"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Noordoostpolder

In de Noordoostpolder heeft elke plaats zijn eigen begraafplaats. Voor cremeren kunt u terecht in de omgeving. Onze uitvaartverzorgers vertellen u er graag meer over.


Stel troost elkaar op begraafplaats

Stel troost elkaar op begraafplaats

Man neemt afscheid op begraafplaats

Rouw verwerken doe je samen

Uitvaartzorg

U denkt er misschien liever niet over na, maar ooit zal u afscheid moeten nemen van een dierbare. En dan komt er veel op u af. Gelukkig kunt u dan rekenen op de professionele uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Noordoostpolder. Zij ondersteunen u in de moeilijke periode rond de uitvaart en zorgen ervoor dat de uitvaart volledig naar uw wens verloopt.

Lees meer

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden in en rond de Noordoostpolder. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Noordoostpolder verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar en kennen de talloze uitvaartmogelijkheden in de Noordoostpolder. Ze komen vrijwel allemaal uit deze streek, zijn bekend met de lokale gebruiken en tradities en helpen u graag verder.

Uitvaartlocaties in de Noordoostpolder

In de Noordoostpolder heeft elke plaats zijn eigen begraafplaats. Onze uitvaartverzorgers kunnen u hierover informeren. Voor cremeren kunt u terecht in de Yarden crematoria in Heerenveen, Meppel en Lelystad en bij uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle.

't Westerhuis is een Yarden uitvaartcentrum op de algemene begraafplaats in Emmeloord. In de 24-uurskamers kunt u de overledene bezoeken wanneer u wilt. De uitvaartdienst kan gehouden worden vanuit huis, de aula van ’t Westerhuis, een kerk, multifunctioneel of kerkelijk centrum of vanuit een buurthuis. Yarden heeft een deel van 't Westerhuis beschikbaar gesteld voor stichting Het Theehuis.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Na de uitvaart bieden we u verschillende vormen van nazorg. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u administratieve zaken eenvoudig afhandelt. Een gesprek met een van onze uitvaartconsulenten kan u ook verder helpen.

Links

In 't Westerhuis heeft Yarden een deel van het pand beschikbaar gesteld aan stichting Het Theehuis. Hier kunt u na een bezoek aan een graf of het columbarium een kopje koffie of thee drinken.

Familieberichten:

Rouwboeketten en rouwkransen:

Uitvaartmogelijkheden voor uw eigen afscheid

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid er bijvoorbeeld uit? We praten er graag eens over met u. Onze uitvaartverzorgers zijn er voor iedereen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

U kunt ook contact opnemen met een van onze uitvaartconsulenten. In een persoonlijk gesprek beantwoorden ze al uw vragen. Kosteloos uiteraard. Onze consulenten zijn gedreven vrijwilligers, die veel over uitvaartmogelijkheden weten. Ze hebben veel ervaring, denken graag mee en geven bruikbare tips. Ook als u nog niet helemaal weet wat u wilt.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Noordoostpolder Yarden Uitvaartzorg Noordoostpolder verzorgt uitvaarten in:

Bant Krakkenburg Rutten
Creil Luttelgeest Schrokland
Emmeloord Marknesse Tollebeek
Ens Nagele Urk
Espel

Hier liggen de roots van Yarden Uitvaartzorg

Yarden is het resultaat van verschillende fusies. De roots van de organisatie liggen in de Noordoostpolder. Hier was Begrafenis Vereniging IJsselmeerpolders een voorganger van de huidige uitvaartorganisatie. De gedrevenheid, passie, professionaliteit en betrokkenheid vindt u nog steeds terug bij de individuele Yarden uitvaartverzorgers.

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Noordoostpolder vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorgers

Ik kan verdriet niet wegnemen, maar er wel voor zorgen dat mensen ruimte krijgen voor hun verdriet Maak kennis
Uitvaartverzorgster Marie Catrien van den Dries Het gaat mij erom hoe de familie het afscheid wil. Maak kennis
Verdriet kan ik helaas niet wegnemen, zorgen over de uitvaart wel. Maak kennis
Voor mij is elke uitvaart heel bijzonder. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur