"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden Leeuwarden

Wat kan Yarden voor u doen bij het regelen van een begrafenis of crematie in de regio Leeuwarden? Onze uitvaartmedewerkers zijn bekend met de uitvaartmogelijkheden in de regio. Ze denken graag met u mee en staan voor u klaar. De vrijwillige uitvaartconsulenten van Yarden Leeuwarden helpen u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen.


Begrafenis of crematie in Leeuwarden

De uitvaartverzorgers van Yarden Leeuwarden zijn bekend met alle begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra in de regio. Ze kunnen u er alles over vertellen en leiden u er graag rond. In de regio Leeuwarden vindt u onze uitvaartlocaties in Goutum en Harlingen. Prettige locaties voor een goed afscheid.

Yardenhuis van Goutum ligt aan de rand van Leeuwarden, in een groene en rustige omgeving. U bent welkom om afscheid te nemen zoals u dat wilt. Ook 's avonds. In onze kleine en grote aula en 8 opbaarkamers is van alles mogelijk. In het park zijn onder meer een asverstrooiveld, gedenkplaats en kinderhofje.
Het uitvaartcentrum Herlinghe in Harlingen is goed bereikbaar en ligt vlak bij het station. Het moderne gebouw is sfeervol ingericht. De 3 opbaarkamers hebben een eigen muziekinstallatie waarmee u zelf uw favoriete muziek afspeelt. Wat wilt u de gasten serveren? Koffie en thee, een uitgebreide lunch of een borrel? Wij regelen het graag voor u.

Uitvaart regelen in Leeuwarden

Wat moet u allemaal regelen bij een uitvaart? De uitvaartverzorgers van Yarden in Leeuwarden weten waar u aan moet denken als iemand overlijdt van wie u houdt. Bijvoorbeeld welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis of crematie in Leeuwarden en omgeving. Zij helpen u graag bij een goed afscheid. Samen met onze ervaren uitvaartbegeleiders overlegt u wat u zelf regelt en wat wij voor u kunnen doen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na het afscheid.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Leeuwarden

Een goed afscheid, helpt je verder. Maak kennis
Dit vak kies je niet zomaar; het zit in je. Maak kennis
Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis
Ik kijk eerst naar wat u wilt, dan pas naar wat er kan en mag. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Wilt u bijvoorbeeld begraven of gecremeerd worden? Wat zijn uw favoriete bloemen en muziek? Als u er niet meer bent, is het voor uw familie fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Zodat zij geen moeilijke beslissingen hoeven te nemen, maar uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locaties Yardenhuis van Goutum en Uitvaartcentrum Herlinghe.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Friesland

Wat kost een uitvaart in Leeuwarden?

Wat kost een begrafenis of crematie in Leeuwarden? Wat zijn de kosten van een uitvaart? Dat berekent u gemakkelijk met de Yarden uitvaartkosten calculator. Wilt u zich verzekeren voor de kosten van een uitvaart? De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. U bepaalt zelf wat u met het verzekerde bedrag wilt doen. Met een Yarden uitvaartverzekering verzekert u zich van een goed afscheid.

Vereniging Yarden in Leeuwarden

Wat voor steun bieden de vrijwilligers van Vereniging Yarden? Zij staan voor, tijdens en na de uitvaart voor iedereen klaar die dat wil. Bijvoorbeeld om te helpen met het verwerken van het verlies. Of bij het voorbereiden op het afscheid van iemand van wie u houdt. Vereniging Yarden organiseert in Leeuwarden ook activiteiten over dood, afscheid en verlies. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Bekijk de agenda van Vereniging Yarden.

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatsich lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij uw uitvaart regelen via Yarden Uitvaartzorg. Dit extra voordeel kunnen zij besteden aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt