"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Vaart en Vechtstreek

Vanuit onze vestiging Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart onderhouden we contacten met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere mogelijkheden in de regio Vaart en vechtstreek.


Mensen lopen omarmd over begraafplaats rouwverwerking

Mensen lopen omarmd over begraafplaats rouwverwerking

Samen rouwen op de begraafplaats

Rouw verwerken doe je samen

Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een heftige gebeurtenis. In een emotionele periode moet u naast allerlei algemene zaken ook de uitvaart regelen. Yarden Uitvaartzorg Vaart en Vechtstreek ondersteunt u hier graag in, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.

Lees meer

De uitvaart: een mooie herinnering

Onze uitvaartverzorgers voeren de wensen van u en uw dierbare zo goed mogelijk uit, zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Het kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. We dragen er dan ook graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, voor cremeren of begraven, voor een uitvaart overdag of ’s avonds. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden in en rondom Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug en Hardenberg.

Uitvaartmogelijkheden in de regio

Vanuit onze vestiging Yarden Uitvaartcentrum Dedemsvaart onderhouden we contacten met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere mogelijkheden in en rondom Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug en Hardenberg. In dit mooie uitvaartcentrum zorgen we ervoor dat u zoveel als u wilt bij uw dierbare kunt zijn.

Opbaren in een uitvaartcentrum

In overleg met u kunnen we de laatste verzorging van de overledene samen met u thuis uitvoeren. Als u wilt neemt een van onze uitvaartverzorgers u zelfs alle zorg rondom de opbaring uit handen. We kunnen de overledene opbaren in ons uitvaartcentrum of op een andere locatie. U bepaalt en wij regelen het voor u.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. Dit hoeft niet altijd in een aparte kamer te zijn, met kamerschermen kan er een mooie afgeschermde ruimte worden gecreëerd. Yarden Uitvaartzorg Vaart en Vechtstreek regelt alle materialen om de opbaring mogelijk te maken. Dagelijks komt de uitvaartverzorger bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Na de uitvaart bieden we u verschillende vormen van nazorg. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u administratieve zaken eenvoudig afhandelt. Een gesprek met een van onze uitvaartconsulenten kan u ook verder helpen.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Vaart en Vechtstreek

Yarden Uitvaartzorg Vaart en Vechtstreek verzorgt uitvaarten in en rondom Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug en Hardenberg: Beerzerveld, Bergentheim, Mariënberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht, Dedemsvaart, Balkbrug, Nieuwleusen, Dalfsen, Ommen, Vilsteren, Arriën, Beerze, Stegeren, Witharen, Vinkenbuurt, Hardenberg, Lutten, Slagharen, Schuinesloot, Loozen, Holthone, De Krim, Gramsbergen, Ane, Anevelde, Den Velde, Holtheme, Anerveen, Radewijk, Venebrugge, Hoogenweg, Rheeze, Diffelen, Heemserveen, Rheezerveen, Collendoorn, Dalmsholte, Giethmen, Lemele en Lemelerveld.

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Vaart en Vechtstreek vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio van Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug en Hardenberg. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorgers in Vaart en Vechtstreek

Uitvaartverzorger Wieke Schoemaker Ik ben rustig, kan goed luisteren en goed overzicht houden. Maak kennis
Uitvaartverzorger Ellen van Eijk Dienstbaarheid, zorgzaamheid en samenwerken heb ik hoog in het vaandel staan. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Francisca Vermeulen Ieder mens is bijzonder; ieder afscheid dus ook. Maak kennis
De wensen van nabestaanden hoor je pas als je goed luistert. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur