Yarden is er voor u in Utrecht, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Utrecht

Hoe kunnen de uitvaartverzorgers van Yarden in Utrecht u helpen bij een goed afscheid? Onze ervaren uitvaartbegeleiders geven u graag advies en helpen u bij het regelen van de uitvaart. Zij weten precies wat er allemaal mogelijk is bij een begrafenis of crematie in Utrecht en omgeving. Samen met u maakt Yarden het afscheid van uw dierbare persoonlijk. Zodat u achteraf met een goed gevoel terugkijkt.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • het verzorgen van de uitvaart;
  • de laatste verzorging van de overledene;
  • het regelen van rouwboeketten;
  • het verzamelen en controleren van de muziek;
  • het afhandelen van papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • het uitvoeren van de wensen van nabestaanden;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaartverzorger heeft veel werk uit handen genomen, meegedacht, empathie getoond en op een mooie wijze de kleinkinderen erbij betrokken.”

Ineke

Begrafenis of crematie in Utrecht

De uitvaartverzorgers van Yarden Utrecht helpen u uiteraard ook graag bij het kiezen van een uitvaartlocatie. In de regio Utrecht vindt u onze 2 uitvaartlocaties naast elkaar aan de Floridadreef. Yarden Crematorium Daelwijck en Yarden Uitvaartcentrum Utrecht zijn goed bereikbaar en liggen in een prachtig park.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Crematorium Daelwijck Utrecht

Yarden Crematorium Daelwijck is een modern gebouw. Vanaf de overdekte en verwarmde terrassen heeft u prachtig uitzicht op de vijver met fontein. Voor kleine of grote groepen, er is van alles mogelijk in de kleine en grote aula, de 2 restaurants en het grand café. Wat zijn uw wensen voor de uitvaart? Onze uitvaartmedewerkers van Yarden Crematorium Daelwijck vervullen ze graag.Uitvaartcentrum Utrecht
Yarden Uitvaartcentrum Utrecht is geschikt voor uitvaarten tot 300 gasten, maar uiteraard ook voor uitvaarten met een kleiner gezelschap. In onze 24-uurs opbaarkamer kunt u uw overleden dierbare op ieder gewenst tijdstip bezoeken. Ook qua catering is van alles mogelijk: een uitgebreide lunch, koffie met cake of een borrel met hapjes? Laat ons weten wat u uw gasten wilt serveren en wij bereiden het graag voor u in onze eigen keuken.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE