Yarden is er voor u in Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen

Bij Yarden & Slager Uitvaartzorg spreken we uw taal en kennen we de plaatselijke gewoonten en gebruiken. Walcheren is voor ons zeer vertrouwd. Door uw wensen voor de begrafenis of crematie zo goed mogelijk uit te voeren, hopen wij dat u later met een goed gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed en persoonlijk afscheid kan troost bieden en u helpen bij de verliesverwerking. Daar dragen wij graag aan bij.

Eén contactpersoon voor al uw uitvaartwensen en -vragen

Directeur en uitvaartverzorger Simon Slager van Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren en uitvaartverzorgers Daan Altena en Nettie Hollemans vormen een hecht team dat uw uitvaart van A tot Z verzorgt. Wij streven ernaar dat u met slechts een van ons te maken heeft. Uw contactpersoon houdt de gehele periode nauw contact met u en zorgt dat alles rondom de uitvaart naar wens verloopt.

Uitvaartmogelijkheden in Zeeuws-Vlaanderen

Yarden & Slager Uitvaartzorg informeert u graag uitgebreid over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Als een warme deken, met gevoel en begrip en voldoende tijd om de juiste beslissingen te nemen.”

Debora 

Uitvaartzorg in regio Walcheren

De uitvaartverzorgers van Yarden & Slager Uitvaartzorg kennen Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen maar al te goed. Misschien heeft u al een begraafplaats of crematorium op het oog, misschien nog niet. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Elke uitvaartlocatie is bespreekbaar: van de Sociëteit van Middelburg tot een uitvaart in de Rammekenshoek bij Ritthem, wij regelen het voor u.

Yarden & Slager, dicht bij u in de buurt

Yarden & Slager Uitvaartzorg is sterk lokaal georganiseerd, dicht bij u in de buurt. We verzorgen uitvaarten in Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en een deel van Zuid-Beveland ( Middelburg, Nieuw- en Sint Joosland, Arnemuiden, Veere, Gapinge, Serooskerke, Vrouwenpolder, Oostkapelle, Domburg, Westkapelle, Aagtekerke, Grijpskerke, Meliskerke, Koudekerke, Biggekerke, Zoutelande, Vlissingen,Oost-Souburg, Ritthem, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Baarland, Oudelande, Ellewoutsdijk, Driewegen, Ovezande, Nisse, Borssele, Nieuwdorp, Oostburg, Groede, Nieuwvliet, Zuidzande, Cadzand, Schoondijke, Waterlandkerkje, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Biervliet, Sluis, Retranchement, Aardenburg, Sint Kruis, Eede, Terneuzen, Spui, Sluiskil, Hoek, Zaamslag, Sas van Gent, Philippine, Westdorpe, Hulst, Sint Jansteen, Kapellebrug, Heikant, Clinge, Nieuw Namen, Graauw, Axel, Zuiddorpe, Overslag, Koewacht, Vogelwaarde, Terhole, Kuitaart, Hengstdijk, Lamswaarde, Kloosterzande, Walsoorden en Ossenisse).

Contact

Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak of kennismaking.

NEEM CONTACT OP

Wij zijn gevestigd op de volgende adressen:

  • Kantoor (postadres): Koudekerkseweg 2-16, 4382 EB Vlissingen
  • Uitvaartcentrum: Kerklaan 17-19, 4386 AL Vlissingen

Dienstverlening

Als u Yarden & Slager de uitvaart laat verzorgen, nemen wij u alle zorg uit handen. Omdat wij alle diensten in huis hebben – van voorgesprek tot nazorg – kunnen wij onze dienstverlening nog beter aansluiten op wat u wilt. Samen met u zorgen we voor een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene.

Voor, tijdens en na de uitvaart

Yarden & Slager Uitvaartzorg kan voor u de opbaring verzorgen. Bij u thuis in huiselijke kring of elders. Er zijn genoeg geschikte locaties op Walcheren. Voor de opbaring kunt u kiezen uit verscheidene locaties, waar u vaak ook de mogelijkheid heeft om meermalen per dag met rouwbezoek langs te komen voor het afscheid. Maar ook na de uitvaart zijn we er voor u. We beantwoorden uw vragen en informeren u graag over de vele asbestemmingsmogelijkheden en nagedachtenisvormen. Ook beschikken we over een uitgebreide collectie gedenkstenen.

Familietradities rond uitvaarten in Walcheren en Zuid Beveland

Zijn er bij u in de familie bijzondere tradities rond overlijden, opbaren, gedenken of begraven? We houden er graag rekening mee. Een uitvaart moet een persoonlijk afscheid zijn dat eer doet aan de overledene. Bovendien sterkt een goed afscheid de nabestaanden in het rouwproces. Ze kunnen verder.

Condoleance: arrangementen in Middelburg

We hebben een aantal arrangementen voor u samengesteld in overleg met Hotel Van der Valk in Middelburg. Hier kunt u in een perfecte ambiance de condoleance beleven.

Condoleance arrangementen Van der Valk

Sfeervolle ruimte voor herdenkingsbijeenkomst in Vlissingen

Amadore Grand Hotel Arion in Vlissingen heeft verschillende sfeervolle zalen waar nabestaanden samen met familieleden en vrienden de overledene kunnen herdenken.

Herdenkingsarrangementen Arion

Onze afscheidsarrangementen

Bij het regelen van een uitvaart komt u voor veel beslissingen te staan. Goed zicht houden op de uiteindelijke kosten van de begrafenis of crematie kan dan lastig zijn. Daarom kunt u kiezen voor een van onze afscheidsarrangementen: u betaalt dan een all-in prijs voor de verzorging van het afscheid. Wel zo duidelijk.

BEKIJK DE AFSCHEIDSARRANGEMENTEN

Bedrijfsgegevens

Yarden & Slager (uitvaartcentrum de Getijden)
Kerklaan 17-19
4386 AL Vlissingen
BTW nr: NL823217401B01

Postadres:
Koudekerkseweg 2-16
4382 EB Vlissingen

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST