"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Slager Uitvaartzorg

Bij het regelen van een crematie of begrafenis kunt u wel wat hulp en advies gebruiken. Bij Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren bieden we alle zorg en aandacht die u nodig heeft. We zijn gevestigd in Vlissingen en kennen Zeeuws-Vlaanderen maar al te goed. U heeft bij ons altijd 1 vaste contactpersoon, die op de hoogte is van uw wensen. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,5.

Koudekerkseweg 2-16

4382 EB Vlissingen

Routebeschrijving
K 06 10 97 0736 06 10 97 0736

Stel op bankje overziet begraafplaats
Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Crematie of begrafenis regelen in Walcheren?

Bij Yarden & Slager Uitvaartzorg spreken we uw taal en kennen we de plaatselijke gewoonten en gebruiken. Walcheren is voor ons zeer vertrouwd. Door uw wensen voor de begrafenis of crematie zo goed mogelijk uit te voeren, hopen wij dat u later met een goed gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed en persoonlijk afscheid kan troost bieden en u helpen bij de verliesverwerking. Daar dragen wij graag aan bij.

Eén contactpersoon voor al uw uitvaartwensen en -vragen

Directeur en uitvaartverzorger Simon Slager van Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren en uitvaartverzorgers Daan Altena en Nettie Hollemans vormen een hecht team dat uw uitvaart van A tot Z verzorgt. Wij streven ernaar dat u met slechts een van ons te maken heeft. Uw contactpersoon houdt de gehele periode nauw contact met u en zorgt dat alles rondom de uitvaart naar wens verloopt.

Uitvaartmogelijkheden in Zeeuws-Vlaanderen

Yarden & Slager Uitvaartzorg informeert u graag uitgebreid over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Regio uitvaartzorg: Walcheren

De uitvaartverzorgers van Yarden & Slager Uitvaartzorg kennen Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen maar al te goed. Misschien heeft u al een begraafplaats of crematorium op het oog, misschien nog niet. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Elke uitvaartlocatie is bespreekbaar: van de Sociëteit van Middelburg tot een uitvaart in de Rammekenshoek bij Ritthem, wij regelen het voor u.

Yarden & Slager, dicht bij u in de buurt

Yarden & Slager Uitvaartzorg is sterk lokaal georganiseerd, dicht bij u in de buurt. We verzorgen uitvaarten in Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en een deel van Zuid-Beveland ( Middelburg, Nieuw- en Sint Joosland, Arnemuiden, Veere, Gapinge, Serooskerke, Vrouwenpolder, Oostkapelle, Domburg, Westkapelle, Aagtekerke, Grijpskerke, Meliskerke, Koudekerke, Biggekerke, Zoutelande, Vlissingen,Oost-Souburg, Ritthem, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Baarland, Oudelande, Ellewoutsdijk, Driewegen, Ovezande, Nisse, Borssele, Nieuwdorp, Oostburg, Groede, Nieuwvliet, Zuidzande, Cadzand, Schoondijke, Waterlandkerkje, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Biervliet, Sluis, Retranchement, Aardenburg, Sint Kruis, Eede, Terneuzen, Spui, Sluiskil, Hoek, Zaamslag, Sas van Gent, Philippine, Westdorpe, Hulst, Sint Jansteen, Kapellebrug, Heikant, Clinge, Nieuw Namen, Graauw, Axel, Zuiddorpe, Overslag, Koewacht, Vogelwaarde, Terhole, Kuitaart, Hengstdijk, Lamswaarde, Kloosterzande, Walsoorden en Ossenisse).

Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij u graag van dienst.

Wij zijn gevestigd op de volgende adressen:

  • Kantoor (postadres): Koudekerkseweg 2-16, 4382 EB Vlissingen
  • Uitvaartcentrum: Kerklaan 17-19, 4386 AL Vlissingen

Dienstverlening

Als u Yarden & Slager de uitvaart laat verzorgen, nemen wij u alle zorg uit handen. Omdat wij alle diensten in huis hebben – van voorgesprek tot nazorg – kunnen wij onze dienstverlening nog beter aansluiten op wat u wilt. Samen met u zorgen we voor een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene.

Voor, tijdens en na de uitvaart

Yarden & Slager Uitvaartzorg kan voor u de opbaring verzorgen. Bij u thuis in huiselijke kring of elders. Er zijn genoeg geschikte locaties op Walcheren. Voor de opbaring kunt u kiezen uit verscheidene locaties, waar u vaak ook de mogelijkheid heeft om meermalen per dag met rouwbezoek langs te komen voor het afscheid. Maar ook na de uitvaart zijn we er voor u. We beantwoorden uw vragen en informeren u graag over de vele asbestemmingsmogelijkheden en nagedachtenisvormen. Ook beschikken we over een uitgebreide collectie gedenkstenen.

Familietradities rond uitvaarten in Walcheren en Zuid Beveland

Zijn er bij u in de familie bijzondere tradities rond overlijden, opbaren, gedenken of begraven? We houden er graag rekening mee. Een uitvaart moet een persoonlijk afscheid zijn dat eer doet aan de overledene. Bovendien sterkt een goed afscheid de nabestaanden in het rouwproces. Ze kunnen verder.

Condoleance: arrangementen in Middelburg

We hebben een aantal arrangementen voor u samengesteld in overleg met Hotel Van der Valk in Middelburg. Hier kunt u in een perfecte ambiance de condoleance beleven.

Condoleance arrangementen Van der Valk

Sfeervolle ruimte voor herdenkingsbijeenkomst in Vlissingen

Amadore Grand Hotel Arion in Vlissingen heeft verschillende sfeervolle zalen waar nabestaanden samen met familieleden en vrienden de overledene kunnen herdenken.

Herdenkingsarrangementen Arion

Personaliseer de uitvaart bijvoorbeeld met een doedelzak

Onze afscheidsarrangementen

Bij het regelen van een uitvaart komt u voor veel beslissingen te staan. Goed zicht houden op de uiteindelijke kosten van de begrafenis of crematie kan dan lastig zijn. Daarom kunt u kiezen voor een van onze afscheidsarrangementen: u betaalt dan een all-in prijs voor de verzorging van het afscheid. Wel zo duidelijk.

Bekijk de afscheidsarrangementen

Over team Yarden & Slager

U staat er niet alleen voor Maak kennis
Samen werken aan een warm en waardig afscheid. Maak kennis
Het gaat mij erom hoe de familie het afscheid wilt. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Slager (uitvaartcentrum de Getijden)
Kerklaan 17-19
4386 AL Vlissingen
BTW nr: NL823217401B01

Postadres:
Koudekerkseweg 2-16
4382 EB Vlissingen


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt