"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Langkamp Uitvaartzorg

De naam Yarden & Langkamp Uitvaartzorg is een begrip in de regio Rijssen-Winterswijk en staat voor betrouwbaarheid, persoonlijk contact, een luisterend oor en en professionaliteit. Wij helpen u graag bij het regelen van een persoonlijke, met aandacht vormgegeven, uitvaart in Rijssen-Winterswijk en omstreken. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,1.


Uitvaart regelen in Rijssen-Winterswijk?

Bij het regelen van een crematie of begrafenis is het belangrijk om tegelijkertijd professioneel en betrokken te zijn. Dat weten de uitvaartverzorgers van Yarden & Langkamp Uitvaartzorg Rijssen-Winterswijk als geen ander. Alleen door goed te luisteren en u te helpen met het maken van keuzes uit alle uitvaartmogelijkheden, kunnen we zorgen voor een persoonlijke, vakkundig georganiseerde uitvaart. Net als alle andere Yarden uitvaartverzorgers hebben wij een speciale vakopleiding gevolgd om u op de best mogelijke manier van dienst te zijn in een moeilijke, emotionele tijd.

24/7 bereikbaar

Yarden & Langkamp Uitvaartzorg helpt u graag bij het regelen van een crematie of begrafenis in de regio Rijssen-Winterswijk. Bij een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Ook kunt u contact met ons opnemen voor vragen, het vastleggen van uw eigen uitvaartwensen of persoonlijk advies. We staan u graag te woord.

Uitvaartmogelijkheden in Rijssen-Winterswijk

De uitvaartzorg in Almelo, Winterswijk, Rijssen en omstreken wordt door Yarden & Langkamp Uitvaartzorg met veel oog voor uw wensen verzorgd. Omdat wij bekend zijn met de verschillende gebruiken en tradities in de steden en dorpen in de regio Rijssen-Winterswijk, kunnen wij u hierin goed adviseren.

In ons uitvaartinformatiecentrum in Rijssen vertellen wij u graag meer over onze uitvaartzorg en uitvaartmogelijkheden. Bel gerust voor een afspraak, geheel vrijblijvend. Onze uitvaartverzorgers leiden u graag rond.

Regio uitvaartzorg: Rijssen-Winterswijk

Yarden & Langkamp Uitvaartzorg Rijssen - Winterswijk verzorgt uitvaarten in de volgende plaatsen: Huppel, Meddo, Winterswijk, Ratum, Kotten, Woold, Miste, Henxel, Brinkheurne, Corle, Lichtenvoorde, Vragender, Harreveld, Zieuwent, Lievelde, Groenlo, Eibergen, Beltrum, Rekken, Neede, Rietmolen, Eefde, Gorssel, Epse, Joppe, Kring van Dorth, Harfsen, Almen, Lochem, Barchem, Laren, Ruurlo, Mariënvelde, Borculo, Haarlo, Geesteren, Gelselaar, Holten en Rijssen.

Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden staan wij voor u klaar.

Uw uitvaartwensen centraal

Wanneer een naaste overlijdt komt er veel op u af. Juist in die emotioneel bewogen dagen moet er van alles worden geregeld. Wij nemen de tijd om u in deze moeilijke periode met raad en daad bij te staan. We regelen een uitvaart die recht doet aan de persoonlijkheid van de overledene. Want bij Yarden & Langkamp Uitvaartzorg vinden we dat iedereen een persoonlijke uitvaart verdient die met aandacht is vormgegeven. We ondersteunen u graag daarbij.

Yarden & Langkamp Uitvaartzorg Rijssen-Winterswijk verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. Ik, Wijnand Langkamp, ben uw vaste aanspreekpunt. Samen met mijn team van professionals staan wij klaar om u te adviseren, begeleiden en te ondersteunen bij het regelen van de uitvaart in de regio Rijsen-Winterswijk.

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

Heeft u al eens nagedacht over uw eigen uitvaart? We praten er graag eens over met u. Samen met ons kunt u bepalen hoe u uw afscheid invulling zou willen geven. We helpen u graag uw wensen vast te leggen, zodat u erop kunt vertrouwen dat alles perfect geregeld wordt.

Over Wijnand Langkamp

Samen zorgen voor goede herinneringen. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt