Yarden is er voor u in Nieuwkoop en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Rijnstreek

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er volgt een emotionele periode die in het teken staat van afscheid nemen. Maar naast dit zo belangrijke afscheid moet er ook veel geregeld worden. Natuurlijk allerlei algemene zaken, maar ook de uitvaart moet worden geregeld. Yarden & Annelies Meijer Uitvaartzorg ondersteunt u daar graag bij. Wij zorgen dat de uitvaart in regio Nieuwkoop-Rijnstreek volledig verloopt naar uw wens en die van de overledene.

Persoonlijke benadering

Als u de uitvaart in Nieuwkoop-Rijnstreek laat verzorgen door Uitvaartzorg Yarden & Annelies Meijer, kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. Die staat bij mij, Annelies Meijer, hoog in het vaandel. Mijn doel is om samen met u een mooie uitvaart te verzorgen die past bij de overledene en de manier waarop deze in het leven stond. Luisteren naar u, naar het levensverhaal van uw dierbare, vind ik daarbij heel belangrijk. Om de persoon goed te leren kennen. Want dat is, samen met de uitvaartwensen, de basis voor een mooie uitvaart. Ik luister, adviseer en begeleid. Ik sta open voor alle culturen, leefstijlen en levensovertuigingen.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Alles was goed en precies gegaan zoals wij het graag wilden. Veel ruimte voor eigen keuzes, tussentijdse aanpassingen en een goede nazorg.”

Nienke 

Uitvaartzorg in de regio Rijnstreek

Yarden & Annelies Meijer heeft een eigen uitvaartcentrum in Nieuwkoop met 2 24-uurskamers. Op deze locatie bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een intieme en eigen sfeer te geven. Ook hebben we in ons uitvaartcentrum een aantal uitvaartkisten staan die u kunt bekijken, om een idee te krijgen van de verschillende mogelijkheden.

Uitvaartmogelijkheden in de Rijnstreek

Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw uitvaart in de regio Rijnstreek? U kunt op diverse plaatsen inspiratie opdoen. Bezoek eens de Oosterbegraafplaats in Alphen aan den Rijn, een prachtig aangelegde en goed onderhouden begraafplaats. In de speciale urnentuin kunt u ideeën opdoen voor urnen en grafmonumenten. Meer inspiratie nodig voor een bijzondere en passende uitvaart? We verzamelden een aantal voorbeelden van inspirerende uitvaarten.

Is er een plek in de Rijnstreek die voor u, of voor de overledene, bijzonder is? Dan hoor ik dat graag van u, met (als u dat wilt) uw verhaal erbij. Zo kunnen we samen de bijzondere plekken verzamelen van onze Rijnstreek.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden & Annelies Meijer Uitvaartzorg

Yarden & Meijer Uitvaartzorg Rijnstreek verzorgt uitvaarten in de volgende plaatsen: Weteringbrug, Hoogmade, Roelofarendsveen, Oud Ade, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk , Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Nieuwerbrug aan den Rijn, Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Nieuwveen, Aarlanderveen, Leimuiden, Ter Aar, Rijnsaterwoude, Zwammerdam, Woubrugge, Benthuizen, Gelderswoude, Boskoop, Driebruggen, Waarder en Woerdense Verlaat.

Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden, ben ik er voor u. Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Uw wensen staan centraal

Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, voor een sobere of uitbundige uitvaart, ik zet mijn kennis en ervaring in om al uw wensen ten aanzien van de uitvaart uit te voeren. Yarden & Annelies Meijer uitvaartzorg heeft alle faciliteiten in huis om een mooie, persoonlijke uitvaart te verzorgen.

Als u wilt, geef ik advies over algemene zaken rond de uitvaart, zoals bijvoorbeeld rouwkaarten. Maar ook over de specifieke gebruiken in de regio Rijnstreek en over bijzondere uitvaartmogelijkheden die de Rijnstreek te bieden heeft. Door u zo goed mogelijk te ondersteunen, hoop ik dat de uitvaart voor u als nabestaande straks een dierbare en troostende herinnering zal zijn.

Rouwkaarten

Een mooie, unieke rouwkaart draagt bij aan de sfeer van het afscheid. Wellicht weet u al hoe de kaart eruit moet zien, anders doe ik graag een suggestie. Ook bij rouwkaarten is veel mogelijk, bijv.:

  • zelf een gedichtje, songtekst, foto of illustratie aandragen
  • een bepaalde tekstkleur
  • een persoonlijke tekst schrijven

Opbaring thuis of in uitvaartcentrum

Als u wilt, kan ik de opbaring bij u thuis verzorgen. Wilt u dit liever niet of heeft u daar geen gelegenheid voor, dan kan ik u een sfeervolle opbaarkamer aanbieden in het uitvaartcentrum. Hier kunt u onbeperkt komen, zonder extra kosten. U kunt hier koffie en thee zetten en naar uw eigen muziek luisteren. Ook is er een kinderhoekje waar kinderen kunnen tekenen en naar een dvd kunnen kijken. Maakt u liever gebruik van een andere locatie dan kan ik dat natuurlijk ook voor u verzorgen. Legt u uw wensen aan mij voor, dan zoeken we samen een passende oplossing.

Samenwerkingen

Yarden & Annelies Meijer Uitvaartzorg Rijnstreek werkt nauw samen met verschillende leveranciers:

Bedrijfsgegevens

Yarden & Annelies Meijer
Energieweg 1F
2421 LM Nieuwkoop
BTW nr NL001505086B58

NEEM CONTACT OP

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE