Yarden is er voor u in Hoofddorp, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Hoofddorp

Welke hulp heeft u nodig bij het regelen van een uitvaart? De uitvaartverzorgers van Yarden in Hoofddorp helpen u graag bij een goed afscheid. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn voor een begrafenis of crematie in Hoofddorp en omgeving. En laten u graag onze uitvaartlocaties zien. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wat wij voor u doen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • rouwboeket regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Complimenten aan alle medewerkers voor de manier waarop zij de uitvaart van onze vader hebben verzorgd. De aandacht en steun hebben wij zeer gewaardeerd.”

Annemieke

Begrafenis of crematie in Hoofddorp

Hoe maakt u een afscheid liefdevol en persoonlijk? De uitvaartmedewerkers van Yarden denken graag met u mee. Voor een begrafenis of crematie in de regio Hoofddorp hebben wij 2 prachtige uitvaartlocaties in Haarlem: Yarden Uitvaartcentrum Kennemerland en Yarden Crematorium Haarlem.

Uitvaartlocaties

Zoekt u een huiselijke sfeer? Yarden Uitvaartcentrum Haarlem heeft een openhaard in de familieruimte. Onze betrokken uitvaartmedewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Wilt u graag in een groene omgeving afscheid nemen? Yarden Crematorium Haarlem ligt naast begraafplaats Akendam, aan de rand van de Hekslootpolder. Het lichte gebouw is goed bereikbaar.

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria, begraafplaatsen, of niet-traditionele locaties in de buurt. Het is zelfs mogelijk om je uitvaart bij een niet Yarden locatie te te plannen. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of bekijk locaties bij u in de buurt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE