"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & de Brave Uitvaartzorg

Ieder afscheid is het begin van een herinnering. Hoe persoonlijker het afscheid, hoe mooier de herinnering. Daarom zorgen wij bij Yarden & de Brave ervoor dat elk afscheid zo persoonlijk mogelijk is ingevuld. Persoonlijk zoals de overledene was, maar ook zoals de nabestaanden de overledene hebben gekend. We staan voor u klaar voor hulp en ondersteuning bij uitvaarten in de regio Nijkerk-Harderwijk. Nabestaanden waarderen de dienstverlening van Elga de Brave met een 9,8.


Rouw verwerken doe je samen

Rouw verwerken doe je samen

Stel op bankje overziet begraafplaats

Stel op bankje overziet begraafplaats

Crematie of begrafenis regelen in Nijkerk e.o.?

Een overlijden is enorm ingrijpend. Voor de nabestaanden staat de wereld op zijn kop. Ondanks je verdriet moet er heel veel geregeld worden. Yarden & de Brave uitvaartzorg begeleidt u daar graag bij. We zorgen voor houvast en helpen u door deze moeilijke dagen. We regelen de uitvaart in de regio Nijkerk-Harderwijk, en zorgen samen met u voor een mooie, passende uitvaartplechtigheid.

Vanaf het begin één contactpersoon

Vanaf overlijden tot na de afscheidsplechtigheid ben ik, Elga de Brave, uw vaste aanspreekpunt. Ik neem de tijd om samen met u de uitvaart vorm te geven. In de periode vanaf overlijden tot aan de afscheidsplechtigheid is er veel te bespreken en te beslissen. Ik wil graag het ‘zware’ gevoel lichter proberen te maken door families bij te staan in de hectische tijd rond een uitvaart, zonder afbreuk te doen aan het verdriet. Zodat u een mooie herinnering heeft om op terug te kijken.

Regio uitvaartzorg: Nijkerk-Harderwijk e.o.

Als lokale onderneming kent Yarden & de Brave de vele mogelijkheden voor de regio Nijkerk - Harderwijk. In onze dienstverlening maken we gebruik van diverse uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria in de omgeving. Maar we kennen natuurlijk ook andere (buiten)locaties, waar u zich misschien fijner bij voelt. Alles is bespreekbaar en wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden.

Elga de Brave vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van crematies en begrafenissen in de regio. Wij zijn actief in Nijkerk, Harderwijk, Putten, Ermelo en Voorthuizen.

.

Dienstverlening

Kiest u voor een thuisopbaring of liever in een uitvaartcentrum. Neemt u afscheid in het crematorium of is er een lievelingsplek waar u zich meer op uw gemak voelt. U kunt letterlijk alle kanten uit; voor wie het water een belangrijk onderdeel in het leven was, maar ook voor wie aan het bos verknocht was. Onze dienstverlening kent bijna geen grenzen. Wij bieden u de kwaliteit die u mag verwachten van een professionele organisatie.

Uw eigen uitvaartwensen

Hoewel praten over de dood niet altijd even makkelijk is, kan het rust geven om nu al - bij leven - na te denken over uw uitvaart. Weet u al wat u wilt op uw afscheid? Zijn er bepaalde muziekstukken die u mooi vindt? Is er een specifieke locatie waar u fijne herinneringen aan heeft? Noteer deze! De ervaring leert dat als nabestaanden uw afscheid kunnen organiseren zoals u dat graag had gewild, uw dierbaren hierop met een goed gevoel terugkijken. En dat helpt bij een goede verliesverwerking.

Kunt u zich nog geen voorstelling maken hoe uw afscheid er uitziet als het eenmaal zover is? Ter inspiratie bieden wij u al een aantal ideeën die uw afscheid persoonlijk maken.

Yarden & de Brave is er voor iedereen, ongeacht religie en cultuur, verzekerd of onverzekerd.

Afscheidsarrangementen

Bij het regelen van een crematie of begrafenis, is het soms last om goed overzicht te houden van de financiën. Geeft u de verzorging van het afscheid graag uit handen, maar wilt u vooraf duidelijkheid over de kosten van alle keuzes? Dan is een Afscheidsarrangement misschien iets voor u. Yarden & de Brave Uitvaartzorg biedt 4 verschillende arrangementen, met een vast aanbod aan diensten voor een vaste prijs. De pakketten variëren bijvoorbeeld in het aantal gasten, de catering bij de condoleance en de mate van keuzevrijheid bij de invulling van het afscheid.

Bekijk de Afscheidsarrangementen

Over Elga de Brave

Uitvaartverzorger Elga de Brave Ieder afscheid is het begin van een herinnering Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & de Brave
Havenstraat 7B
3861 VS Nijkerk
BTW nr NL001556582B60

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt