Yarden is er voor u in Nunspeet en Epe, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Nunspeet-Epe

Wat moet u allemaal regelen als iemand overlijdt van wie u houdt? De meeste mensen hoeven gelukkig niet vaak een uitvaart te regelen. Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren en weten waar u aan moet denken. Zij helpen u graag bij het organiseren van een begrafenis of crematie in de omgeving van Nunspeet en Epe.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

 • de uitvaartplechtigheid regelen
 • het lichaam verzorgen
 • rouwboeket regelen
 • muziek verzamelen en controleren
 • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie
 • wensen van de nabestaanden uitvoeren
 • nazorg voor de nabestaanden

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken wensen en stellen vragen
 • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

  Stel zelf uw uitvaart samen

  De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

  BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

  “De warme empathische manier van benaderen heeft ons diep geraakt, zodat wij konden rouwen en herdenken. Een afwisseling van verdriet en toch ook een glimlach. Beide hadden op verschillende momenten een plek, zowel voor, tijdens als daarna.”

  Frank 

  Begrafenis of crematie in Nunspeet-Epe

  Voor een begrafenis of crematie bent u van harte welkom bij ons uitvaartcentrum in Epe. Daarnaast maakt Yarden Nunspeet-Epe gebruik van 2 uitvaartlocaties in de omgeving. Wilt u graag een uitvaart of opbaring op een andere locatie? Ook dan helpen onze ervaren uitvaartverzorgers u graag.

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Yarden Uitvaartcentrum Epe

  Uitvaartcentrum Epe ligt aan de rand van het centrum en is sfeervol ingericht. U bent welkom om persoonlijk afscheid te nemen. Bijvoorbeeld door bloemen en foto’s neer te zetten en tekeningen en kunst op te hangen.

  In de omgeving van Nunspeet en Epe kunt u ook gebruik maken van 2 andere uitvaartlocaties van Yarden. In Diepenveen vindt u uitvaartcentrum, crematorium, begraafplaats en gedenkpark Yardenhuis Steenbrugge. En vlakbij Deventer, tussen hagen en oude bomen, de kleine Yarden begraafplaats Colmschate.

  Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

  Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

  Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

  BEKIJK DE CHECKLIST

  Uw uitvaartwensen vastleggen

  Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

  MEER INFORMATIE