"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Langkamp Uitvaartzorg

Voor een begrafenis of crematie in Rijssen-Winterswijk en omstreken, kunt u rekenen op de professionele en betrokken begeleiding van Yarden & Langkamp Uitvaartzorg. We helpen u graag een persoonlijke uitvaart te verzorgen, vormgegeven met aandacht. Langkamp Uitvaartzorg staat voor betrouwbaarheid, betrokkenheid en een luisterend oor, met gepaste afstand. Nabestaanden waarderen de dienstverlening van Yarden & Langkamp met een 9,1


Crematie of begrafenis in regio Rijssen en Winterswijk?

Heeft u een dierbare verloren en wilt u de uitvaart organiseren in Rijssen, Winterswijk of omgeving? Yarden & Langkamp Uitvaartzorg helpt u graag bij het regelen van de crematie of begrafenis. Want als een naaste overlijdt, komt er veel op u af. In een korte, emotionele tijd moet er van alles worden geregeld. Dan is het fijn dat u kunt vertrouwen op iemand die u waar nodig adviseert, begeleidt en ondersteunt. Het team van Yarden & Langkamp Uitvaartzorg neemt de tijd om u in deze moeilijke periode met raad en daad bij te staan.

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken.

Overlijden melden

Uitvaartzorg in Rijssen, Winterswijk en omgeving

Yarden & Langkamp Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in Almelo, Winterswijk, Rijssen en omliggende steden en dorpen, zoals Lichtenvoorde, Harreveld, Groeno, Gorssel, Lochem, Ruurlo en Holten. We zijn bekend in de regio en op de hoogte van de uitvaartlocaties, gebruiken en tradities. Hierin kunnen we u dan ook goed adviseren en informeren. Ook als u zelf niet in deze regio woont, kunt u gebruikmaken van de diensten Langkamp Uitvaartzorg.

Yarden & Langkamp Uitvaartzorg heeft een eigen uitvaartinformatiecentrum in Rijssen. Hier vertellen wij u graag meer over onze uitvaartzorg en de uitvaartmogelijkheden in de regio. Bel gerust voor een afspraak, geheel vrijblijvend. Onze uitvaartverzorgers leiden u graag rond.

Dienstverlening

Bij Yarden & Langkamp Uitvaartzorg Rijssen-Winterswijk staan úw wensen voorop. Wijnand Langkamp en zijn team zijn zowel professioneel als betrokken. Want alleen door goed te luisteren en u te helpen met het maken van keuzes uit de vele uitvaartmogelijkheden, kunnen we zorgen voor een persoonlijke, vakkundig georganiseerde crematie of begrafenis.

Samen met u organiseren we een uitvaart die echt past bij en recht doet aan de persoonlijkheid van de overledene. Want iedereen verdient een persoonlijke, met aandacht vormgegeven uitvaart. Onze uitvaartverzorgers hebben uiteraard een speciale vakopleiding gevolgd om u op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

24/7 bereikbaar

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. We maken dan een afspraak om de belangrijkste zaken voor de uitvaart direct te kunnen regelen. Maar ook voor vragen, persoonlijk advies of het vastleggen van uw eigen uitvaartwensen staan wij u graag te woord. U kunt altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uw eigen uitvaartwensen

Heeft u al eens nagedacht over uw eigen uitvaart? We praten er graag eens over met u. Zodat u kunt bepalen hoe u uw afscheid in de toekomst invulling wil geven. We helpen u graag uw wensen alvast vast te leggen, zodat u erop kunt vertrouwen dat alles perfect geregeld wordt. Dat geeft ook rust voor uw nabestaanden.

Maak kennis met Wijnand Langkamp

Uw contactpersoon bij Yarden & Langkamp Uitvaartzorg is Wijnand Langkamp. Het vak van uitvaartverzorger is hem met de paplepel ingegeven door zijn vader. Wijnand probeert rust te brengen, luistert naar uw wensen en geeft uitleg over de mogelijkheden. “Ik geef mensen alle ruimte om veel zelf te doen. Uiteraard ben ik er voor ze wanneer dat nodig is.”

Over Wijnand Langkamp

Samen zorgen voor goede herinneringen. Maak kennis


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt