"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Noord-Holland Noord

Onze uitvaartverzorgers kennen alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. We kunnen u er van alles over vertellen leiden u er graag rond.


Samen gepast afscheid nemen

Samen gepast afscheid nemen

Rouw verwerken doe je samen

Stel op bankje overziet begraafplaats

Uitvaartzorg

U denkt er misschien liever niet over na, maar ooit zal u afscheid moeten nemen van een dierbare. En dan komt er veel op u af. Gelukkig kunt u dan rekenen op de professionele uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Noord. Zij ondersteunen u in de moeilijke periode rond de uitvaart en zorgen ervoor dat de uitvaart volledig naar uw wens verloopt.

Lees meer

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden die de kop van Noord-Holland te bieden heeft. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

We hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening. Daarom streven we ernaar dat u bij ons steeds contact heeft met dezelfde uitvaartverzorger. Deze denkt met u mee, geeft advies en regelt op basis van uw wensen de hele uitvaart. De uitvaartverzorger is ook op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles wordt uitgevoerd zoals is afgesproken.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Noord kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. We kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties en leiden u er graag rond. Kiest u een andere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, helpen we u ook graag.

Opbaren in een uitvaartcentrum

Onze uitvaartverzorgers nemen u graag alle zorg rondom de opbaring uit handen. We kunnen de overledene ook opbaren in een uitvaartcentrum. In de speciale 24-uurskamers kunt u op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn. U kunt ze vaak inrichten naar eigen smaak en er is ruimte voor foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken. Zo sluit de sfeer volledig aan bij uw wensen.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. De uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Noord neemt u alle zorgen uit handel en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Noord

Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Noord verzorgt uitvaarten in het gebied tussen Alkmaar en Den Helder: Schermerhorn, Spierdijk, Ursem , Zuidermeer, Benningbroek, Sijbekarspel, Abbekerk, Lambertschaag, De Weere, Twisk, Midwoud, Wognum, Nibbixwoud, Heerhugowaard, Hensbroek, Obdam, Spanbroek, Opmeer, Hoogwoud, Aartswoud, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Winkel, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, 't Veld , Zijdewind, Waarland, Schagen, Sint Maarten, Dirkshorn, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Schagerbrug, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Burgerbrug, Petten, 't Zand, Oudesluis, Wieringerwaard, Kolhorn, Barsingerhorn, Haringhuizen, Middenmeer, Bergen (NH), Bergen aan Zee, Schoorl en Groet.

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Noord vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorgers

Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis
Zoiets belangrijks moet in vertrouwde handen zijn. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Angelique de Meijer-de Wit Een warm en persoonlijk afscheid is het begin van een dierbare herinnering. Ik help graag deze herinnering te creëren. Maak kennis
Ieder mens is bijzonder; ieder afscheid dus ook. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Dick Meijer Een mooi afscheid blijft een waardevolle herinnering. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt