Yarden is er voor u in regio Kennemerland, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Kennemerland

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. In een emotionele periode moet u naast allerlei algemene zaken ook de uitvaart regelen. Yarden Uitvaartzorg Kennemerland ondersteunt u hierin graag bij, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Professionele verzorging. Klantvriendelijk, accuraat en met heldere begeleiding.”

Edward 

Uitvaartzorg in regio Kennemerland

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden die Kennemerland te bieden heeft. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Kennemerland

Yarden Uitvaartzorg Kennemerland verzorgt uitvaarten in:

Driehuis (NH) Spaarndam
Haarlem Spaarndam-West (gem. Haarlem)
IJmuiden Spaarnwoude
Santpoort-Noord Velserbroek
Santpoort-Zuid Velsen-Zuid

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Kennemerland vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Kennemerland verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar en kennen de talloze uitvaartmogelijkheden in de regio Kennemerland. Ze zijn bekend met de lokale gebruiken en tradities en helpen u graag verder.

Uitvaartmogelijkheden in Kennemerland

Als u wilt, verzorgen we de opbaring bij u thuis. Zo kunt u in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Wilt u liever een opbaring op een andere locatie, dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden. Bij steeds meer uitvaartcentra is het mogelijk om uw overleden dierbare 24 uur per dag te bezoeken. Er is meestal ook voldoende ruimte om mensen te ontvangen. En afscheid nemen kan vaak tot vlak voor de uitvaartplechtigheid.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. Onze uitvaartverzorger kan u alle zorgen uit handel nemen en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Opbaring in een kist, lijkwade of op bed

De overledene kan worden opgebaard in de kist, in een lijkwade op een opbaarplank of op bed. In alle gevallen kunt u uw eigen beddengoed gebruiken. Bij een opbaring op bed plaatsen we een koelplaat op een matras. Deze bestaat uit een dunne plaat die het lichaam tijdens de opbaring koelt, zodat de overledene tot de dag van de uitvaart op bed kan blijven. Voordat we overledene op de bedkoeling leggen, bedekken we de plaat eerst met een kleed zodat u hem niet ziet.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE