"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Reestdal

U denkt er misschien liever niet over na, maar ooit kan het gebeuren dat u afscheid moet nemen van een dierbare. En dan komt er veel op u af. Gelukkig kunt u dan rekenen op de professionele uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Reestdal.


Uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom staat bij Yarden Uitvaartzorg Reestdal u als klant centraal. Of u nu kiest voor een opbaring in ons yardenhuis van Reestborgh, een uitvaartcentrum of aula in uw woonplaats of een opbaring thuis. Of u nu kiest voor begraven of cremeren of voor een sobere of uitbundige uitvaart, de uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Reestdal luisteren naar uw uitvaartwensen en verzorgen de uitvaart conform deze wensen. Wij geven u advies over algemene zaken rondom de uitvaart, maar ook over specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden in Reestdal.

Lees meer

Uitvaartverzorger Reestdal: uw aanspreekpunt voor alle uitvaartvragen

In onze dienstverlening hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom streven wij ernaar dat u bij ons steeds met dezelfde uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg Reestdal te maken heeft. Hij denkt met u mee, geeft advies en regelt vervolgens op basis van uw wensen de hele uitvaart. Hij is tevens op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent, dat alles ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd zoals is afgesproken. Na de uitvaart zal deze uitvaartbegeleider met u een nazorggesprek houden om de uitvaart met u te evalueren en de factuur met u te bespreken. U kunt rekenen op onze toegewijde en professionele medewerkers. "Belangrijk is dat elk afscheid, groot of juist in besloten kring, perfect verloopt. Dat is ons vak."

Dag en nacht

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Reestdal staan dag en nacht voor u klaar. Omdat zij bekend zijn met de verschillende gebruiken en tradities in de plaatsen in de regio Reestdal, kunnen zij u hierin goed adviseren. Er zijn talloze uitvaartmogelijkheden in de regio Reestdal.

Uitvaartlocaties in de regio Reestdal

In ons mooie yardenhuis van Reestborgh hebben wij de beschikking over vijf 24-uurs kamers, waar u zoveel als u dat wenst bij uw dierbare kunt zijn. Wilt u liever een andere uitvaartlocatie, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Uitvaartmogelijkheden voor uw eigen afscheid

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid? We praten er graag eens over met u. U kunt ook contact opnemen met een van onze uitvaartconsulenten. Zij beantwoorden al uw vragen in een persoonlijk gesprek. Kosteloos uiteraard. Onze consulenten zijn gedreven vrijwilligers, die veel over uitvaartmogelijkheden weten. Ze hebben veel ervaring, denken graag mee en geven bruikbare tips. Ook als u nog niet helemaal weet wat u wilt.

Uitvaartverzorgingsgebied Reesdal

Yarden Uitvaartzorg Reestdal verzorgt uitvaarten in:

 • Echten
 • Eursinge
 • Meppel
 • Nijeveen
 • Rogat
 • De Wijk
 • Koekange
 • Ruinerwold
 • Ruinen
 • Ansen
 • Broekhuizen
 • De Schiphorst
 • IJhorst
 • Staphorst
 • Rouveen

Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Onze uitvaartverzorger in Reestdal

Yarden uitvaartverzorger Wim de Graaf De wensen van nabestaanden hoor je pas als je goed luistert. Maak kennis

Locaties


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt