"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Lelystad

Hoe kunnen wij u helpen bij een uitvaart in de regio Lelystad? De uitvaartverzorgers van Yarden Lelystad kennen alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. Ze kunnen u er alles over vertellen en leiden u er graag rond.


Begrafenis of crematie in Lelystad

In de regio Lelystad hebben wij een prachtige locatie voor een begrafenis of crematie. Yardenhuis van Lelystad (voorheen Crematorium en Uitvaartcentrum Ölandhorst) ligt aan de rand van de stad in een rustig park. Het is een fijne plek om in alle rust afscheid te nemen.

Yardenhuis van Lelystad
Yardenhuis van Lelystad heeft een grand café en een kleine en grote aula. Vanuit de grote aula kijkt u uit op het gedenkpark en de begraafplaats. Wilt u graag buiten afscheid nemen? Dat is mogelijk in de mooie buitenaula. Onze 24-uurs opbaarkamers zijn op ieder tijdstip te bezoeken.

Uitvaart regelen in Lelystad

Hoe kunnen wij u helpen bij het regelen van een uitvaart in Lelystad en omgeving? De uitvaartverzorgers van Yarden in Lelystad helpen u bij een goed afscheid. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn voor een begrafenis of crematie. En laten u graag de locaties zien waar u afscheid kunt nemen. U bepaalt samen met onze uitvaartbegeleiders hoe de uitvaart eruit komt te zien. Wat u zelf regelt en wat wij voor u doen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Lelystad

Dit vak kies je niet zomaar, het zit in je. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Joost Veenstra Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Remco Meijerink Met een ode aan het leven afscheid nemen. Daar help ik graag bij. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Marianne Ronday Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer Er samen met de familie een mooi, warm, waardig en respectvol afscheid van maken. Maak kennis
Het liefst doe ik net iets meer dan mensen verwachten. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Weet u bijvoorbeeld al of u gecremeerd of begraven wilt worden? Wilt u een rouwkaart of een advertentie? Als u er niet meer bent, is het voor uw familie fijn dat zij weten wat uw uw laatste wensen of uw uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locatie Yardenhuis van Lelystad.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Flevoland

Wat kost een uitvaart in Lelystad?

Wat kost een uitvaart in Lelystad ongeveer? Dat berekent u eenvoudig met de Yarden uitvaartkosten calculator. Wilt u zich voor de kosten van een begrafenis of crematie verzekeren? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. U bepaalt zelf wat u met het verzekerde bedrag wilt doen. Met een Yarden uitvaartverzekering verzekert u zich van een goed afscheid.

Vereniging Yarden in Lelystad

Waar kunnen de vrijwilligers van Vereniging Yarden u mee helpen? Voor, tijdens en na de uitvaart staan onze vrijwilligers voor u klaar. Bijvoorbeeld om u te helpen met het verwerken van het verlies. Of met iets kleins als het schrijven van rouwkaarten. Vereniging Yarden organiseert in Lelystad ook verschillende activiteiten over dood, afscheid en verlies. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen.

Bekijk onze Agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt