"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Meyer Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland is er om samen met u het afscheid van uw dierbare op een persoonlijke manier vorm te geven. Uw aanspreekpunt is uitvaartverzorger Désirée Meisenbourg. De dienstverlening van Yarden & Meyer wordt gewaardeerd met een 9,7.

R

Bloemenlaan 10

2292 DB Wateringen

Routebeschrijving
K 0174 297 719 0174 297 719

Rouw verwerken doe je samen

Rouw verwerken doe je samen

Crematie of begrafenis regelen in Wateringen e.o?

Een goed afscheid is belangrijk. Het is immers de 1e stap naar verliesverwerking en markeert het begin van een leven zonder degene die u zo dierbaar was. Bent u op zoek naar uitvaartzorg in Wateringen, Naaldwijk of omgeving? Neem contact op met uitvaartverzorger Désirée Meisenbourg. Samen met haar team van Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland voert ze uw uitvaartwensen uit, met groot respect en inlevingsvermogen voor de liefde en verbondenheid die er tussen u en de overledene was en is.

Uitvaartmogelijkheden Westland

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Op grond van uw uitvaartwensen adviseren wij u graag over de invulling van de uitvaart en de keuze voor de locatie of het tijdstip. Vragen omtrent de uitvaart of wilt u meer weten over de uitvaartmogelijkheden in Wateringen, Naaldwijk en omstreken? Neem gerust contact op met Désirée Meisenbourg van Yarden & Meyer, via telefoonnummer 0174 297 719.

U bent ook welkom in ons informatiecentrum in Wateringen. Op afspraak, of loop eens binnen..

Regio uitvaartzorg: Westland en omstreken

Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland verzorgt uitvaarten in de plaatsen Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Maassluis, Rozenburg, Voorburg en omgeving.

Uitvaartlocaties Westland

Vanuit onze vestiging in Wateringen zijn wij goed bekend met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de regio Westland. We werken veel samen met yardenhuis Ockenburgh in Den Haag en met yardenhuis van Rijswijk. Maar ook als u kiest voor een andere locatie, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kan Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland dat voor u regelen. 

Persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding

In nauw overleg met u werken we samen met u toe naar een uitvaart die een weerspiegeling is van het leven van de overledene. Wij bespreken de uitvaart en de uitvaartmogelijkheden en geven advies over keuzes waarmee u nu geconfronteerd wordt of waarmee u in de toekomst te maken zult krijgen. Het belangrijkste is dat het een uitvaart wordt die bij u en bij u en uw overleden dierbare past.

Laatste verzorging

De laatste verzorging gaat in overleg. Dit kan samen met u, zowel thuis als op een andere locatie. Wij verzorgen ook de opbaring, bij u thuis of elders, bijvoorbeeld in een 24-uurskamer bij Yarden Uitvaartcentrum Nieuw Eykenduynen in Den Haag.  

Thuis opbaren

Bij een thuisopbaring kunt u afscheid nemen wanneer u dat wilt, zonder dat u hiervoor een afspraak hoeft te maken. U bepaalt zelf in welke kamer u uw dierbare wilt opbaren. Zo nodig zorgen wij met kleine aanpassingen in de inrichting en verlichting voor de gewenste sfeer. Daarnaast kunt u de kamer zelf ook met attributen of foto’s persoonlijker maken.

Meer mogelijkheden rond een uitvaart

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Om u te inspireren en ideeën te geven over hoe u een uitvaart persoonlijker maakt, hebben we een aantal uitvaartideeën op een rij gezet.

Ook als u niet in Wateringen of omgeving woont of niet verzekerd bent bij Yarden staat Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Personaliseer de uitvaart bijvoorbeeld met een doedelzak

Onze bloemen webshop

Yarden & Meyer heeft ook een webshop waarin u gemakkelijk en veilig online rouwboeketten kunt bestellen.

Bezoek onze webshop

Over Désirée Meisenbourg

Ik wil mensen helpen, dat kan ik ook niet helpen. Maak kennis

Blogs van Désirée

mei

22

Levenspad

Levenspad

Naast de lessen die we op school krijgen, zijn er de levenslessen, ervaringen die we gaandeweg opdoen en waar we soms vrolijk van worden en soms heel verdrietig. Het is ons levenspad.

Levenspad
 • Gedeelde smart is halve smart en dat is voelbaar. Samen begin je je sterker te voelen en kun je denken aan een nieuw begin. Gedeelde smart is halve smart
 • Hoe laat je aan anderen zien dat je een dierbare bent verloren zonder het direct te vertellen. De herinneringsarmband helpt nabestaanden bij het uiten van deze gevoelens van gemis. Gemis uiten met herinneringsarmband

Yarden & Meyer op TV

Seizoen 2017

Desiree Meisenbourg was in het najaar van 2017 samen met haar collega John Heskes van Yarden & John Heskes Uitvaartzorg het vaste gezicht in  'Loslaten in Liefde' op WOS TV. In dit programma vertellen nabestaanden aan presentator Alphons de Wit over hun overleden dierbaren en waarom zij nooit vergeten mogen worden. John en Desiree laten zien wat er allemaal mogelijk is bij en na een uitvaart.

 • Aflevering 1: over bloemen bij de uitvaart (met John Heskes).
 • Aflevering 2: de mogelijkheden om met beeld en geluid invulling te geven aan een afscheidsplechtigheid (met Desiree Meisenbourg).
 • Aflevering 3: De mogelijkheden bij de invulling van een kerkelijke uitvaart (met John Heskes).
 • Aflevering 4: Kinderen en de dood, kinderen en rouw (met Desiree Meisenbourg).
 • Aflevering 5: Wat gebeurt er bij de crematie oven? (met John Heskes)
 • Aflevering 6: Afscheid nemen in de buitenlucht (met Desiree Meisenbourg).
 • Aflevering 7: Wat kan de notaris voor u betekenen? (met John Heskes).
 • Aflevering 8: De Scorpioparty, de jaarlijkse bijeenkomst waar herdenken en het leven vieren centraal staat (met Desiree Meisenbourg).

Seizoen 2016

John Heskes was in het najaar van 2016 het vaste gezicht in het programma 'Loslaten in Liefde' op WOS TV. In dit televisieprogramma vertellen nabestaanden aan presentator Alphons de Wit over hun overleden dierbaren en waarom zij nooit vergeten mogen worden. John Heskes laat zien wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart.

 • Aflevering 1: over tijdig oriënteren op mogelijkheden voor de uitvaart en om uw uitvaartwensen vast te leggen.
 • Aflevering 2: een passende uitgeleide van de overledene bij het verlaten van het adres van overlijden.
 • Aflevering 3: de mogelijkheden voor opbaren en de laatste verzorging, bijv bij yardenhuis Ockenburgh
 • Aflevering 4: de mogelijkheden en keuze in persoonlijk rouwdrukwerk.
 • Aflevering 5: de gang van zaken in een crematorium en de mogelijkheden tijdens de afscheidsplechtigheid en bij de invulling van de condoleance.
 • Aflevering 6: Maak kennis met alternatieve uitvaartlocaties.
 • Aflevering 7: Over asbestemming en nagedachtenisvormen
 • Aflevering 8: Over materiële en emotionele nazorg na de uitvaart.

Seizoen 2015

Desiree Meisenbourg is 8 afleveringen te zien in 'Loslaten in Liefde' op WOS TV. In dit televisieprogramma gaat Alphons de Wit in gesprek met nabestaanden op begraafplaatsen in de regio, om te ontdekken wie de overledenen waren en waarom zij nooit vergeten mogen worden. Desiree Meisenbourg vertelt in 8 afleveringen over de ontwikkelingen en de mogelijkheden in de uitvaartbranche:


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt