"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Wouda Uitvaartzorg

Een goed afscheid betekent voor iedereen iets anders, geen mens is hetzelfde. Een persoonlijke invulling biedt troost in een moeilijke tijd en daarna. Bij uitvaarten in Purmerend staat Yarden & Wouda Uitvaartzorg u met liefde en aandacht bij. Niet alleen voor en tijdens het afscheid, maar ook daarna. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,8.


Alle praktische informatie over de locatie

Crematie of begrafenis regelen in Purmerend?

Een persoonlijk afscheid geeft troost en helpt bij de verwerking: een verdrietige gebeurtenis wordt een mooie herinnering. Dat is ons streven bij Yarden & Wouda Uitvaartzorg. Ons bedrijf is kleinschalig, in de periode naar de uitvaart toe en daarna heeft u altijd maar één contactpersoon; Astrid Wouda of Ineke Kuhlman. Wij luisteren naar uw wensen en verhalen over de overledene. Zo creëren wij samen een uitvaart die volledig recht doet aan de persoonlijkheid van uw dierbare, maar ook aan uw wensen.

Voor het regelen van een uitvaart in Purmerend, kunt u ons bellen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We komen bij u langs om samen met u de invulling van de uitvaart te bespreken.

Niet bij Yarden verzekerd

U hoeft niet verzekerd te zijn bij Yarden om de uitvaart door ons te laten verzorgen. Ook als u ergens anders of helemaal niet verzekerd bent mag u voor onze persoonlijke aanpak kiezen. Komt u er niet uit met de polis van een andere verzekeraar? Neem dan vrijblijvend contact op, dan zoeken we het samen uit.

Folder Yarden & Wouda

Bekijk onze video

Bekijk onze video

Afscheidshuis Wouda

Yarden & Wouda Uitvaartzorg beschikt over een eigen afscheidslocatie in Purmerend. U bent van harte welkom in ons Afscheidshuis Wouda. Op deze locatie bieden wij u 24-uur toegang om bij uw dierbare te zijn. U kunt in alle rust afscheid te nemen en uw eigen persoonlijke sfeer creeren. Neem gerust eens contact op. Wij helpen u graag. 

Meer over afscheidshuis Wouda

Uitvaartmogelijkheden in Purmerend

Purmerend kent voor ons geen geheimen. Wij kennen de gebruiken, locaties en bijzondere adressen in de buurt als geen ander. De afscheidsplechtigheid kan ook op een andere locatie plaatsvinden dan bijvoorbeeld het crematorium. Voor opbaren heeft u de keuze tussen thuis of in een uitvaartcentrum. Wij vertellen u waar u rekening mee moet houden als u thuis opbaart en laten u de mogelijkheden zien voor een opbaring elders. Yarden & Wouda Uitvaartzorg Purmerend heeft een fijne samenwerking met de uitvaartcentra in de regio van Purmerend.

Uitvaartlocaties in de regio Purmerend

De meeste mensen willen graag in de buurt begraven of gecremeerd worden. Ook de uitvaart wordt meestal dichtbij huis gedaan. Wij zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden in de regio van Purmerend en we geven u graag advies over alle uitvaartcentra, begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden bij u in de buurt. Als u zelf ideeën hebt voor een locatie zoeken wij voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

Dienstverlening

Yarden & Wouda Uitvaartzorg Purmerend neemt u een hoop zorg uit handen, zodat u in de dagen na het overlijden de tijd krijgt om rustig afscheid te nemen. Degene die bij u komt om de invulling van het afscheid te bespreken en te regelen, begeleidt u de gehele periode van overlijden tot na de uitvaart. Op de dag van de uitvaart zelf zijn we aanwezig om, daar waar nodig, te regisseren en sturen.

tot na de uitvaart.

Persoonlijke accenten, rituelen, afwijkend vervoer, de mogelijkheden voor de uitvaart zijn bijna onbeperkt. Er zijn veel keuzes te maken, bijvoorbeeld voor rouwkaarten, begraven of cremeren, rouwvervoer. Wij informeren en inspireren u graag. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een prijsopgave voor u op, die u in alle rust kunt bekijken en beoordelen. Voor en tijdens de uitvaartplechtigheid zorgen wij dat alles perfect verloopt en staan wij u en uw naasten bij.

De uitvaartplechtigheid

De dag van de uitvaart staat in het teken van afscheid en herinnering. Een laatste eerbetoon. Wij helpen u bij het maken van een draaiboek voor sprekers, muziek, en uw overige wensen zodat uw aandacht tijdens de plechtigheid volledig uit kan gaan naar het afscheid. De locatie, de gasten, de sprekers, de catering, de sfeer; de manier waarop u de uitvaart gestalte geeft, is heel persoonlijk. Wij zorgen dat alles precies volgens uw wensen verloopt zodat u de uitvaart krijgt die volledig past bij u en uw dierbare.

Rouwvervoer

Een klassieke zwarte limousine, een bus of een koets met paarden: enige voorbeelden uit de grote diversiteit van vervoer. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn

Nazorg

De periode van verliesverwerking begint pas na de uitvaart. De drukte is voorbij en dan is er pas echt ruimte voor het verdriet. Een periode van rouw is voor iedereen anders en is niet aan tijd gebonden. Indien gewenst kunnen wij u informeren over hoe om te gaan met verlies. Er zijn diverse mogelijkheden, waarin wij u ook graag begeleiden. Tevens biedt Vereniging Yarden allerlei mogelijkheden ter ondersteuning en inspiratie, zoals bijeenkomsten, lezingen of herdenkingsconcerten.

Uw eigen uitvaartwensen op papier

Het is heel begrijpelijk dat u bepaalde zaken voor later goed geregeld wilt hebben. Als u uw wensen duidelijk heeft, leg ze dan vast. Als het eenmaal zo ver is, brengt dat een hoop rust bij uw nabestaanden wanneer zij de uitvaart regelen. Yarden & Wouda Uitvaartzorg Purmerend helpt u uw wensen en beslissingen op papier te zetten zodat u erop kunt vertrouwen dat alles perfect geregeld wordt. Ook als u al in grote lijnen weet wat u wilt, adviseren wij u graag over de mogelijkheden in. Vraag ons uitvaartwensenboekje aan via waterland@yarden.nl

Klantwaardering

Enkele reacties uit het klanttevredenheidsonderzoek:

  • "Alles was goed verzorgd en het hele gebeuren uitstekend uitgevoerd door mevrouw Wouda."
  • "Astrid Wouda was super en voelde alles goed aan. Zij heeft ons perfect geholpen"
  • "Je wordt goed geholpen. Het was top, ik kan niet anders zeggen."
  • "Deskundig en meelevend. Altijd te bereiken voor vragen."

Wij zijn uw uitvaartverzorgers

Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis

Onze bloemenwebshop

Yarden & Wouda werkt samen met bloemisterij Florissant uit Purmerend. Florissant is aangesloten bij Topbloemen. Via deze webshop kunt u gemakkelijk en veilig online rouwboeketten bestellen.

Bezoek de webshop


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt