Yarden is er voor u in Lelystad, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Lelystad

Hoe kunnen wij u helpen bij het regelen van een uitvaart in Lelystad en omgeving? De uitvaartverzorgers van Yarden in Lelystad helpen u bij een goed afscheid. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn voor een begrafenis of crematie. En laten u graag de locaties zien waar u afscheid kunt nemen. U bepaalt samen met onze uitvaartbegeleiders hoe de uitvaart eruit komt te zien. Wat u zelf regelt en wat wij voor u doen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Wij zijn heel blij met hoe de uitvaart is geregeld. Een betrokken, deskundige uitvaartverzorger die we altijd konden benaderen. Niets was onmogelijk”

Petra 

Uitvaartlocatie in Lelystad

In de regio Lelystad hebben wij een prachtige locatie voor een begrafenis of crematie. Yardenhuis van Lelystad (voorheen Crematorium en Uitvaartcentrum Ölandhorst) ligt aan de rand van de stad in een rustig park. Het is een fijne plek om in alle rust afscheid te nemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Yardenhuis van Lelystad
Yardenhuis van Lelystad heeft een grand café en een kleine en grote aula. Vanuit de grote aula kijkt u uit op het gedenkpark en de begraafplaats. Wilt u graag buiten afscheid nemen? Dat is mogelijk in de mooie buitenaula. Onze 24-uurs opbaarkamers zijn op ieder tijdstip te bezoeken.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE