Yarden is er voor u in Leeuwarden, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Leeuwarden

Wat moet u allemaal regelen bij een uitvaart? De uitvaartverzorgers van Yarden in Leeuwarden weten waar u aan moet denken als iemand overlijdt van wie u houdt. Bijvoorbeeld welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis of crematie in Leeuwarden en omgeving. Zij helpen u graag bij een goed afscheid. Samen met onze ervaren uitvaartbegeleiders overlegt u wat u zelf regelt en wat wij voor u kunnen doen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na het afscheid.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Er is uitstekend voor ons gezorgd en ontzettend fijn meegedacht. Uitstekend begeleid en een zeer prettige samenwerking. We hebben waardig afscheid kunnen nemen”

Britta 

Uitvaartlocaties in Leeuwarden

De uitvaartverzorgers van Yarden Leeuwarden zijn bekend met alle begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra in de regio. Ze kunnen u er alles over vertellen en leiden u er graag rond. In de regio Leeuwarden vindt u onze uitvaartlocaties in Goutum en Harlingen. Prettige locaties voor een goed afscheid.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Yardenhuis van Goutum ligt aan de rand van Leeuwarden, in een groene en rustige omgeving. U bent welkom om afscheid te nemen zoals u dat wilt. Ook 's avonds. In onze kleine en grote aula en 8 opbaarkamers is van alles mogelijk. In het park zijn onder meer een asverstrooiveld, gedenkplaats en kinderhofje.
Utvaartcentrum Herlinghe in Harlingen is goed bereikbaar en ligt vlak bij het station. Het moderne gebouw is sfeervol ingericht. De 3 opbaarkamers hebben een eigen muziekinstallatie waarmee u zelf uw favoriete muziek afspeelt. Wat wilt u de gasten serveren? Koffie en thee, een uitgebreide lunch of een borrel? Wij regelen het graag voor u.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE