Yarden is er voor u in Sittard-Geleen en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Begrafenis of crematie in regio Sittard-Geleen?

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Terwijl verdriet om het verlies al uw aandacht en energie vraagt, moet u naast allerlei algemene zaken ook de begrafenis of crematie regelen. Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg Sittard-Geleen ondersteunt u hier graag bij, zodat u op een betekenisvolle en passende manier afscheid kunt nemen.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Er is uitstekend voor ons gezorgd en ontzettend fijn meegedacht. Uitstekend begeleid en een zeer prettige samenwerking. We hebben waardig afscheid kunnen nemen.”

Britta 

Uitvaartzorg in Sittard-Geleen

Afscheidshuis De Hoeskamer

Afscheidshuis De Hoeskamer is gevestigd in een karakteristiek jaren 30-pand, het voormalige gemeentehuis van Buchten, met een aantal ruime en sfeervolle kamers. Hier bieden we u uitgebreide mogelijkheden en faciliteiten om afscheid te nemen van uw dierbare zoals u dat thuis zou doen.

Regio uitvaartzorg: Sittard-Geleen

Yarden & Golsteijn Uitvaartzorg is werkzaam in Zuid-Limburg, in Sittard-Geleen en omstreken. We zijn bekend met de uitvaartmogelijkheden, crematoria en begraafplaatsen in deze regio. Voor een afscheid in een warme, huiselijke sfeer bent u van harte welkom in ons afscheidshuis De Hoeskamer in Buchten.

Yarden & Golsteijn in het nieuws

  • Interview met Ingrid Golsteijn en Eric Kempkens hoe het is de overstap te maken naar een baan als begrafenisondernemer op 1Limburg. Bekijk de uitzending op L1.
  • Dagblad De Limburger: In Memoriam. Lees het artikel
  • Ondernemer van de dag in Wijlimburg. Eric Kempens vertelt
  • Het business en lifestyleprogramma 'Made in Limburg' van TV Limburg heeft 3 uitzendingen verzorgd vanuit De Hoeskamer van Yarden & Golsteijn. In de laatste aflevering was Ingrid zelf te gast. Bekijk de uitzending.

Contact

Yarden & Golsteijn is er voor iedereen. Ook wanneer u niet in het verzorgingsgebied woont. Ook als u niet of  niet bij Yarden verzekerd bent, zijn wij u graag van dienst. We nemen ruim de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Betrokken, persoonlijk en altijd dichtbij. Voor het regelen van een uitvaart zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak of kennismaking: 046 850 4488. Of stuur een e-mail naar ingrid.golsteijn@yarden.nl.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsgevens

Yarden & Golsteijn
Dorpstraat 53
6122 CE Buchten
BTW nr 859152959B01

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST