"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & de Vries Uitvaartzorg

In Leiden en omstreken help ik, Eke de Vries, u de juiste keuzes te maken, voor een afscheid dat zo goed mogelijk past bij de wensen van u en uw overleden dierbare. Een goede uitvaart is tenslotte de start van een goed rouwproces. De dienstverlening van Yarden & de Vries Uitvaartzorg wordt gewaardeerd met een 9,4.

Achthovenerweg 15a

2351 AX Leiderdorp

Routebeschrijving
K 06 43 04 1134 06 43 04 1134

Uitvaart op fraaie locatie Leiden

Uitvaart op fraaie locatie Leiden

Uitvaart bij De Burcht in Leiden

Uitvaart bij De Burcht in Leiden

Crematie of begrafenis regelen in regio Leiden?

Mijn naam is Eke de Vries, directeur en uitvaartleider. U ontmoet mij op een moeilijk moment in uw leven; een dierbare is overleden. In deze 1e dagen na het overlijden van uw dierbare sta ik graag voor u klaar. Want een goede, persoonlijke uitvaart is het begin van het afscheid, verwerken en loslaten. Ik hoop dat u mij het vertrouwen geeft om voor uw dierbare de uitvaart te organiseren, zodat u afscheid kunt nemen op een manier die bij u en uw dierbare past.

Persoonlijke zorg

Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden en omstreken is een kleine onderneming binnen een grote organisatie. Hierdoor u kunt rekenen op persoonlijke aandacht voor uw uitvaartwensen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de expertise en ondersteuning van Yarden. Alle uitvaarten worden in principe door mij georganiseerd en uitgevoerd. Ook de nazorg is volledig in mijn handen. U kunt mij 24 uur per dag bereiken, ook in het weekend of de avonduren. Ik neem graag uitgebreid de tijd om met u te praten over de gang van zaken in de komende week en over de dag van de uitvaart.

Yarden De Vries Leiden de Zijlpoort

Locatie Casa Cara

U kunt uw naaste thuis opbaren of naar een andere locatie laten brengen. Ook beslist u zelf of u voor de verzorging een deskundige in wilt schakelen. In Leiderdorp heeft Yarden & de Vries een eigen uitvaartcentrum waar u de mogelijkheid heeft om in een warme en persoonlijke sfeer afscheid te nemen van uw dierbare, het prachtige Casa Cara. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op deze unieke locatie.

Lees meer over Casa Cara

Regio uitvaartzorg: Leiden en omstreken

Als onafhankelijke uitvaartonderneming heeft Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden contacten met alle uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria, ook buiten Leiden. U kunt daardoor helemaal zelf bepalen waar u uw dierbare wilt laten opbaren en begraven of cremeren. Elke plaats in Nederland is mogelijk.  Yarden & De Vries is onder andere werkzaam in de volgende plaatsen:

Abbenes Rijnsburg
Buitenkraag Rijpwetering
Kaag Sassenheim
Katwijk Valkenburg
Leiden Voorhout
Leiderdorp Warmond
Noordwijk Zoeterwoude
Oegstgeest

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

De mogelijkheden voor een uitvaart zijn eindeloos. Nadat een dierbare is overleden, staat u als nabestaande voor een zware taak: hoe neem ik op een goede manier afscheid? Er moeten veel beslissingen worden genomen over zaken waarbij u waarschijnlijk niet eerder stilstond. De kennis en kunde van Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden helpt u de juiste keuzes te maken, zodat het afscheid de start is van een goed rouwproces.

Mooie Yarden begraafplaats in Leiden

Begraven of cremeren

De dienst wordt precies zoals u dat voor ogen heeft. Er is heel veel mogelijk. Hoe moet de uitvaartdienst eruitzien? Zijn er specifieke wensen? Wilt u bijvoorbeeld begraven of cremeren? En wat was de wens van  uw naaste hierin? Ik begeleid u door dit hele proces.

Overbrenging naar het buitenland

Heeft u de wens om de begrafenis of crematie van de overledene in het  buitenland plaats te laten vinden, dan kan Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden het vervoer voor u verzorgen. Inclusief de verzorging en het afscheid in Nederland.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Net als mijn betrokkenheid, stopt de dienstverlening van Yarden & De Vries Uitvaartzorg Leiden niet direct na de uitvaart. Ik kan u helpen bij praktische zaken, zoals hulp bij het verkrijgen van financieel inzicht of het afwikkelen van de erfenis. Daarnaast kan ik u in contact brengen met organisaties en instanties.

De Koornbrug in Leiden

Bij leven

Veel nabestaanden kiezen voor een uitvaart in het gedachtegoed van de overledene: “Zo zou hij/zij het graag gewild hebben…” Nu u nog leeft, kunt u ervoor kiezen uw eigen ideeën over uw uitvaart door mij vast te laten leggen. Dit is helemaal geen vreemde maar een logische gedachte. In een emotionele periode is het juist fijn voor uw nabestaanden als zij weten hoe u uw afscheid wilt.

Persoonlijk gesprek

Ik kom graag en volledig vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek met u. Als u wilt, mogen uw partner, kinderen en/of anderen daar ook bij aanwezig zijn. We bespreken dan alle mogelijkheden voor de opbaring en de uitvaart. Op basis van dit gesprek kan ik u ook een kosteninschatting geven. U heeft dan een beeld van wat er na het overlijden met u gebeurt en kunt nagaan of uw uitvaartverzekering en/of financiële middelen toereikend zijn voor uw wensen. 

Over Eke de Vries

Uitvaartverzorger Eke de Vries Ieder mens is bijzonder, ieder afscheid dus ook! Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & De Vries
Achthovenerweg 15a
2351 AX Leiderdorp
BTW nr NL001985332B67

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt