"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging 't Gooi

In Utrecht liggen een gemeentelijke begraafplaats, het Yarden uitvaartcentrum en het Yarden crematorium Daelwijck naast elkaar.


Stel op bankje overziet begraafplaats

Stel op bankje overziet begraafplaats

Man neemt afscheid op begraafplaats

Rouw verwerken doe je samen

Uitvaartzorg

U denkt er misschien liever niet over na, maar ooit zal u afscheid moeten nemen van een dierbare. En dan komt er veel op u af. Gelukkig kunt u dan rekenen op de professionele uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg ‘t Gooi. Zij ondersteunen u in de moeilijke periode rond de uitvaart en zorgen ervoor dat de uitvaart volledig naar uw wens verloopt.

Lees meer

De uitvaart: een mooie herinnering

Onze uitvaartverzorgers voeren de wensen van u en uw dierbare zo goed mogelijk uit, zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Het kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. We dragen er dan ook graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden in ‘t Gooi.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

In Utrecht liggen een gemeentelijke begraafplaats, het Yarden uitvaartcentrum en het Yarden crematorium Daelwijck naast elkaar aan de Floridadreef. U kunt vanuit het uitvaartcentrum lopend naar het crematorium via de brug en het park. Het crematorium biedt vele mogelijkheden op het gebied van catering, zoals een high-tea. Ook is het mogelijk om een avondcrematie te doen. Vraag de uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg 't Gooi naar de mogelijkheden.Wilt u geen gebruik maken van de Yarden faciliteiten in Utrecht, dan kan uw uitvaartverzorger u inlichten over de mogelijkheden van de regionale uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria. Bijvoorbeeld in Amersfoort, waar Yarden goede contacten mee heeft. Het is ook mogelijk om de uitvaart vanuit huis, een kerk, aula op de begraafplaats of andere ruimte te laten plaatsvinden.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. De uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg ‘t Gooi neemt u alle zorgen uit handel en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Na de uitvaart bieden we u verschillende vormen van nazorg. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u administratieve zaken eenvoudig afhandelt. Een gesprek met een van onze uitvaartconsulenten kan u ook verder helpen.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg ‘t Gooi

Yarden Uitvaartzorg ‘t Gooi verzorgt uitvaarten in:

Blaricum Huizen
Bussum Laren
Eemdijk Naarden
Eemnes Nigtevecht
Hilversum

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorgers

Dit vak kies je niet zomaar, het zit in je. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Joost Veenstra Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Remco Meijerink Met een ode aan het leven afscheid nemen. Daar help ik graag bij. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Marianne Ronday Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer Er samen met de familie een mooi, warm, waardig en respectvol afscheid van maken. Maak kennis
Het liefst doe ik net iets meer dan mensen verwachten. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt