"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging IJsseldelta

In de regio IJsseldelta zijn prachtige uitvaart- en opbaringslocaties te vinden. Uw uitvaartverzorger kent ze allemaal, bespreekt uw uitvaartwensen graag en adviseert u over de uitvaartmogelijkheden.


Mensen lopen omarmd over begraafplaats rouwverwerking

Mensen lopen omarmd over begraafplaats rouwverwerking

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Samen rouwen op de begraafplaats

Uitvaartzorg

U denkt er misschien liever niet over na, maar ooit zal u afscheid moeten nemen van een dierbare. En dan komt er veel op u af. Gelukkig kunt u dan rekenen op de professionele uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg IJsseldelta. Zij ondersteunen u in de moeilijke periode rond de uitvaart en zorgen ervoor dat de uitvaart volledig naar uw wens verloopt.

Lees meer

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden die IJsseldelta te bieden heeft. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

In de regio IJsseldelta zijn prachtige uitvaart- en opbaringslocaties te vinden. Uw uitvaartverzorger kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere mogelijkheden in de buurt. Hij bespreekt uw uitvaartwensen graag met u en adviseert u over de uitvaartmogelijkheden.

Afscheid nemen in persoonlijke sfeer

Ons mooie Yarden uitvaartcentrum in Kampen kunt u in alle rust samenkomen voor een intiem afscheid met familie en vrienden. We hebben een drietal 24-uurs kamers, waar u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u wilt. Deze opbaarkamers kunt u naar eigen smaak inrichten met foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken. Zo sluit de sfeer volledig aan op uw wensen.

Uitvaartlocaties in Kampen en omstreken

We werken veel samen met de Bazuinkerk en crematorium Kranenburg in Zwolle. Als u liever een andere locatie wilt, bijvoorbeeld een plek die veel betekende voor uw overleden dierbare, kunnen we dat ook voor u regelen.

Hulp bij thuisopbaring

Als u wilt, nemen we u alle zorgen rond opbaring uit handen. Bij een regelt onze uitvaartverzorger de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Daarnaast kom hij elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht. Een thuisopbaring is altijd toegestaan. Er moet wel voldoende ruimte zijn om de baar te kunnen plaatsen. Dit hoeft niet altijd een aparte kamer te zijn. Met kamerschermen kan er een mooie, afgeschermde ruimte worden gecreëerd.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Na de uitvaart bieden we u verschillende vormen van nazorg. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u administratieve zaken eenvoudig afhandelt. Een gesprek met een van onze uitvaartconsulenten kan u ook verder helpen.

Uitvaartgerelateerde websites:

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg IJsseldelta

Yarden Uitvaartzorg IJsseldelta verzorgt uitvaarten in de IJsseldelta:

Doornspijk 's-Heerenbroek Oldebroek
Elburg IJhorst Oosterwolde (Gld)
Genemuiden IJsselmuiden Rouveen
Grafhorst Kampen Staphorst
't Harde Kamperveen Wilsum
Hattemer 't Loo Oldebroek Wezep
Hattemerbroek Mastenbroek Zalk
Hasselt's-Heerenbroek Noordeinde (Gld) Zwartsluis

Meer weten over uitvaarten in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg IJsseldelta vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorger in IJsseldelta

Dit vak kies je niet zomaar; het zit in je. Maak kennis
Stap voor stap, samen invulling geven aan een uniek afscheid. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt