"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Purmerend

Een goed afscheid betekent voor iedereen iets anders, geen mens is hetzelfde. Een persoonlijke invulling biedt troost in een moeilijke tijd en daarna. Bij uitvaarten in Purmerend staat Jan Pieter van As u met zorg en aandacht bij. Niet alleen voor en tijdens het afscheid, maar ook daarna.


Welkom bij Yarden Purmerend

Welkom bij Yarden Purmerend

Jan Pieter van As Afscheidshuis Purmerend

Jan Pieter van As Afscheidshuis Purmerend

Crematie of begrafenis regelen in Purmerend?

Een persoonlijk afscheid geeft troost en helpt bij de verwerking: een verdrietige gebeurtenis wordt een mooie herinnering. Ik luister naar uw wensen en verhalen over de overledene. Zo creëren wij samen een uitvaart die volledig recht doet aan de persoonlijkheid van uw dierbare, maar ook aan uw wensen.

Voor het regelen van een uitvaart in Purmerend, kunt u mij bellen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij komen bij u langs om samen met u de invulling van de uitvaart te bespreken.

Niet bij Yarden verzekerd

U hoeft niet verzekerd te zijn bij Yarden om de uitvaart door mij te laten verzorgen. Ook als u ergens anders of helemaal niet verzekerd bent mag u voor onze persoonlijke aanpak kiezen. Komt u er niet uit met de polis van een andere verzekeraar? Neem dan vrijblijvend contact op, dan zoeken we het samen uit.

Uitvaartmogelijkheden in Purmerend

De meeste mensen willen graag in de buurt begraven of gecremeerd worden. Ook de uitvaart wordt meestal dichtbij huis gedaan. Wij kennen de gebruiken, locaties en bijzondere adressen in de buurt als geen ander. De afscheidsplechtigheid kan behalve het crematorium ook op een andere locatie plaatsvinden. Voor opbaren heeft u de keuze tussen thuis of in een uitvaartcentrum. Wij vertellen u waar u rekening mee moet houden als u thuis opbaart. Yarden afscheidhuis Purmerend geeft u graag advies over alle uitvaartmogelijkheden.

Yarden Afscheidshuis Purmerend

U bent van harte welkom in ons Afscheidshuis Purmerend. Op deze locatie bieden wij u 24-uur toegang om bij uw dierbare te zijn. U kunt in alle rust afscheid te nemen en uw eigen persoonlijke sfeer creëren. Neem gerust eens contact op. Wij helpen u graag. 

Meer over afscheidshuis Purmerend

Dienstverlening

Yarden neemt u een hoop zorg uit handen, zodat u in de dagen na het overlijden de tijd krijgt om rustig afscheid te nemen. Een uitvaartverzorger bespreekt, regelt en begeleidt u de gehele periode van overlijden tot na de uitvaart. Op de dag van de uitvaart zelf zijn we aanwezig om, daar waar nodig, te regisseren en sturen.

tot na de uitvaart.

Entree afscheidshuis Yarden Purmerend

Voor de uitvaart

Persoonlijke accenten, rituelen, afwijkend vervoer, de mogelijkheden voor de uitvaart zijn bijna onbeperkt. Er zijn veel keuzes te maken, bijvoorbeeld voor rouwkaarten, begraven of cremeren, rouwvervoer. Wij informeren en inspireren u graag. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een prijsopgave voor u op, die u in alle rust kunt bekijken en beoordelen. Voor en tijdens de uitvaartplechtigheid zorgen wij dat alles perfect verloopt en staan wij u en uw naasten bij.

De uitvaartplechtigheid

De dag van de uitvaart staat in het teken van afscheid en herinnering. Een laatste eerbetoon. De locatie, de gasten, de sprekers, de catering, de sfeer; de manier waarop u de uitvaart gestalte geeft, is heel persoonlijk. Wij zorgen dat alles precies volgens uw wensen verloopt zodat u de uitvaart krijgt die volledig past bij u en uw dierbare.

Rouwvervoer

Een klassieke zwarte limousine, een bus of een koets met paarden: enige voorbeelden uit de grote diversiteit van vervoer. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Rouwvervoer afscheidshuis Yarden Purmerend

Nazorg

De periode van verliesverwerking begint veelal pas na de uitvaart. De drukte is voorbij en dan is er echt ruimte voor het verdriet. Een periode van rouw is voor iedereen anders en is niet aan tijd gebonden.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren.

Wat kost een uitvaart in Purmerend?

Hoeveel kost een uitvaart in Purmerend en omgeving? Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u gemakkelijk en snel wat een begrafenis of crematie ongeveer kost. Met een uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich van een goed afscheid. Onze flexibele uitvaartverzekering is de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Flexibel omdat er veel mogelijk is met uw verzekerd bedrag. U betaalt een scherpe premie.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt