"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg

Voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Hoorn, Zwaag, Avenhorn, Hensbroek, Obdam en Ursem, kunt u rekenen op de professionele en betrokken begeleiding van Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg. We helpen u graag een persoonlijke uitvaart te verzorgen, vormgegeven met aandacht. Marlies Schoneveld en Symen van der Meer van Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg staan voor betrouwbaarheid, betrokkenheid en een luisterend oor. Nabestaanden waarderen de dienstverlening van Marlies Schoneveld met een 9.


Crematie of begrafenis in omgeving Hoorn

Een persoonlijk afscheid geeft troost en helpt bij de verwerking: een verdrietige gebeurtenis wordt een mooie herinnering. Dat is mijn streven bij Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg. In de periode rond het overlijden tot de uitvaart komt er heel veel tegelijk op u af. Ik ben Marlies Schoneveld. Na overlijden van uw dierbare neem ik graag praktische en organisatorische zaken voor u uit handen, zodat u ruimte heeft om echt afscheid te nemen. Dat is hoe ik uitvaartverzorging zie en zo’n uitvaartbegeleider wil ik graag voor u zijn: De uitvaartbegeleider die ontzorgt waar dat gewenst is, die u betrekt waar u dat kunt of wilt en die helpt als u het liever zelf doet.

Uitvaartzorg in Hoorn, Avenhorn of Hensbroek e.o.

Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg is een kleinschalige lokale onderneming die dicht bij u staat, met de zekerheid en expertise van Yarden. Ik woon zelf in Hoorn en ben volledig op de hoogte welke mogelijkheden er zijn voor begraven of cremeren. Ik weet welke uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen Hoorn, Zwaag, Avenhorn, Hensbroek, Obdam en Ursem. Tot en met de uitvaart heeft u 1 aanspreekpunt. Ik luister graag naar uw wensen en verhalen over de overledene. Zo creëren wij samen een uitvaart die volledig recht doet aan uw dierbare, maar ook aan uw eigen wensen.

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Ik kom graag bij u langs wanneer het u uitkomt om samen de invulling van de begrafenis of crematie te bespreken.

Begraafplaats of crematorium in Hoorn en omgeving?

Bij het regelen van het laatste afscheid, staat u voor veel keuzes. Wordt de overledene thuis opgebaard, in een uitvaartcentrum of op een andere locatie? Kiest u voor een begrafenis of een crematie? Traditioneel of modern? Houdt u een religieuze dienst? Welke muziek wilt u bij het afscheid laten horen? Wilt u live muziek of van cd? Ik adviseer over de vele mogelijkheden voor een begrafenis of crematie en bied u direct inzicht in de bijhorende kosten.

Uitvaartlocaties in de regio Hoorn

Wilt u een crematie in crematorium Hoorn of juist een begrafenis op begraafplaats Zuiderveld of Berkhouterweg? Ik help u bij het organiseren van de uitvaart. Graag geef ik u hierbij ook alternatieve locaties voor de plechtigheid, condoleance of koffietafel. Denk bijvoorbeeld aan het gebouw van de vereniging waar overledene lid van was, bijvoorbeeld de Nadorst in Blokker of de Witte Valk in Zwaag. Plekken waar een speciale herinnering aan is. Of de zaal waar alle familiefeesten tot nu toe gevierd zijn. Ook kerken die tegenwoordig een andere bestemming hebben horen tot de mogelijkheden, zoals de Oosterkerk en het Berkhouter kerkje.

Persoonlijk afscheid

Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg maakt samen met u de uitvaart zo persoonlijk mogelijk. In de keuze van onder andere de locatie, de vormgeving van de plechtigheid en het drukwerk. Misschien wilt u wel spreken tijdens de uitvaart, maar weet u niet hoe of vindt u het spannend: Ik help u. Misschien wilt u de overledene zelf de aula in dragen of begeleiden naar de ovenruimte. Meestal is dit mogelijk in overleg. Ik begeleid u en vertel wat u ter plekke kunt verwachten, zodat u kunt beslissen of u dit wilt doen of niet. Misschien heeft u zelf nog ideeën waarvan u eigenlijk niet weet of dat wel mag of kan tijdens de uitvaart. Ik adviseer u graag.

24/7 bereikbaar

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. We maken dan een afspraak om de belangrijkste zaken voor de uitvaart direct te kunnen regelen. Maar ook als er nog geen sprake is van overlijden staan wij u graag te woord met antwoorden op uw  vragen, voor persoonlijk advies of het vastleggen van uw eigen uitvaartwensen. U kunt altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verzekerd bij Yarden?

U hoeft niet verzekerd te zijn bij Yarden om de uitvaart door mij te laten verzorgen. Ook als u ergens anders of helemaal niet verzekerd bent, mag u voor mijn persoonlijke aanpak kiezen. Komt u er niet uit met de polis van een andere verzekeraar? Neem dan vrijblijvend contact op, dan zoeken we het samen uit.

Uw eigen uitvaartwensen

Misschien is het nog lang niet zover, maar zou u al graag iets willen weten rondom uitvaartmogelijkheden in de buurt. Het kan heel prettig zijn voor uw dierbaren als u alvast bepaalde zaken rondom uw begrafenis of crematie vast te leggen. Ik kom graag bij u langs om in alle rust uw vragen over de verschillende uitvaartmogelijkheden te bespreken. Het gesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Afscheidswinkel - tastbare herinneringen

Na het afscheid begint voor de nabestaanden de periode van rouwverwerking, het verwerken van het gemis van uw overleden dierbare in uw leven. Een passende nagedachtenisvorm zoals een (mini-)urn, asbeelden, assieraad of vingerafdruk maakt uw herinneringen tastbaar en kan u helpen bij de verwerking van het verlies.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Kom langs in onze afscheidswinkel 'Onder de Boompjes' in Hoorn.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op. Bel naar 0229 264 792 of stuur een e-mail naar marlies.schoneveld@yarden.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Naar mijn Facebookpagina

Over Marlies Schoneveld

Ik luister en neem de tijd voor u om samen een mooi en passend afscheid vorm te geven. Maak kennis
uitvaartverzorger marlies schoneveld Met rust en aandacht creëren we samen een warm en persoonlijk afscheid Maak kennis

Blogs van Marlies Schoneveldmei

18

Hartverwarmend schrijven en spreken

“Je moet veel schrijven, gewoon zitten en niet wachten op inspiratie.” Dit was het advies dat ik kreeg tijdens de trainingsdag. Hartverwarmend schrijven en spreken voor de uitvaartbranche. Zomaar eens zitten en filosoferen over wat er allemaal anders of beter zou kunnen.

Hartverwarmend schrijven en spreken
  • Ze is met haar auto op weg naar het crematorium, lichtelijk nerveus: vandaag haalt ze de as op van haar overleden man. Dust in the wind...
  • ‘Nooit meer samen motorrijden…’ De tekst op de rouwkaart zei alles over hun leven en gezamenlijke passie. Hij, een sociale en charmante man, was 50 jaar haar rots in de branding geweest. Zijn uitvaart moest daarom perfect en conform zijn wens geregeld worden. Voor minder deed ze het niet. Geniepige bochten
  • Rouwen is voor iedereen anders: met vallen en opstaan, zelfs met gewoon weer genieten tussendoor. Dat laatste kan voor buitenstaanders soms best verwarrend zijn. Rouwen, hoe doe je dat eigenlijk?

Bedrijfsgegevens

Yarden & Schoneveld
Onder de Boompjes 10
1621 GG Hoorn
BTW nr NL002066947B16


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt