Yarden is er voor u in regio Noord-Holland Zuid, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Noord-Holland Zuid

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. In een emotionele periode moet u naast allerlei algemene zaken ook de uitvaart regelen. Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid ondersteunt u hierin graag bij, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Wij zijn heel blij met hoe de uitvaart is geregeld. Een betrokken, deskundige uitvaartverzorger die we altijd konden benaderen. Niets was onmogelijk.”

Petra

Uitvaartzorg in regio Noord-Holland Zuid

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden die de regio Noord-Holland Zuid te bieden heeft. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid

Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid verzorgt uitvaarten in:

Akersloot Grootschemer Spijkerboor
Beverwijk Heemskerk Starnmeer
Castricum Heiloo Stompetoren
De Rijp Krommenie Uitgeest
De Woude Limmen Velsen-Noord
Driehuizen Marken-Binnen West-Graftdijk
Egmond aan den Hoef Noordeinde Westknollendam
Egmond aan Zee Oost-Graftdijk Wijk aan Zee
Egmond-Binnen Oterleek Zuidschermer
Graft

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Onze uitvaartverzorgers voeren de wensen van u en uw dierbare zo goed mogelijk uit, zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Het kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. We dragen er dan ook graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. We kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties en leiden u er graag rond. Kiest u een andere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, helpen we u ook graag.

Opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum

Als u wilt, verzorgen wij de thuisopbaring, zodat u in huiselijke sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare. Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. Onze uitvaartverzorger kan u alle zorgen uit handel nemen en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Wilt u een opbaring op een andere locatie? Dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden. Bij steeds meer uitvaartcentra is het mogelijk om uw overleden dierbare 24 uur per dag te bezoeken. Er is meestal ook voldoende ruimte om mensen te ontvangen. En afscheid nemen kan vaak tot vlak voor de uitvaartplechtigheid.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Na de uitvaart bieden we u verschillende vormen van nazorg. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u administratieve zaken eenvoudig afhandelt.

Uitvaartmogelijkheden voor uw eigen afscheid

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid er bijvoorbeeld uit? We praten er graag eens over met u. Onze uitvaartverzorgers zijn er voor iedereen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE