"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Nunspeet-Epe

U vindt talloze uitvaartlocaties in en rond Nunspeet en Epe. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Zij helpen u graag verder. Bijvoorbeeld door u rond te leiden of meer informatie te geven over de uitvaartlocaties.


Begrafenis of crematie in Nunspeet-Epe

Voor een begrafenis of crematie bent u van harte welkom bij ons uitvaartcentrum in Epe. Daarnaast maakt Yarden Nunspeet-Epe gebruik van 2 uitvaartlocaties in de omgeving. Wilt u graag een uitvaart of opbaring op een andere locatie? Ook dan helpen onze ervaren uitvaartverzorgers u graag.

Yarden Uitvaartcentrum Epe

Uitvaartcentrum Epe ligt aan de rand van het centrum en is sfeervol ingericht. U bent welkom om persoonlijk afscheid te nemen. Bijvoorbeeld door bloemen en foto’s neer te zetten en tekeningen en kunst op te hangen.

In de omgeving van Nunspeet en Epe kunt u ook gebruik maken van 2 andere uitvaartlocaties van Yarden. In Diepenveen vindt u uitvaartcentrum, crematorium, begraafplaats en gedenkpark Yardenhuis Steenbrugge. En vlakbij Deventer, tussen hagen en oude bomen, de kleine Yarden begraafplaats Colmschate.

Uitvaart regelen in Nunspeet-Epe

Wat moet u allemaal regelen als iemand overlijdt van wie u houdt? De meeste mensen hoeven gelukkig niet vaak een uitvaart te regelen. Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren en weten waar u aan moet denken. Zij helpen u graag bij het organiseren van een begrafenis of crematie in de omgeving van Nunspeet en Epe.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Nunspeet-Epe

In mijn werk neem ik niet alleen mijn hoofd mee, maar ook mijn hart. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke plek heeft voor u bijzondere herinneringen? Heeft u er wel eens aan gedacht om uw eigen uitvaart op deze plek te houden? Of misschien heeft u favoriete muziek, of houdt u van bepaalde bloemen. Onze uitvaartverzorgers merken vaak dat nabestaanden het lastig vinden om keuzes te maken voor de uitvaart van hun overleden dierbare. U kunt uw familieleden helpen door uw laatste of uitvaartwensen vast te leggen. Zodat zij uw uitvaart kunnen organiseren zoals u graag wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locaties:Uitvaartcentrum Epe en Yardenhuis Steenbrugge.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Uitvaartwensen vastleggen

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Gelderland:

Wat kost een uitvaart in Nunspeet-Epe?

Hoeveel kost een uitvaart in de omgeving van Nunspeet en Epe? Gebruik de Yarden uitvaartkosten calculator en bereken zelf wat een begrafenis of crematie ongeveer kost. Wist u dat u zich met Yarden ook kunt verzekeren voor een goed afscheid? Wij hebben een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie: de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Vereniging Yarden in Nunspeet-Epe

De vrijwilligers van Vereniging Yarden helpen bij het laatste afscheid. Voor, tijdens en na de uitvaart staan zij voor u klaar. Bijvoorbeeld om met u te praten over overlijden en dood. Onderwerpen waarvan wij vinden dat je er gewoon over moet kunnen praten. Omdat ze bij het leven horen. Daarnaast organiseert Vereniging Yarden jaarlijks meer dan 100 activiteiten. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen over afscheid nemen en verliesverwerking. Ook in de regio Nunspeet-Epe. U bent van harte welkom.

bekijk onze agenda

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt