Yarden is er voor u in de regio Reestdal, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Een uitvaart regelen in de regio Reestdal

Welke mogelijkheden zijn er voor een begrafenis of crematie in de regio Reestdal? De ervaren uitvaartbegeleiders van Yarden weten het precies. Zij helpen u graag bij het organiseren van een goed afscheid. U bepaalt samen met onze uitvaartverzorger wat u zelf doet en wat wij voor u regelen. Zodat u met een goed gevoel terugkijkt op de uitvaart.

Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in :

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na het afscheid.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Niets was teveel gevraagd. De uitvaartverzorgster stond - zo leek dat - 24 uur tot onze beschikking. Onze wensen waren en bleven uitgangspunt van de uitvaart.”

Pieter 

Uitvaartlocaties in Reestdal

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom staat bij Yarden Uitvaartzorg Reestdal u als klant centraal. Of u nu kiest voor een opbaring in ons yardenhuis Reestborgh, een uitvaartcentrum of aula in uw woonplaats of een opbaring thuis. Of u nu kiest voor begraven of cremeren of voor een sobere of uitbundige uitvaart, de uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Reestdal luisteren naar uw uitvaartwensen en verzorgen de uitvaart conform deze wensen. Wij geven u advies over algemene zaken rondom de uitvaart, maar ook over specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden in Reestdal.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE