"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Omega Uitvaartzorg

Yarden & Omega verzorgt uitvaarten in de regio Sliedrecht, Gorinchem en Culemborg. Bert Verkaik helpt u graag om van de uitvaart een persoonlijk afscheid te maken. De dienstverlening van Yarden & Omega wordt gewaardeerd met een 9,5.

R

Van Ravesteyn-Erf 502

3315 DV Dordrecht

Routebeschrijving
K 06 1906 7711 06 1906 7711

Bert Verkaik van Yarden en Omega

Biesbosch bij Sliedrecht

Omega in omgeving Culemborg

Crematie of begrafenis regelen in Sliedrecht, Gorinchem of Culemborg?

Begraven of cremeren, koffie of champagne, sprekers, muziek of stilte. Alles is mogelijk zolang het maar bij u past. Een uitvaart is namelijk maatwerk, dus uw wensen staan centraal. Yarden & Omega helpt u graag bij het regelen van de uitvaart. Onze diensten bieden wij in de hele regio Sliedrecht, Gorinchem en Culemborg.

Persoonlijke en betrokken uitvaartzorg

Bert Verkaik van Yarden & Omega weet als geen ander hoe belangrijk het is om professioneel én betrokken te zijn. Alleen door goed te luisteren kan hij zorgen voor een persoonlijke, vakkundig georganiseerde uitvaart.

Dag en nacht voor u klaar

Yarden & Omega luistert naar al uw uitvaartwensen en voert deze nauwkeurig uit. "Ik sta dag en nacht voor u klaar. Omdat ik goed op de hoogte ben met de verschillende gebruiken en tradities in de regio, kan ik u hierin goed informeren en inspireren.”

Uitvaartmogelijkheden in Sliedrecht - Gorinchem

Bert Verkaik weet precies welke uitvaartmogelijkheden er zijn in de regio Sliedrecht, Gorinchem en Culemborg. "Ik kan u adviseren welke locatie goed bij u past en ben goed op de hoogte wat de mogelijkheden zijn. Ook denk ik mee om een passende locatie te vinden." Bij zijn werk combineert hij de kwaliteit en professionaliteit van Yarden met de kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht van hemzelf als uitvaartverzorger bij u in de buurt.

En uw eigen uitvaart?

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid? "Ik praat er graag eens met u over uw laatste wensen. Deze leg ik dan voor u vast. Mocht het dan zover zijn dan verzorg ik graag uw uitvaartwensen."

Yarden & Omega is er voor iedereen. Ook als u niet of elders bent verzekerd ben ik er voor u.

Wilt u meer weten?

U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Maak kennis met Bert Verkaik

Een goed afscheid helpt je verder. Maak kennis

Bloemen van Flowers by Mandy

Yarden & Omega werkt samen met Flowers & Design by Mandy. Een uniek concept, waarbij een bloemstuk of bloemenarrangement gemaakt kan worden dat helemaal past bij de overledene. Er is veel mogelijk, helemaal op maat en naar uw eigen wens. Zonder meerkosten wordt u aan huis bezocht op een moment dat u dit uitkomt. Uw eigen wensen kunnen vertaald worden in een persoonlijke bloemengroet.

Meer informatie


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt