"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg

De uitvaartverzorgers van Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg Hoorn hebben de juiste kennis en ervaring om u bij te staan in een moeilijke tijd. Samen werken we aan een uitvaart waarop u met een goed gevoel terugkijkt. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,8.


Crematie of begrafenis in Hoorn

Een persoonlijk afscheid geeft troost en helpt bij de verwerking: een verdrietige gebeurtenis wordt een mooie herinnering. Dat is mijn streven bij Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg. In de week vanaf het overlijden tot de uitvaart komt er heel veel tegelijk op u af. Mijn naam is Marlies Schoneveld en na overlijden van uw dierbare neem ik u graag praktische en organisatorische zaken uit handen, zodat u ruimte heeft om echt afscheid te nemen. Dat is hoe ik uitvaartverzorging zie en zo’n uitvaartbegeleider wil ik graag voor u zijn: De uitvaartbegeleider die ontzorgt waar dat gewenst is, die u betrekt waar u dat kunt of wilt en die helpt als u het liever zelf doet.

Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg is een kleinschalige lokale onderneming die dicht bij u staat, met de zekerheid en expertise van Yarden. Doordat ik zelf woonachtig ben in de regio, ben ik volledig op de hoogte met alle mogelijkheden van uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen in de Hoorn en Koggenland. Tot en met de uitvaart heeft u één aanspreekpunt. Ik luister naar uw wensen en verhalen over de overledene. Zo creëren wij samen een uitvaart die volledig recht doet aan uw dierbare, maar ook aan uw eigen wensen.

Voor het regelen van een uitvaart in Hoorn en Koggenland, kunt u mij bellen. Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ik kom graag bij u langs om samen met u de invulling van de uitvaart te bespreken.

Uitvaartwensen

Is er geen sprake van een overlijden, maar wilt u iets weten over uw uitvaart(wensen)? Ik kom graag bij u thuis om in alle rust uw vragen over de verschillende uitvaartmogelijkheden in de omgeving van Hoorn en Koggenland te bespreken. Het gesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Eventueel kunnen we samen uw uitvaartwensen al vastleggen: Hierdoor weet iedereen om u heen straks precies wat u had gewild. Daarmee bespaart u hen onzekerheid over de vraag of ze het wel goed doen.

U hoeft niet verzekerd te zijn bij Yarden om de uitvaart door mij te laten verzorgen. Ook als u ergens anders of helemaal niet verzekerd bent, mag u voor mijn persoonlijke aanpak kiezen. Komt u er niet uit met de polis van een andere verzekeraar? Neem dan vrijblijvend contact op, dan zoeken we het samen uit.

Dienstverlening

Bij het regelen van het laatste afscheid, staat u voor veel keuzes. Wordt de overledene thuis opgebaard, in een uitvaartcentrum of op een andere locatie? Kiest u voor een begrafenis of een crematie? Traditioneel of modern? Houdt u een religieuze dienst? Welke muziek wilt u bij het afscheid laten horen? Wilt u live muziek of van cd? Ik adviseer over de vele mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Hoorn, Koggenland en omgeving, en bied u direct inzicht in de bijhorende kosten.

Uitvaartlocaties in de regio Hoorn

Ook kan ik u adviseren over alternatieve locaties voor de plechtigheid, condoleance of koffietafel. Denk bijvoorbeeld aan het gebouw van de vereniging waar overledene lid van was, of het restaurant aan de haven, waar een speciale herinnering aan is. Of de zaal waar alle familiefeesten tot nu toe gevierd zijn. Ook kerken die tegenwoordig een andere bestemming hebben horen tot de mogelijkheden, zoals de Oosterkerk en het Berkhouter kerkje.

Persoonlijk afscheid

Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg maakt samen met u de uitvaart zo persoonlijk mogelijk. In de keuze van onder andere de locatie, de vormgeving van de plechtigheid en het drukwerk. Misschien wilt u wel spreken tijdens de uitvaart, maar weet u niet hoe of vindt u het spannend: Ik help u. Misschien wilt u de overledene zelf de aula in dragen of begeleiden naar de ovenruimte. Meestal is dit mogelijk in overleg. Ik begeleid u en vertel wat u ter plekke kunt verwachten, zodat u kunt beslissen of u dit wilt doen of niet. Misschien heeft u zelf nog ideeën waarvan u eigenlijk niet weet of dat wel mag of kan tijdens de uitvaart. Ik adviseer u graag.

Mijn afscheidsarrangementen

Naast 'maatwerk' uitvaartzorg, biedt Yarden & Schoneveld ook 4 verschillende afscheidsarrangementen. Bij deze arrangementen kiest u voor een afgebakend pakket aan dienstverlening voor de begrafenis of crematie, tegen een all-in prijs. Zo weet u waar u aan toe bent.

Ieder afscheidsarrangement omvat in ieder geval de dienstverlening van de uitvaartverzorger, de verzorging en opbaring van de overledene en de uitvaartplechtigheid. Daarnaast kunnen nog aanvullende keuzes gemaakt worden, die in het ene arrangement wat uitgebreider zijn dan in het andere. U kunt kiezen uit de volgende afscheidsarrangementen: ingetogen, persoonlijk, eigentijds en exclusief. Meer informatie.

Bloemenshop

Yarden & Schoneveld heeft ook een webshop waarin u gemakkelijk en veilig online rouwboeketten kunt bestellen.

Bezoek onze webshop

Contact

In een uitvaartweek heeft u zeer intensief contact met de uitvaartverzorger. Fijn om dan zeker te weten dat u op één golflengte zit, zeker in zo'n verdrietige periode. Bel naar 0229 264 792 of stuur een e-mail naar marlies.schoneveld@yarden.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg Hoorn een omgeving helpt u graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Bezoek ook mijn facebookpagina

Over Marlies Schoneveld

uitvaartverzorger marlies schoneveld Met rust en aandacht creëren we samen een warm en persoonlijk afscheid Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt