden op andere locaties. Bijvoorbeeld een betekenisvolle plaats waar de overledene graag kwam, zoals een stamkroeg, een geliefd theehuis, restaurant of strandpaviljoen. John Heskes helpt u om de passende locatie te kiezen en een persoonlijke sfeer te geven voor het afscheid.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost

Aan de Rietdijkstraat in Hoek van Holland heeft John Heskes een eigen uitvaartinformatiecentrum. Bij ‘Bakkie Troost, aan de Rietdijkstraat, kunt u vrijblijvend langskomen voor meer informatie over afscheid en uitvaartmogelijkheden. Met of zonder afspraak, u bent altijd welkom. De koffie staat klaar.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost


Mooi bruin gebouw, uitvaartverzorger John Heskes

Dienstverlening

Als een dierbare is overleden, staat u als nabestaande voor de taak de uitvaart te regelen. Naast uw verdriet om het verlies, wordt uw aandacht gevraagd voor de organisatie van de begrafenis of crematie. In korte tijd moet u veel beslissingen nemen over zaken waarbij u misschien nooit eerder stilstond. Hoe neemt u op een goede manier afscheid, hoe wilt u de begrafenis of crematie invullen? Er is heel veel mogelijk. Misschien heeft u specifieke wensen voor de begrafenismuziek of toespraken? En wat was de wens van uw dierbare hierin?

Yarden & John Heskes begeleidt u bij dit hele proces, zodat het afscheid precies wordt zoals ú dat voor ogen heeft. Hij ondersteunt u in deze periode, luistert naar uw wensen en verhalen, helpt u keuzes maken en neemt – in overleg - praktische zaken uit handen. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid van degene die u liefheeft een mooie, liefdevolle herinnering wordt. Een 1e stap in de verwerking van uw verlies. Voor een begrafenis of crematie kunt u terecht bij John Heskes, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Verzorgen en opbaren

De laatste verzorging van een overledene is een liefdevolle handeling, die door nabestaanden vaak als waardevol wordt ervaren. Wilt u de laatste verzorging van uw dierbare zelf uitvoeren of heeft u liever dat wij dit doen? Samen is uiteraard ook mogelijk. U bepaalt. Net als de locatie waar de overledene wordt opgebaard. Thuis, in een uitvaartcentrum, of ergens anders. Wilt u daar gasten ontvangen, of juist niet? Zo ja, wilt u dan misschien het glas heffen in het bijzijn van de overledene, in plaats van koffie in de ontvangstruimte? Bespreek uw wensen met John Heskes. Samen maken we veel mogelijk!

Yarden uitvaartlocatie: Crematorium Ockenburgh

Uitvaartmuziek en beeld tijdens de begrafenis of crematie

Yarden beschikt over een uitgebreide collectie begrafenismuziek. U kunt hiervan gebruik maken door uw voorkeur aan ons door te geven, maar u kunt zich hierdoor ook simpelweg laten inspireren. Naast muziek kunnen we een afscheid een nog nadrukkelijker persoonlijk karakter geven, door gebruik te maken van beeld: bijvoorbeeld een foto in de aula van de uitvaartlocatie of een diavoorstelling met beelden uit het leven van uw dierbare. Beeld en muziek kunnen een belangrijke basis vormen voor het afscheid.

Overbrenging vanuit of naar het buitenland (repatriëring)

Is uw dierbare in het buitenland overleden en wilt u de begrafenis of crematie in Nederland laten plaatsvinden? Of wilt u de begrafenis of crematie van de overledene in het buitenland of in het land van herkomst laten plaatsvinden? Dan kan Yarden & John Heskes Uitvaartzorg het vervoer voor u verzorgen. Inclusief de verzorging van de overledene en het afscheid in Nederland.

Strand, uitvaartverzorger John Heskes

Uw uitvaartwensen

Heeft u al eens nagedacht hoe u uw eigen afscheid graag zou invullen? Door nu vast na te denken over uw uitvaartwensen en deze vast te leggen, maakt u het uw nabestaanden een stuk eenvoudiger. Het kan u zelf ook rust geven als uw nabestaanden weten hoe u de invulling van uw crematie of begrafenis voor ogen heeft. Wilt u hier hulp bij of er gewoon eens over praten? U kunt altijd terecht in ons uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost. Geheel vrijblijvend.

John Heskes bloemen

Rouwboeketten bestellen? Dat kan gemakkelijk en veilig online. Yarden & John Heskes Uitvaartzorg heeft een eigen bloemen webshop.

Bezoek onze webshop

Yarden & John Heskes op tv

In het najaar van 2017 was John Heskes, net als in 2016, samen met zijn collega Desiree Meisenbourg (van Yarden & Meyer Uitvaartzorg) het vaste gezicht in het tv-programma ‘Loslaten in Liefde’ op WOS TV. Hierin vertellen nabestaanden aan presentator Alphons de Wit over hun overleden dierbaren en waarom zij nooit vergeten mogen worden. John en Desiree laten zien wat er allemaal mogelijk is bij en ook na een uitvaart.

Seizoen 2016

Over John Heskes

Uitvaartverzorger John Heskes Ik geef u de ruimte voor uw eigen ideeën. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & John Heskes
's-Gravenzandseweg 18
2681 RJ Monster
BTW nr NL002022518B43

Blogs van John Heskes

jul

28

Ze wilde zo graag weer met hem samen zijn

Piet en Leny werden 11 dagen na zijn overlijden weer herenigd op een prachtige natuurbegraafplaats. Een blog van John Heskes, uitvaartverzorger bij Yarden & John Heskes Uitvaartzorg.

Ze wilde zo graag weer met hem samen zijn
  • In een uitvaartkist onder een groot schilderij. Uitvaartverzorger John Heskes vertelt over een bijzondere opbaring onder'Vaders Nachtwacht'. Opbaren onder de Nachtwacht
  • John Heskes, uitvaartverzorger bij Yarden & John Heskes Uitvaartzorg in Hoek van Holland, schrijft in zijn nieuwste blog hoe juist die kleine dingen bij een afscheid het verschil maken. Het zijn de kleine dingen die het doen
  • Heeft u uw uitvaartwensen vastgelegd? Uitvaartverzorger John Heskes geeft in zijn nieuwste blog tips hoe u de juiste balans bewaakt tussen wensen van de overledene en de nabestaanden. De juiste balans
  • Als uitvaartverzorger maak je heel wat mee. Het aandragen van een locatie voor de uitvaart is een onderdeel van je werk. Maar soms hebben nabestaanden toch andere ideeën. Lees het blog van John Heskes, uitvaartverzorger bij Yarden & John Heskes Uitvaartzorg in Hoek van Holland. Betekenisvolle plekken


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt