Yarden is er voor u in Winschoten en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Crematie of begrafenis regelen in Winschoten?

Een uitvaart wordt een mooie herinnering. Francien Weber, de uitvaartverzorger van Yarden & Weber Uitvaartzorg Winschoten, voert uw wensen en die van de overledene zo goed mogelijk uit, zodat u later met een goed gevoel op de uitvaart kunt terugkijken.

Uitvaartzorg met persoonlijke aandacht

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht, vanaf de voorbespreking van de uitvaart tot en met de nazorg. Van het begin tot eind is uitvaartverzorger Francien Weber uw vaste aanspreekpunt. Zo bent u ervan verzekerd dat alle gemaakte afspraken over de uitvaart ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Ruimte voor persoonlijk gesprek

Regelmatig contact in de dagen voorafgaand aan de uitvaart, een transparante kostenbegroting en betrokkenheid bij de nabestaanden. Voor deze manier van werken wordt Yarden & Weber door haar relaties zeer gewaardeerd. Onze begeleiding houdt onder andere in: ruimte voor een persoonlijk gesprek over alle aspecten van een uitvaart.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Door de professionele begeleiding leek het alsof we zeeën van tijd hadden. Dat gaf vertrouwen en ontzorgde ons als naasten.”

Brian

Uitvaartzorg in Winschoten en omgeving

Yarden & Weber Uitvaartzorg is werkzaam in een breed gebied rond Winschoten. We zijn goed bekend met de mogelijkheden in deze regio.

Als u uw dierbare zo lang mogelijk thuis wilt houden, zorgen wij dat dat kan. Maar elders opbaren is ook een mogelijkheid. Yarden & Weber Uitvaartzorg Winschoten werkt graag samen met Yarden uitvaartcentrum Stilleweer in Appingedam en yardenhuis Groningen en met Uitvaartcentrum Oost Groningen in Winschoten en Uitvaartcentrum Buitenwoelhof in Veendam. Maar er zijn nog meer opbaarmogelijkheden bij u in de buurt. Francien Weber informeert u hier graag over, evenals over de nabijgelegen begraafplaatsen en crematoria.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Yarden & Weber Uitvaartzorg helpt u graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

NEEM CONTACT OP

Afscheidswinkel 't Moment

Een persoonlijk gesprek kan bij u thuis, maar ook op onze eigen locatie. Yarden & Weber heeft in Winschoten een informatiepunt waar we u graag met u praten over overlijden, afscheid en de uitvaart. U bent van harte welkom in onze Afscheidswinkel 't Moment.

Dienstverlening

Dag en nacht

Met 2 medewerksters voor de verzorging en een chauffeur beschikt uitvaartverzorgster Francien Weber over een flexibel team dat dag en nacht voor u klaar staat. Bovendien kan Francien dankzij haar lokale contacten en kennis van plaatselijke gebruiken ook andere diensten aanbieden. Zo werkt ze veel samen met een schouderdragersteam voor bij begrafenissen en kan ze de catering voor u verzorgen, zowel bij een afscheid thuis als op een andere locatie. 

Links

Meer mogelijkheden rond een uitvaart

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Om u te inspireren en ideeën te geven over hoe u een uitvaart persoonlijker maakt, hebben we een aantal uitvaartideeën op een rij gezet.

Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

BEKIJK DE YARDEN AFSCHEIDSARRANGEMENTEN

Bedrijfsgegevens

Yarden & Weber
Molenstreek 2
9684 AS Finsterwolde
BTW nr: NL850736006B01

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST