"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Nunspeet-Epe

Er zijn talloze uitvaartlocaties in en rond Nunspeet en Epe. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze leiden u graag rond of geven u meer informatie over de locaties.


Begrafenis of crematie in alle rust

Begrafenis of crematie in alle rust

Man neemt afscheid op begraafplaats

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare naaste is een aangrijpende gebeurtenis, die iedere persoon op zijn eigen manier beleeft. Toch zult u in die emotionele tijd veel dingen moeten regelen, zoals de uitvaart. Yarden Uitvaartzorg Nunspeet-Epe ondersteunt u er graag bij, van overlijden tot na de uitvaart.

Lees meer

De uitvaart: een mooie herinnering

Onze uitvaartverzorgers voeren de wensen van u en uw dierbare zo goed mogelijk uit, zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Het kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. We dragen er dan ook graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden in de omgeving van Nunspeet - Epe. Veel van onze medewerkers komen uit de regio. Ze helpen u graag verder.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

We kennen alle begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio Nunspeet - Epe. Onze uitvaartverzorgers kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties. Kiest u voor een andere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, dan kunnen we dat ook voor u regelen.

Uitvaartlocaties in Nunspeet - Epe

Er zijn talloze uitvaartlocaties in en rond Nunspeet en Epe. Zo heeft Yarden een eigen uitvaartcentrum in Epe. De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg leiden u er graag rond.

Opbaren in een uitvaartcentrum

Onze uitvaartverzorgers nemen u graag alle zorg rondom de opbaring uit handen. We kunnen de overledene ook opbaren in een uitvaartcentrum. In de speciale 24-uurskamers kunt u op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn. U kunt ze vaak inrichten naar eigen smaak en er is ruimte voor foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken. Zo sluit de sfeer volledig aan bij uw wensen.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. De uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg Nunspeet-Epe neemt u alle zorgen uit handel en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Links

Uitvaartgerelateerde websites:

Familieberichten (overlijden):

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Nunspeet - Epe

Yarden Uitvaartzorg Nunspeet-Epe verzorgt uitvaarten in:

Elspeet Nunspeet
Epe Oene
Emst Vaassen
Hulshorst Vierhouten

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Nunspeet-Epe vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorgers

In mijn werk neem ik niet alleen mijn hoofd mee, maar ook mijn hart. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur