"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Weber Uitvaartzorg

Een goed en persoonlijk afscheid kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. Yarden & Weber Uitvaartzorg in Winschoten streeft ernaar van elke uitvaart een mooie herinnering te maken. De dienstverlening van Yarden & Weber wordt gewaardeerd met een 9,6.

Molenstreek 2

9684 AS Finsterwolde

Routebeschrijving
K 06 50 68 6622 06 50 68 6622

Francien Weber uitvaartverzorger

Francien Weber uitvaartverzorger

Rouw verwerken doe je samen

Rouw verwerken doe je samen

Crematie of begrafenis regelen in Winschoten?

Een uitvaart wordt een mooie herinnering. Francien Weber, de uitvaartverzorger van Yarden & Weber Uitvaartzorg Winschoten, voert uw wensen en die van de overledene zo goed mogelijk uit, zodat u later met een goed gevoel op de uitvaart kunt terugkijken.

Uitvaartzorg met persoonlijke aandacht

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht, vanaf de voorbespreking van de uitvaart tot en met de nazorg. Van het begin tot eind is uitvaartverzorger Francien Weber uw vaste aanspreekpunt. Zo bent u ervan verzekerd dat alle gemaakte afspraken over de uitvaart ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Ruimte voor persoonlijk gesprek

Regelmatig contact in de dagen voorafgaand aan de uitvaart, een transparante kostenbegroting en betrokkenheid bij de nabestaanden. Voor deze manier van werken wordt Yarden & Weber door haar relaties zeer gewaardeerd. Onze begeleiding houdt onder andere in: ruimte voor een persoonlijk gesprek over alle aspecten van een uitvaart.

Afscheidswinkel 't Moment

Een persoonlijk gesprek kan bij u thuis, maar ook op onze eigen locatie. Yarden & Weber heeft in Winschoten een informatiepunt waar we u graag met u praten over overlijden, afscheid en de uitvaart. U bent van harte welkom in onze Afscheidswinkel 't Moment.

Regio uitvaartzorg: Winschoten en omgeving

Yarden & Weber Uitvaartzorg is werkzaam in een breed gebied rond Winschoten. We zijn goed bekend met de mogelijkheden in deze regio.

Als u uw dierbare zo lang mogelijk thuis wilt houden, zorgen wij dat dat kan. Maar elders opbaren is ook een mogelijkheid. Yarden & Weber Uitvaartzorg Winschoten werkt graag samen met Yarden uitvaartcentrum Stilleweer in Appingedam en yardenhuis Groningen en met Uitvaartcentrum Oost Groningen in Winschoten en Uitvaartcentrum Buitenwoelhof in Veendam. Maar er zijn nog meer opbaarmogelijkheden bij u in de buurt. Francien Weber informeert u hier graag over, evenals over de nabijgelegen begraafplaatsen en crematoria.

Dienstverlening

Dag en nacht

Met 2 medewerksters voor de verzorging en een chauffeur beschikt uitvaartverzorgster Francien Weber over een flexibel team dat dag en nacht voor u klaar staat. Bovendien kan Francien dankzij haar lokale contacten en kennis van plaatselijke gebruiken ook andere diensten aanbieden. Zo werkt ze veel samen met een schouderdragersteam voor bij begrafenissen en kan ze de catering voor u verzorgen, zowel bij een afscheid thuis als op een andere locatie. 

Meer mogelijkheden rond een uitvaart

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Om u te inspireren en ideeën te geven over hoe u een uitvaart persoonlijker maakt, hebben we een aantal uitvaartideeën op een rij gezet.

Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afscheidsarrangementen

Bij Yarden & Weber Uitvaartzorg kunt u nu ook gebruik maken van een 'afscheidsarrangement', een arrangement met vastgestelde diensten. U heeft de keuze uit 4 verschillende arrangementen, die variëren van eenvoudig (kleine aantal bezoekers, koffie en cake) tot uitgebreid (meer bezoekers, broodjes of sandwiches of zelfs een uitgebreid receptiearrangement). U betaalt voor het gekozen pakket aan diensten een all-in prijs, zodat u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd wordt.

Bekijk de Yarden afscheidsarrangementen

Over Francien Weber

Luisteren, helpen, organiseren - en er zijn. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Weber
Molenstreek 2
9684 AS Finsterwolde
BTW nr: NL850736006B01


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt