"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Noord-Holland Zuid

We kennen alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. Onze uitvaartverzorgers kunnen u er van alles over vertellen en leiden u er graag rond.


Stel troost elkaar op begraafplaats

Stel troost elkaar op begraafplaats

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Rouw verwerken doe je samen

Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. In een emotionele periode moet u naast allerlei algemene zaken ook de uitvaart regelen. Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid ondersteunt u hierin graag bij, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.

Lees meer

De uitvaart: een mooie herinnering

Onze uitvaartverzorgers voeren de wensen van u en uw dierbare zo goed mogelijk uit, zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Het kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. We dragen er dan ook graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden die de regio Noord-Holland Zuid te bieden heeft. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. We kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties en leiden u er graag rond. Kiest u een andere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, helpen we u ook graag.

Opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum

Als u wilt, verzorgen wij de thuisopbaring, zodat u in huiselijke sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare. Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. Onze uitvaartverzorger kan u alle zorgen uit handel nemen en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Wilt u een opbaring op een andere locatie? Dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden. Bij steeds meer uitvaartcentra is het mogelijk om uw overleden dierbare 24 uur per dag te bezoeken. Er is meestal ook voldoende ruimte om mensen te ontvangen. En afscheid nemen kan vaak tot vlak voor de uitvaartplechtigheid.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Na de uitvaart bieden we u verschillende vormen van nazorg. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u administratieve zaken eenvoudig afhandelt. Een gesprek met een van onze uitvaartconsulenten kan u ook verder helpen.

Uitvaartmogelijkheden voor uw eigen afscheid

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid er bijvoorbeeld uit? We praten er graag eens over met u. Onze uitvaartverzorgers zijn er voor iedereen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid

Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid verzorgt uitvaarten in:

Akersloot Grootschemer Spijkerboor
Beverwijk Heemskerk Starnmeer
Castricum Heiloo Stompetoren
De Rijp Krommenie Uitgeest
De Woude Limmen Velsen-Noord
Driehuizen Marken-Binnen West-Graftdijk
Egmond aan den Hoef Noordeinde Westknollendam
Egmond aan Zee Oost-Graftdijk Wijk aan Zee
Egmond-Binnen Oterleek Zuidschermer
Graft

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Noord-Holland Zuid vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorgers

Yarden uitvaartverzorgster Wilma Smit Ieder mens is bijzonder; ieder afscheid dus ook Maak kennis
Als alles perfect verloopt, ben ik een gelukkig mens. Maak kennis
Zoiets belangrijks moet in vertrouwde handen zijn. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Dick Meijer Een mooi afscheid blijft een waardevolle herinnering. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt