Yarden is er voor u in Nijkerk en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Nijkerk en omgeving

Een overlijden is enorm ingrijpend. Voor de nabestaanden staat de wereld op zijn kop. Ondanks je verdriet moet er heel veel geregeld worden. Yarden & de Brave uitvaartzorg begeleidt u daar graag bij. We zorgen voor houvast en helpen u door deze moeilijke dagen. We regelen de uitvaart in de regio Nijkerk-Harderwijk, en zorgen samen met u voor een mooie, passende uitvaartplechtigheid.

Vanaf het begin één contactpersoon

Vanaf overlijden tot na de afscheidsplechtigheid ben ik, Elga de Brave, uw vaste aanspreekpunt. Ik neem de tijd om samen met u de uitvaart vorm te geven. In de periode vanaf overlijden tot aan de afscheidsplechtigheid is er veel te bespreken en te beslissen. Ik wil graag het ‘zware’ gevoel lichter proberen te maken door families bij te staan in de hectische tijd rond een uitvaart, zonder afbreuk te doen aan het verdriet. Zodat u een mooie herinnering heeft om op terug te kijken.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Door de professionele begeleiding leek het of we zeeën van tijd hadden. Dat gaf vertrouwen en ontzorgde ons als naasten.”

Brian

Uitvaartzorg in Nijkerk, Harderwijk en omgeving

Als lokale onderneming kent Yarden & de Brave de vele mogelijkheden voor de regio Nijkerk - Harderwijk. In onze dienstverlening maken we gebruik van diverse uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria in de omgeving. Maar we kennen natuurlijk ook andere (buiten)locaties, waar u zich misschien fijner bij voelt. Alles is bespreekbaar en wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden.

Elga de Brave vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van crematies en begrafenissen in de regio. Wij zijn actief in Nijkerk, Harderwijk, Putten, Ermelo en Voorthuizen.

Dienstverlening

Kiest u voor een thuisopbaring of liever in een uitvaartcentrum. Neemt u afscheid in het crematorium of is er een lievelingsplek waar u zich meer op uw gemak voelt. U kunt letterlijk alle kanten uit; voor wie het water een belangrijk onderdeel in het leven was, maar ook voor wie aan het bos verknocht was. Onze dienstverlening kent bijna geen grenzen. Wij bieden u de kwaliteit die u mag verwachten van een professionele organisatie.

Uw eigen uitvaartwensen

Hoewel praten over de dood niet altijd even makkelijk is, kan het rust geven om nu al - bij leven - na te denken over uw uitvaart. Weet u al wat u wilt op uw afscheid? Zijn er bepaalde muziekstukken die u mooi vindt? Is er een specifieke locatie waar u fijne herinneringen aan heeft? Noteer deze! De ervaring leert dat als nabestaanden uw afscheid kunnen organiseren zoals u dat graag had gewild, uw dierbaren hierop met een goed gevoel terugkijken. En dat helpt bij een goede verliesverwerking.

Kunt u zich nog geen voorstelling maken hoe uw afscheid er uitziet als het eenmaal zover is? Ter inspiratie bieden wij u al een aantal ideeën die uw afscheid persoonlijk maken.

Yarden & de Brave is er voor iedereen, ongeacht religie en cultuur, verzekerd of onverzekerd.

Afscheidsarrangementen

Bij het regelen van een crematie of begrafenis, is het soms last om goed overzicht te houden van de financiën. Geeft u de verzorging van het afscheid graag uit handen, maar wilt u vooraf duidelijkheid over de kosten van alle keuzes? Dan is een Afscheidsarrangement misschien iets voor u. Yarden & de Brave Uitvaartzorg biedt 4 verschillende arrangementen, met een vast aanbod aan diensten voor een vaste prijs. De pakketten variëren bijvoorbeeld in het aantal gasten, de catering bij de condoleance en de mate van keuzevrijheid bij de invulling van het afscheid.

BEKIJK DE AFSCHEIDSARRANGEMENTEN

Contact

Yarden & de Brave is er voor iedereen. Ook wanneer u niet in het verzorgingsgebied woont. Ook als u niet of  niet bij Yarden verzekerd bent, zijn wij u graag van dienst. Elga neemt ruim de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Betrokken, persoonlijk en altijd dichtbij. Voor het regelen van een uitvaart is Yarden & de Brave 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak of kennismaking: 06 333 749 94. Of stuur een e-mail naar elga.debrave@yarden.nl.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsgegevens

Yarden & de Brave
Havenstraat 7B
3861 VS
Nijkerk
BTW nr NL001556582B60

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE