Yarden is er voor u in Hoorn en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in omgeving Hoorn

Een persoonlijk afscheid geeft troost en helpt bij de verwerking: een verdrietige gebeurtenis wordt een mooie herinnering. Dat is mijn streven bij Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg. In de periode rond het overlijden tot de uitvaart komt er heel veel tegelijk op u af. Ik ben Marlies Schoneveld. Na overlijden van uw dierbare neem ik graag praktische en organisatorische zaken voor u uit handen, zodat u ruimte heeft om echt afscheid te nemen. Dat is hoe ik uitvaartverzorging zie en zo’n uitvaartbegeleider wil ik graag voor u zijn: De uitvaartbegeleider die ontzorgt waar dat gewenst is, die u betrekt waar u dat kunt of wilt en die helpt als u het liever zelf doet.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaart van mijn moeder fantastisch geregeld. Goed begeleid, tot in de puntjes verzorgd en ook fijn dat er nazorg was.”

Edith 

Uitvaartzorg in Hoorn, Avenhorn of Hensbroek e.o.

Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg is een kleinschalige lokale onderneming die dicht bij u staat, met de zekerheid en expertise van Yarden. Ik woon zelf in Hoorn en ben volledig op de hoogte welke mogelijkheden er zijn voor begraven of cremeren. Ik weet welke uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen Hoorn, Zwaag, Avenhorn, Hensbroek, Obdam en Ursem. Tot en met de uitvaart heeft u 1 aanspreekpunt. Ik luister graag naar uw wensen en verhalen over de overledene. Zo creëren wij samen een uitvaart die volledig recht doet aan uw dierbare, maar ook aan uw eigen wensen.

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Ik kom graag bij u langs wanneer het u uitkomt om samen de invulling van de begrafenis of crematie te bespreken.

Begraafplaats of crematorium in Hoorn en omgeving?

Bij het regelen van het laatste afscheid, staat u voor veel keuzes. Wordt de overledene thuis opgebaard, in een uitvaartcentrum of op een andere locatie? Kiest u voor een begrafenis of een crematie? Traditioneel of modern? Houdt u een religieuze dienst? Welke muziek wilt u bij het afscheid laten horen? Wilt u live muziek of van cd? Ik adviseer over de vele mogelijkheden voor een begrafenis of crematie en bied u direct inzicht in de bijhorende kosten.

Uitvaartlocaties in de regio Hoorn

Wilt u een crematie in crematorium Hoorn of juist een begrafenis op begraafplaats Zuiderveld of Berkhouterweg? Ik help u bij het organiseren van de uitvaart. Graag geef ik u hierbij ook alternatieve locaties voor de plechtigheid, condoleance of koffietafel. Denk bijvoorbeeld aan het gebouw van de vereniging waar overledene lid van was, bijvoorbeeld de Nadorst in Blokker of de Witte Valk in Zwaag. Plekken waar een speciale herinnering aan is. Of de zaal waar alle familiefeesten tot nu toe gevierd zijn. Ook kerken die tegenwoordig een andere bestemming hebben horen tot de mogelijkheden, zoals de Oosterkerk en het Berkhouter kerkje.

Persoonlijk afscheid

Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg maakt samen met u de uitvaart zo persoonlijk mogelijk. In de keuze van onder andere de locatie, de vormgeving van de plechtigheid en het drukwerk. Misschien wilt u wel spreken tijdens de uitvaart, maar weet u niet hoe of vindt u het spannend: Ik help u. Misschien wilt u de overledene zelf de aula in dragen of begeleiden naar de ovenruimte. Meestal is dit mogelijk in overleg. Ik begeleid u en vertel wat u ter plekke kunt verwachten, zodat u kunt beslissen of u dit wilt doen of niet. Misschien heeft u zelf nog ideeën waarvan u eigenlijk niet weet of dat wel mag of kan tijdens de uitvaart. Ik adviseer u graag.

24/7 bereikbaar

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. We maken dan een afspraak om de belangrijkste zaken voor de uitvaart direct te kunnen regelen. Maar ook als er nog geen sprake is van overlijden staan wij u graag te woord met antwoorden op uw  vragen, voor persoonlijk advies of het vastleggen van uw eigen uitvaartwensen. U kunt altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verzekerd bij Yarden?

U hoeft niet verzekerd te zijn bij Yarden om de uitvaart door mij te laten verzorgen. Ook als u ergens anders of helemaal niet verzekerd bent, mag u voor mijn persoonlijke aanpak kiezen. Komt u er niet uit met de polis van een andere verzekeraar? Neem dan vrijblijvend contact op, dan zoeken we het samen uit.

Uw eigen uitvaartwensen

Misschien is het nog lang niet zover, maar zou u al graag iets willen weten rondom uitvaartmogelijkheden in de buurt. Het kan heel prettig zijn voor uw dierbaren als u alvast bepaalde zaken rondom uw begrafenis of crematie vast te leggen. Ik kom graag bij u langs om in alle rust uw vragen over de verschillende uitvaartmogelijkheden te bespreken. Het gesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Afscheidswinkel - tastbare herinneringen

Na het afscheid begint voor de nabestaanden de periode van rouwverwerking, het verwerken van het gemis van uw overleden dierbare in uw leven. Een passende nagedachtenisvorm zoals een (mini-)urn, asbeelden, assieraad of vingerafdruk maakt uw herinneringen tastbaar en kan u helpen bij de verwerking van het verlies.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Kom langs in onze afscheidswinkel 'Onder de Boompjes' in Hoorn.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op. Bel naar 0229 264 792 of stuur een e-mail naar marlies.schoneveld@yarden.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bedrijfsgegevens

Yarden & Schoneveld
Onder de Boompjes 10
1621 GG Hoorn
BTW nr NL002066947B16

NAAR MIJN FACEBOOKPAGINA

Blogs van Marlies Schoneveld

mei

18

Hartverwarmend schrijven en spreken

“Je moet veel schrijven, gewoon zitten en niet wachten op inspiratie.” Dit was het advies dat ik kreeg tijdens de trainingsdag. Hartverwarmend schrijven en spreken voor de uitvaartbranche. Zomaar eens zitten en filosoferen over wat er allemaal anders of beter zou kunnen.

Hartverwarmend schrijven en spreken
  • Ze is met haar auto op weg naar het crematorium, lichtelijk nerveus: vandaag haalt ze de as op van haar overleden man. Dust in the wind...
  • ‘Nooit meer samen motorrijden…’ De tekst op de rouwkaart zei alles over hun leven en gezamenlijke passie. Hij, een sociale en charmante man, was 50 jaar haar rots in de branding geweest. Zijn uitvaart moest daarom perfect en conform zijn wens geregeld worden. Voor minder deed ze het niet. Geniepige bochten
  • Rouwen is voor iedereen anders: met vallen en opstaan, zelfs met gewoon weer genieten tussendoor. Dat laatste kan voor buitenstaanders soms best verwarrend zijn. Rouwen, hoe doe je dat eigenlijk?

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE