"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg

In de regio Sittard–Geleen verzorgen wij, Ingrid Golsteijn en Eric Kempkens, een afscheid dat past bij uw overleden dierbare. Een statige begrafenis of een eigentijdse crematie, alles is mogelijk. We luisteren naar uw wensen en denken mee over de mogelijkheden. Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg wordt door nabestaanden gewaardeerd met een 9,9.


Ingrid Golsteijn en Eric Kempkens in Sittard-Geleen

Ingrid Golsteijn en Eric Kempkens in Sittard-Geleen

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Begrafenis of crematie in regio Sittard-Geleen?

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Terwijl verdriet om het verlies al uw aandacht en energie vraagt, moet u naast allerlei algemene zaken ook de begrafenis of crematie regelen. Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg Sittard-Geleen ondersteunt u hier graag bij, zodat u op een betekenisvolle en passende manier afscheid kunt nemen.

Uitvaartverzorgers van Yarden & Golsteijn

Yarden uitvaartverzorgster Ingrid Golsteijn Een passend afscheid is het begin van een waardevolle herinnering. Maak kennis

Bedrijfsgevens

Yarden & Golsteijn
Dorpstraat 53
6122 CE Buchten
BTW nr 859152959B01

Locatie De Hoeskamer

Afscheidshuis De Hoeskamer is gevestigd in een karakteristiek jaren 30-pand, het voormalige gemeentehuis van Buchten, met een aantal ruime en sfeervolle kamers. Hier bieden we u uitgebreide mogelijkheden en faciliteiten om afscheid te nemen van uw dierbare zoals u dat thuis zou doen.

Regio uitvaartzorg: Sittard-Geleen

Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg is werkzaam in Zuid-Limburg, in Sittard-Geleen en omstreken. We zijn bekend met de uitvaartmogelijkheden, crematoria en begraafplaatsen in deze regio. Voor een afscheid in een warme, huiselijke sfeer bent u van harte welkom in ons afscheidshuis De Hoeskamer in Buchten.

Yarden & Golsteijn in het nieuws

  • Interview met Ingrid Golsteijn en Eric Kempkens hoe het is de overstap te maken naar een baan als begrafenisondernemer op 1Limburg. Bekijk de uitzending op L1.
  • Dagblad De Limburger: In Memoriam. Lees het artikel
  • Ondernemer van de dag in Wijlimburg. Eric Kempens vertelt
  • Het business en lifestyleprogramma 'Made in Limburg' van TV Limburg heeft 3 uitzendingen verzorgd vanuit De Hoeskamer van Yarden & Golsteijn. In de laatste aflevering was Ingrid zelf te gast. Bekijk de uitzending.

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt