"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden Maastricht-Heerlen

Welke mogelijkheden zijn er voor een uitvaart in de omgeving van Maastricht en Heerlen? De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartverzorging zijn op de hoogte van de uitvaartmogelijkheden en informeren u graag. Zij verzorgen de uitvaart graag helemaal naar uw wensen. Ook heeft Yarden vrijwillige uitvaartconsulenten in de regio, die u kunnen helpen bij het vastleggen van uw uitvaartwensen.


Begrafenis of crematie in Maastricht of Heerlen

De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden kennen alle locaties voor een begrafenis of crematie. In de regio Maastricht of Heerlen heeft Yarden 2 prachtige uitvaartlocaties voor een afscheid volgens uw wensen:

Yardenhuis van Heerlen
Yardenhuis van Heerlen ligt aan de rand van het Imstenraderbos. De sfeer in het uitvaartcentrum en crematorium is prettig en warm. In de grote en kleine aula, 2 opbaarkamers en familiekamer is van alles mogelijk. Onze uitvaartmedewerkers regelen het laatste afscheid zoals u dat wilt.
Afscheidshuis De Hoeskamer in Buchten
Afscheidshuis De Hoeskamer in Buchten is gevestigd in het vroegere gemeentehuis. In De Hoeskamer neemt u afscheid zoals u dat thuis zou doen, in een gezellige en warme sfeer. Er is een familiekamer, gastenkamer, huiskamer en een aula voor kleine afscheidsbijeenkomsten.

Uitvaart regelen in Maastricht

Welke keuzes moet u maken als iemand overlijdt van wie u houdt? Bijvoorbeeld of u wilt begraven of cremeren. En hoe de uitvaart eruit ziet. De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden helpen u graag bij het regelen van de uitvaart. Zij weten wat er mogelijk is voor een begrafenis of crematie in Maastricht en Heerlen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na een afscheid.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Maastricht en Heerlen

Doen wat goed voelt voor nabestaanden; dat is ons vak. Maak kennis
Een goed afscheid helpt je verder. Maak kennis
Luisteren, helpen, organiseren - en er zijn. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Ingrid Golsteijn Een passend afscheid is het begin van een waardevolle herinnering. Maak kennis

Uw uitvaartwensen vastleggen

Waar wilt u graag begraven of gecremeerd worden? Hoe wilt u dat uw eigen afscheid eruit ziet? Veel nabestaanden vinden het moeilijk om beslissingen te nemen over de uitvaart van hun dierbare. Help uw nabestaanden en leg uw laatste wensen of uw uitvaartwensen vast. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties: Yardenhuis van Heerlen, Uitvaartcentrum Yarden & Peters en Afscheidshuis De Hoeskamer.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Limburg:

Kosten van een uitvaart in Maastricht

Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u gemakkelijk de kosten van een begrafenis of crematie. Zo weet u wat een uitvaart in Maastricht of Heerlen ongeveer kost. Wilt u zich verzekeren van een goed afscheid? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. U kiest zelf hoe u het verzekerd bedrag wilt laten uitkeren.

Vereniging Yarden in Maastricht

Yarden vindt dat je gewoon over overlijden en dood moet kunnen praten. Het hoort namelijk bij het leven. Vereniging Yarden organiseert daarom lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen om de dood bespreekbaar te maken. Bekijk hier de agenda van Vereniging Yarden. De vrijwilligers van Yarden helpen ook bij het laatste afscheid. Voor, tijdens en na de uitvaart staan zij voor u klaar.

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel dat zij kunnen uitgeven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger? De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt