"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden Hoofddorp

Een goed afscheid is de 1e stap in de verwerking van het verlies. De uitvaartverzorgers van Yarden Hoofddorp kennen de mogelijkheden in de regio en vertellen u er graag over. Ze helpen u graag verder bij het organiseren van een persoonlijk afscheid.


Begrafenis of crematie in Hoofddorp

Hoe maakt u een afscheid liefdevol en persoonlijk? De uitvaartmedewerkers van Yarden denken graag met u mee. Voor een begrafenis of crematie in de regio Hoofddorp hebben wij 2 prachtige uitvaartlocaties in Haarlem: Yarden Uitvaartcentrum Kennemerland en Yarden Crematorium Haarlem.

Uitvaartlocaties

Zoekt u een huiselijke sfeer? Yarden Uitvaartcentrum Haarlem heeft een openhaard in de familieruimte. Onze betrokken uitvaartmedewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Wilt u graag in een groene omgeving afscheid nemen? Yarden Crematorium Haarlem ligt naast begraafplaats Akendam, aan de rand van de Hekslootpolder. Het lichte gebouw is goed bereikbaar.

Uitvaart regelen in Hoofddorp

Welke hulp heeft u nodig bij het regelen van een uitvaart? De uitvaartverzorgers van Yarden in Hoofddorp helpen u graag bij een goed afscheid. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn voor een begrafenis of crematie in Hoofddorp en omgeving. En laten u graag onze uitvaartlocaties zien. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wat wij voor u doen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • rouwboeket regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Hoofddorp

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden en welke muziek u graag wilt laten horen. Leg uw uitvaartwensen vast zodat uw familie uw uitvaart kan regelen zoals u dat wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties: Yarden Uitvaartcentrum Kennemerland en Yarden Crematorium Haarlem.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van Vereniging Yarden. Zij helpen u graag om uw laatste wensen vast te laten leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Noord-Holland

Wat kost een uitvaart in Hoofddorp?

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Hoofddorp? Dat berekent u snel met de Yarden uitvaartkosten calculator. Wilt u zich verzekeren voor de kosten van uw begrafenis of crematie? Daarvoor sluit u een uitvaartverzekering af. Bijvoorbeeld de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. Kinderen tot 21 jaar kunt u gratis meeverzekeren.

Vereniging Yarden in Hoofddorp

Hoe kunnen de vrijwilligers van Yarden u helpen bij dood, afscheid of verlies? Wilt u misschien hulp bij het afscheid nemen van een dierbare? Of bij de voorbereiding op uw eigen dood? De vrijwilligers van Vereniging Yarden helpen u graag. Of het nu voor, tijdens of na de uitvaart is.

Vereniging Yarden organiseert ook activiteiten over dood, afscheid en verlies in Hoofddorp. Om u te helpen, ondersteunen en te inspireren. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen.

Bekijk de agenda.

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij uw uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit extra ledenvoordeel kunnen zij uitgeven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt