"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & John Heskes Uitvaartzorg

Veel ruimte voor eigen ideeën en altijd een persoonlijke invulling van het afscheid. Daar staat Yarden & John Heskes voor. Met een moderne en innovatieve inslag, maar met behoud van en respect voor geloofsovertuiging en tradities. U kunt op ons vertrouwen voor hulp en ondersteuning bij het regelen van een passend afscheid in de regio Hoek van Holland-Wassenaar. De dienstverlening van Yarden & John Heskes wordt gewaardeerd met een 9,8.


Kassen in Westland, uitvaartverzorger John Heskes

John Heskes in Hoek van Holland - Wassenaar

Wit gebouw, uitvaartverzorger John Heskes

Crematie of begrafenis in regio Hoek van Holland?

Staat u voor de moeilijke en emotionele opgave om een afscheidsplechtigheid te organiseren voor een overleden dierbare? Yarden & John Heskes helpt u daar graag bij. Wij zijn er voor iedereen. Ongeacht uw culturele herkomst en/of geloofsovertuiging. Óók als u geen uitvaartverzekering (bij Yarden) heeft, of niet in de regio Hoek van Holland-Wassenaar woont.

Voor een uitvaart kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag, terecht bij Yarden & John Heskes Uitvaartzorg. Zowel voor begrafenis- als crematiediensten. Ik - John Heskes - regel, adviseer, inspireer en ondersteun bij de organisatie van de uitvaart. Ik begeleid deze niet alleen persoonlijk, ik ben tevens uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de afscheidsplechtigheid.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost

Vroeg of laat moeten we allemaal een keer afscheid nemen van mensen die ons dierbaar zijn. In ons uitvaartinformatiecentrum 'Bakkie Troost', aan de Rietdijkstraat in Hoek van Holland kunt u vrijblijvend langskomen voor meer informatie op het gebied van afscheid en uitvaartmogelijkheden. Met of zonder afspraak, u bent altijd welkom bij 'Bakkie Troost'. De koffie staat voor u klaar.

Lees meer over ons uitvaartinformatiecentrum

Regio uitvaartzorg: Hoek van Holland, Wassenaar e.o.

Yarden & John Heskes Uitvaartzorg is actief in Hoek van Holland, in Westland (‘s- Gravenzande, Heenweg, Monster, ter Heijde, Poeldijk, Maasdijk, De Lier), in Midden- Delfland (Maasland, Schipluiden, ’t Woudt, Den Hoorn), in Leidschendam, Wassenaar en in Voorschoten. Als lokale ondernemer en inwoner van de regio Hoek van Holland-Wassenaar ken ik de lokale gebruiken en spreek ik de taal van de streek.

In Den Haag heeft Yarden eigen crematoria, uitvaartcentra en begraafplaatsen, maar er zijn meer locaties in de omgeving waar een afscheid mogelijk is. Denkt u bijvoorbeeld aan een strandpaviljoen, een geliefd theehuis of een restaurant. Een betekenisvolle plaats waar de overledene graag kwam. Op de verschillende locaties zijn de mogelijkheden te over om de ruimte waar het afscheid plaatsvindt een persoonlijke sfeer te geven.

Mooi bruin gebouw, uitvaartverzorger John Heskes

Dienstverlening

Yarden & John Heskes is er om u te ondersteunen in een voor u kwetsbare periode. Ik luister niet alleen naar uw wensen, maar ook naar uw verhalen en ik neem u praktische zaken uit handen. Samen zorgen we er voor dat het afscheid van degene die u liefheeft een mooie herinnering wordt.

Mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart in te vullen. Nadat een dierbare is overleden, staat u als nabestaande voor een zware taak: Terwijl verdriet om het verlies al uw energie en aandacht vraagt, moet u nadenken over vragen als 'Hoe neem ik op een goede manier afscheid?'

U moet in korte tijd veel beslissingen nemen over zaken waarbij u waarschijnlijk niet eerder stilstond. Yarden & John Heskes Uitvaartzorg helpt u deze keuzes te maken en neemt u in overleg werk uit handen, zodat het afscheid een mooie herinnering vormt, die u helpt bij de verwerking van het verlies. Om zo de draad van het leven weer op te pakken.

Verzorgen en opbaren

De laatste verzorging is een liefdevolle handeling, die na afloop door nabestaanden meestal als zeer betekenisvol is ervaren. Wilt u uw dierbare zelf de laatste verzorging geven? Of heeft u liever dat wij dit doen? Samen is uiteraard ook een optie. Ook bepaalt u waar uw geliefde wordt opgebaard. Dat kan thuis zijn, of in een uitvaartcentrum. Wilt u daar gasten ontvangen, of juist niet? En zo ja, wellicht wilt u dan in het bijzijn van uw overleden dierbare liever het glas heffen in plaats van koffie in de ontvangstruimte? Uw wensen maken wij mogelijk.

Rouwbrieven

Niets is persoonlijker dan een rouwbrief. Yarden & John Heskes Uitvaartzorg heeft een uitgebreide collectie rouwbrieven beschikbaar om de aankondiging van overlijden te doen. Naast deze collectie realiseren wij op verzoek unieke, persoonlijke rouwbrieven op basis van bijvoorbeeld een foto of tekening.

Yarden uitvaartlocatie: Crematorium Ockenburgh

Begraven of cremeren

Voor de invulling van het afscheid is heel veel mogelijk. Hoe wilt ú dat de uitvaartdienst eruitziet? Heeft u specifieke wensen? Wilt u bijvoorbeeld begraven of cremeren? En wat was de wens van uw dierbare hierin? Wij begeleiden u door dit hele proces, zodat de dienst precies wordt zoals ú dat voor ogen heeft.

Muziek en beelden tijdens de afscheidsplechtigheid

Yarden beschikt over een uitgebreide collectie muziek. Hier kunt u gebruik van maken door uw muzikale voorkeur aan ons door te geven, maar u kunt zich ook simpelweg door ons aanbod laten inspireren. Naast muziek kan een afscheid nog nadrukkelijker een persoonlijk karakter krijgen, door gebruik te maken van beelden; in de aula van de afscheidslocatie kan een foto, of een diavoorstelling met beelden uit het leven van uw dierbare een belangrijke bijdrage leveren. Op deze wijze vormen beeld en muziek een belangrijke basis voor het afscheid.

Overbrenging naar het buitenland:

Wilt u de begrafenis of crematie van de overledene in het buitenland of in het land van herkomst laten plaatsvinden? Dan kan Yarden & John Heskes Uitvaartzorg het vervoer voor u verzorgen. Inclusief de verzorging en het afscheid in Nederland.

Strand, uitvaartverzorger John Heskes

Uw eigen uitvaartwensen

Heeft u al eens nagedacht over wat u zelf zou willen bij uw afscheid? Door tijdig na te denken over uw uitvaartwensen en deze vast te leggen maakt u het uw nabestaanden een stuk eenvoudiger. Daarnaast kan het uzelf rust brengen om te weten dat het uw nabestaanden duidelijk is hoe u uw afscheid voor ogen heeft. Als u hier eens over wilt praten of hulp bij zoekt, kunt u uiteraard terecht in ons uitvaartinformatiecentrum 'Bakkie Troost'.

Uitvaartarrangementen

Goed zicht houden op de uiteindelijke kosten van een uitvaart kan lastig zijn. U heeft tenslotte al genoeg beslissingen om te nemen. Met een afscheidsarrangement van Yarden betaalt u een all-in prijs voor de verzorging van het afscheid. Duidelijk, transparant en u weet waar u aan toe bent.

Bekijk de afscheidsarrangementen

Onze bloemen webshop

Yarden & John Heskes Uitvaartzorg Hoek van Holland - Wassenaar heeft ook een webshop waarin u gemakkelijk en veilig online rouwboeketten kunt bestellen.

Bezoek onze webshop

Yarden & John Heskes op tv

Seizoen 2017

John Heskes was ook in het najaar van 2017 samen met zijn collega Desiree Meisenbourg van Yarden & Meyer Uitvaartzorg het vaste gezicht in  'Loslaten in Liefde' op WOS TV. In dit programma vertellen nabestaanden aan presentator Alphons de Wit over hun overleden dierbaren en waarom zij nooit vergeten mogen worden. John en Desiree laten zien wat er allemaal mogelijk is bij en na een uitvaart.

Aflevering 1: over bloemen bij de uitvaart (met John Heskes).

Aflevering 2: de mogelijkheden om met beeld en geluid invulling te geven aan een afscheidsplechtigheid (met Desiree Meisenbourg).

Aflevering 3: De mogelijkheden bij de invulling van een kerkelijke uitvaart (met John Heskes).

Aflevering 4: Kinderen en de dood, kinderen en rouw (met Desiree Meisenbourg).

Aflevering 5: Wat gebeurt er bij de crematie oven? (met John Heskes)

Aflevering 6: Afscheid nemen in de buitenlucht (met Desiree Meisenbourg).

Aflevering 7: Wat kan de notaris voor u betekenen? (met John Heskes).

Aflevering 8: De Scorpioparty, de jaarlijkse bijeenkomst waar herdenken en het leven vieren centraal staat (met Desiree Meisenbourg).

Seizoen 2016

John Heskes was in het najaar van 2016 het vaste gezicht in het programma 'Loslaten in Liefde' op WOS TV. In dit televisieprogramma vertellen nabestaanden aan presentator Alphons de Wit over hun overleden dierbaren en waarom zij nooit vergeten mogen worden. John Heskes laat zien wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart.

Aflevering 1: over tijdig oriënteren op mogelijkheden voor de uitvaart en om uw uitvaartwensen vast te leggen.

Aflevering 2: een passende uitgeleide van de overledene bij het verlaten van het adres van overlijden.

Aflevering 3: de mogelijkheden voor opbaren en de laatste verzorging, bijvoorbeeld bij yardenhuis Ockenburgh

Aflevering 4: de mogelijkheden en keuze in persoonlijk rouwdrukwerk.

Aflevering 5: de gang van zaken in een crematorium en de mogelijkheden tijdens de afscheidsplechtigheid en bij de invulling van de condoleance.

Aflevering 6: Maak kennis met alternatieve uitvaartlocaties.

Aflevering 7: Over asbestemming en nagedachtenisvormen

Aflevering 8: Over materiële en emotionele nazorg na de uitvaart.

Over John Heskes

Uitvaartverzorger John Heskes Ik geef u ruimte voor uw eigen ideeën. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt