"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Kennemerland

Yarden Uitvaartzorg Kennemerland verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar en kennen de talloze uitvaartmogelijkheden in de regio.


Stel troost elkaar op begraafplaats

Stel troost elkaar op begraafplaats

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Rouw verwerken doe je samen

Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. In een emotionele periode moet u naast allerlei algemene zaken ook de uitvaart regelen. Yarden Uitvaartzorg Kennemerland ondersteunt u hierin graag bij, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.

Lees meer

De uitvaart: een mooie herinnering

Onze uitvaartverzorgers voeren de wensen van u en uw dierbare zo goed mogelijk uit, zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Het kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. We dragen er dan ook graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden die Kennemerland te bieden heeft. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Yarden Uitvaartzorg Kennemerland: een goed afscheid

Een goed afscheid is belangrijk, want het is de eerste stap naar verliesverwerking en markeert het begin van een leven zonder uw ierbare. Yarden Uitvaartzorg Kennemerland helpt u graag daarbij. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart.

Mogelijkheden

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Kennemerland verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar en kennen de talloze uitvaartmogelijkheden in de regio Kennemerland. Ze zijn bekend met de lokale gebruiken en tradities en helpen u graag verder.

Uitvaartmogelijkheden in Kennemerland

Als u wilt, verzorgen we de opbaring bij u thuis. Zo kunt u in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Wilt u liever een opbaring op een andere locatie, dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden. Bij steeds meer uitvaartcentra is het mogelijk om uw overleden dierbare 24 uur per dag te bezoeken. Er is meestal ook voldoende ruimte om mensen te ontvangen. En afscheid nemen kan vaak tot vlak voor de uitvaartplechtigheid.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. Onze uitvaartverzorger kan u alle zorgen uit handel nemen en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Opbaring in een kist, lijkwade of op bed

De overledene kan worden opgebaard in de kist, in een lijkwade op een opbaarplank of op bed. In alle gevallen kunt u uw eigen beddengoed gebruiken. Bij een opbaring op bed plaatsen we een koelplaat op een matras. Deze bestaat uit een dunne plaat die het lichaam tijdens de opbaring koelt, zodat de overledene tot de dag van de uitvaart op bed kan blijven. Voordat we overledene op de bedkoeling leggen, bedekken we de plaat eerst met een kleed zodat u hem niet ziet.

Uitvaartgerelateerde websites:

Familieberichten (overlijden):

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Kennemerland

Yarden Uitvaartzorg Kennemerland verzorgt uitvaarten in:

Driehuis (NH) Spaarndam
Haarlem Spaarndam-West (gem. Haarlem)
IJmuiden Spaarnwoude
Santpoort-Noord Velserbroek
Santpoort-Zuid Velsen-Zuid

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Kennemerland vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorger

Yarden uitvaartverzorgster Wilma Smit Ieder mens is bijzonder; ieder afscheid dus ook Maak kennis
Als alles perfect verloopt, ben ik een gelukkig mens. Maak kennis
Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt