Yarden is er voor u in Leiden en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Leiden

Mijn naam is Eke de Vries, directeur en uitvaartleider. U ontmoet mij op een moeilijk moment in uw leven; een dierbare is overleden. In deze 1e dagen na het overlijden van uw dierbare sta ik graag voor u klaar. Want een goede, persoonlijke uitvaart is het begin van het afscheid, verwerken en loslaten. Ik hoop dat u mij het vertrouwen geeft om voor uw dierbare de uitvaart te organiseren, zodat u afscheid kunt nemen op een manier die bij u en uw dierbare past.

Persoonlijke zorg

Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden en omstreken is een kleine onderneming binnen een grote organisatie. Hierdoor u kunt rekenen op persoonlijke aandacht voor uw uitvaartwensen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de expertise en ondersteuning van Yarden. Alle uitvaarten worden in principe door mij georganiseerd en uitgevoerd. Ook de nazorg is volledig in mijn handen. U kunt mij 24 uur per dag bereiken, ook in het weekend of de avonduren. Ik neem graag uitgebreid de tijd om met u te praten over de gang van zaken in de komende week en over de dag van de uitvaart.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaartverzorger heeft de uitvaart voor ons onvergetelijk gemaakt. Ze dacht met ons mee en kwam met mogelijkheden. De uitvaart werd zo voor ons klein, mooi en intiem.”

Joyce

Uitvaartzorg in Leiden en omstreken

Als onafhankelijke uitvaartonderneming heeft Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden contacten met alle uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria, ook buiten Leiden. U kunt daardoor helemaal zelf bepalen waar u uw dierbare wilt laten opbaren en begraven of cremeren. Elke plaats in Nederland is mogelijk.  Yarden & De Vries is onder andere werkzaam in de volgende plaatsen:

Abbenes Rijnsburg
Buitenkraag Rijpwetering
Kaag Sassenheim
Katwijk Valkenburg
Leiden Voorhout
Leiderdorp Warmond
Noordwijk Zoeterwoude
Oegstgeest
Yarden De Vries Leiden de Zijlpoort

Locatie Casa Cara

U kunt uw naaste thuis opbaren of naar een andere locatie laten brengen. Ook beslist u zelf of u voor de verzorging een deskundige in wilt schakelen. In Leiderdorp heeft Yarden & de Vries een eigen uitvaartcentrum waar u de mogelijkheid heeft om in een warme en persoonlijke sfeer afscheid te nemen van uw dierbare, het prachtige Casa Cara. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op deze unieke locatie.

LEES MEER OVER CASA CARA

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

De mogelijkheden voor een uitvaart zijn eindeloos. Nadat een dierbare is overleden, staat u als nabestaande voor een zware taak: hoe neem ik op een goede manier afscheid? Er moeten veel beslissingen worden genomen over zaken waarbij u waarschijnlijk niet eerder stilstond. De kennis en kunde van Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden helpt u de juiste keuzes te maken, zodat het afscheid de start is van een goed rouwproces.

Begraven of cremeren

De dienst wordt precies zoals u dat voor ogen heeft. Er is heel veel mogelijk. Hoe moet de uitvaartdienst eruitzien? Zijn er specifieke wensen? Wilt u bijvoorbeeld begraven of cremeren? En wat was de wens van  uw naaste hierin? Ik begeleid u door dit hele proces.

Overbrenging naar het buitenland

Heeft u de wens om de begrafenis of crematie van de overledene in het  buitenland plaats te laten vinden, dan kan Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden het vervoer voor u verzorgen. Inclusief de verzorging en het afscheid in Nederland.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Net als mijn betrokkenheid, stopt de dienstverlening van Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden niet direct na de uitvaart. Ik kan u helpen bij praktische zaken, zoals hulp bij het verkrijgen van financieel inzicht of het afwikkelen van de erfenis. Daarnaast kan ik u in contact brengen met organisaties en instanties.

De Koornbrug in Leiden

Bij leven

Veel nabestaanden kiezen voor een uitvaart in het gedachtegoed van de overledene: “Zo zou hij/zij het graag gewild hebben…” Nu u nog leeft, kunt u ervoor kiezen uw eigen ideeën over uw uitvaart door mij vast te laten leggen. Dit is helemaal geen vreemde maar een logische gedachte. In een emotionele periode is het juist fijn voor uw nabestaanden als zij weten hoe u uw afscheid wilt.

Persoonlijk gesprek

Ik kom graag en volledig vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek met u. Als u wilt, mogen uw partner, kinderen en/of anderen daar ook bij aanwezig zijn. We bespreken dan alle mogelijkheden voor de opbaring en de uitvaart. Op basis van dit gesprek kan ik u ook een kosteninschatting geven. U heeft dan een beeld van wat er na het overlijden met u gebeurt en kunt nagaan of uw uitvaartverzekering en/of financiële middelen toereikend zijn voor uw wensen. 

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsgegevens

Yarden & De Vries
Achthovenerweg 15a
2351 AX Leiderdorp
BTW nr NL001985332B67