"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg

Mijn naam is Joyce van Helden en ik ben een eigentijdse uitvaartverzorgster. Op informele wijze help ik u om het afscheid en de rouwkaart vorm te geven, zodat het een mooie en heel persoonlijke herinnering wordt. U mag mij altijd, 24/7 bellen voor advies en hulp bij het regelen van een begrafenis of crematie in een breed gebied rondom Bussum. Ik help u ook bij het afwikkelen van alle verzekeringsuitkeringen. Nabestaanden waarderen mijn dienstverlening met een 9,9.

Graaf Wichmanlaan 28

1405 HB Bussum

Routebeschrijving
K 06 1881 8080 06 1881 8080

Joyce van Helden voor uw uitaart in regio Bussum

Joyce van Helden voor uw uitaart in regio Bussum

Crematie of begrafenis regelen in regio Naarden?

Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg vindt het vanzelfsprekend dat een begrafenis, crematie of religieuze dienst naar uw wensen en verwachting verloopt. Daarom nemen wij alle tijd om de uitvaart tot in detail vorm te geven.

Ik ben uw vaste aanspreekpunt voor een crematie of begrafenis in Bussum en omgeving. Vanaf het 1e contact, de 'laatste verzorging' (het afleggen van de overledene) tot na de uitvaart. Ik regel alle organisatorische en administratieve zaken voor u, zodat u zich kunt richten op de verwerking van het verlies. Natuurlijk kunt u ook veel dingen zelf doen of regelen. Waar nodig met mijn ondersteuning.

Uitvaartmogelijkheden Naarden en omgeving

Is er geen sprake is van een overlijden, maar wilt u iets weten over uw uitvaart(wensen)? Ik kom graag bij u thuis om in alle rust uw vragen over de verschillende uitvaartmogelijkheden in de omgeving van Naarden te bespreken. Het gesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

U kunt Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg dag en nacht bereiken op telefoonnummer 06 18 81 8080. Ook als u niet bij Yarden verzekerd bent, maar bij een andere verzekeraar (bijvoorbeeld Ardanta, Nationale Nederlanden, Aegon, Proteq of Axent) kunt u bij mij terecht.

Uitvaartzorg in Bussum en omstreken

Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg is werkzaam in een breed gebied rond Bussum, Naarden en Huizen. Ik ben goed bekend met de mogelijkheden in deze regio. In mijn dienstverlening maak ik gebruik van diverse uitvaartcentra in de omgeving van Hilversum, Almere en Utrecht. Crematoria waar ik regelmatig kom en waar ik u over kan vertellen, zijn Yarden Crematorium in Almere, Yarden Crematorium Daelwijck in Utrecht en Crematorium Den en Rust in Bilthoven.

Dienstverlening

Bij het regelen van het laatste afscheid, staat u voor veel keuzes. Wordt de overledene thuis opgebaard, in een uitvaartcentrum of op een andere locatie? Kiest u voor een begrafenis of een crematie? Traditioneel of modern? Houdt u een religieuze dienst? Welke muziek wilt u bij het afscheid laten horen? Ik adviseer over de vele mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Bussum of omgeving, en bied u direct inzicht in de bijhorende kosten.

Ook kan ik u adviseren over alternatieve locaties voor de plechtigheid, condoleance of koffietafel. Past 'koffie en cake' niet zo bij uw dierbare, maar had hij of zij bijvoorbeeld een favoriet restaurant? Dan kunnen we daar een koffietafel met uitgebreide catering regelen. Was de overledene gek van golfen? Dan kan de condoleance of plechtigheid misschien op de golfbaan georganiseerd worden. Golfbanen liggen in een prachtige natuurlijke omgeving en hebben vaak prima ruimte voor groepen mensen. Ook de kerk hoort uiteraard tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld de prachtige monumentale Grote Kerk in Naarden.

Persoonlijk afscheid

Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg maakt samen met u de uitvaart zo persoonlijk mogelijk. In de grote aangelegenheiden, zoals de locatie, maar ook zeker in de kleinere, niet onbelangrijke details van het afscheid. Samen met de nabestaanden maak ik vaak mooie persoonlijke rouwkaarten, die ik ontwerp in een professioneel DTP-programma. Tijdens het regelgesprek kunt u al precies zien hoe de rouwkaart wordt en gewenste wijzigingen laten aanbrengen.

Een begrafenis of crematie is verdrietig, maar soms ook spannend. Misschien bent u niet gewend om te spreken voor veel mensen maar wilt u toch een toespraak houden voor de overledene? Hierin kan ik u coachen. Misschien wilt u de overledene zelf de aula in dragen of begeleiden naar de ovenruimte. Meestal is dit mogelijk in overleg. Ik begeleid u en vertel wat u ter plekke kunt verwachten, zodat u kunt beslissen of u dit wilt doen of niet.

Afscheidsarrangementen

Wilt u zoveel mogelijk zorg uit handen geven, maar houdt u bij alle keuzes voor het afscheid wel graag zicht op de uiteindelijke kosten? Kijk dan eens naar de Afscheidsarrangementen van Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg. Binnen deze arrangementen bieden we een vast aanbod aan diensten voor een all-in prijs, van ingetogen tot zeer uitgebreid. Zo weet u wat u kunt verwachten, voor de crematie of begrafenis, maar ook wat betreft de financiën. Er zijn 4 verschillende Afscheidsarrangementen.

Bekijk de Afscheidsarrangementen

Over Joyce van Helden

Joyce van Helden Eigentijds, informeel en persoonlijk Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Joyce van Helden
Graaf Wichmanlaan 28
1405 HB Bussum
BTW nr NL002107393B43


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt