Yarden is er voor u in regio IJsseldelta, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio IJsseldelta

U denkt er misschien liever niet over na, maar ooit zal u afscheid moeten nemen van een dierbare. En dan komt er veel op u af. Gelukkig kunt u dan rekenen op de professionele uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg IJsseldelta. Zij ondersteunen u in de moeilijke periode rond de uitvaart en zorgen ervoor dat de uitvaart volledig naar uw wens verloopt.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Door de professionele begeleiding leek het of in de korte tijd alsof we zeeën van tijd hadden. Dat gaf vertrouwen en ontzorgde ons als naasten.”

Brian

Uitvaartzorg in regio IJsseldelta

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg IJsseldelta

Yarden Uitvaartzorg IJsseldelta verzorgt uitvaarten in de IJsseldelta:

Doornspijk 's-Heerenbroek Oldebroek
Elburg IJhorst Oosterwolde (Gld)
Genemuiden IJsselmuiden Rouveen
Grafhorst Kampen Staphorst
't Harde Kamperveen Wilsum
Hattemer 't Loo Oldebroek Wezep
Hattemerbroek Mastenbroek Zalk
Hasselt's-Heerenbroek Noordeinde (Gld) Zwartsluis

Meer weten over uitvaarten in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg IJsseldelta vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden die IJsseldelta te bieden heeft. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

In de regio IJsseldelta zijn prachtige uitvaart- en opbaringslocaties te vinden. Uw uitvaartverzorger kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere mogelijkheden in de buurt. Hij bespreekt uw uitvaartwensen graag met u en adviseert u over de uitvaartmogelijkheden.

Afscheid nemen in persoonlijke sfeer

Ons mooie Yarden uitvaartcentrum in Kampen kunt u in alle rust samenkomen voor een intiem afscheid met familie en vrienden. We hebben een drietal 24-uurs kamers, waar u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u wilt. Deze opbaarkamers kunt u naar eigen smaak inrichten met foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken. Zo sluit de sfeer volledig aan op uw wensen.

Uitvaartlocaties in Kampen en omstreken

We werken veel samen met de Bazuinkerk en crematorium Kranenburg in Zwolle. Als u liever een andere locatie wilt, bijvoorbeeld een plek die veel betekende voor uw overleden dierbare, kunnen we dat ook voor u regelen.

Hulp bij thuisopbaring

Als u wilt, nemen we u alle zorgen rond opbaring uit handen. Bij een regelt onze uitvaartverzorger de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Daarnaast kom hij elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht. Een thuisopbaring is altijd toegestaan. Er moet wel voldoende ruimte zijn om de baar te kunnen plaatsen. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn. Met kamerschermen kan er een mooie, afgeschermde ruimte worden gecreëerd.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Na de uitvaart bieden we u verschillende vormen van nazorg. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u administratieve zaken eenvoudig afhandelt.

Links

Uitvaartgerelateerde websites:

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE