"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er allemaal


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er allemaal


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Meyer Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland is er om samen met u het afscheid van uw dierbare op een persoonlijke manier vorm te geven. Uw aanspreekpunt is uitvaartverzorger Désirée Meisenbourg. De dienstverlening van Yarden & Meyer wordt gewaardeerd met een 9,9.


Rouw verwerken doe je samen

Rouw verwerken doe je samen

Crematie of begrafenis regelen in Wateringen e.o?

Een goed afscheid is belangrijk. Het is immers de 1e stap naar verliesverwerking en markeert het begin van een leven zonder degene die u zo dierbaar was. Bent u op zoek naar uitvaartzorg in Wateringen, Naaldwijk of omgeving? Neem contact op met uitvaartverzorger Désirée Meisenbourg. Samen met haar team van Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland voert ze uw uitvaartwensen uit, met groot respect en inlevingsvermogen voor de liefde en verbondenheid die er tussen u en de overledene was en is.

Uitvaartmogelijkheden Westland

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Op grond van uw uitvaartwensen adviseren wij u graag over de invulling van de uitvaart en de keuze voor de locatie of het tijdstip. Vragen omtrent de uitvaart of wilt u meer weten over de uitvaartmogelijkheden in Wateringen, Naaldwijk en omstreken? Neem gerust contact op met Désirée Meisenbourg van Yarden & Meyer, via telefoonnummer 0174 297 719.

U bent ook welkom in ons informatiecentrum in Wateringen. Op afspraak, of loop eens binnen..

Regio uitvaartzorg: Westland en omstreken

Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland verzorgt uitvaarten in de plaatsen Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Maassluis, Rozenburg, Voorburg en omgeving.

Uitvaartlocaties Westland

Vanuit onze vestiging in Wateringen zijn wij goed bekend met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de regio Westland. We werken veel samen met yardenhuis Ockenburgh en Yarden Crematorium Eikelenburg in Rijswijk. Maar ook als u kiest voor een andere locatie, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kan Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland dat voor u regelen. 

Persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding

In nauw overleg met u werken we samen met u toe naar een uitvaart die een weerspiegeling is van het leven van de overledene. Wij bespreken de uitvaart en de uitvaartmogelijkheden en geven advies over keuzes waarmee u nu geconfronteerd wordt of waarmee u in de toekomst te maken zult krijgen. Het belangrijkste is dat het een uitvaart wordt die bij u en bij u en uw overleden dierbare past.

Laatste verzorging

De laatste verzorging gaat in overleg. Dit kan samen met u, zowel thuis als op een andere locatie. Wij verzorgen ook de opbaring, bij u thuis of elders, bijvoorbeeld in een 24-uurskamer bij Yarden Uitvaartcentrum Nieuw Eykenduynen in Den Haag.  

Thuis opbaren

Bij een thuisopbaring kunt u afscheid nemen wanneer u dat wilt, zonder dat u hiervoor een afspraak hoeft te maken. U bepaalt zelf in welke kamer u uw dierbare wilt opbaren. Zo nodig zorgen wij met kleine aanpassingen in de inrichting en verlichting voor de gewenste sfeer. Daarnaast kunt u de kamer zelf ook met attributen of foto’s persoonlijker maken.

Meer mogelijkheden rond een uitvaart

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Om u te inspireren en ideeën te geven over hoe u een uitvaart persoonlijker maakt, hebben we een aantal uitvaartideeën op een rij gezet.

Ook als u niet in Wateringen of omgeving woont of niet verzekerd bent bij Yarden staat Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Personaliseer de uitvaart bijvoorbeeld met een doedelzak

  Onze afscheidsarrangementen

  Bij het regelen van een uitvaart komt u voor veel beslissingen te staan en moet u veel keuzes maken. Bijvoorbeeld ten aanzien van opbaring van de overledene, de catering bij de condoleance, maar ook de tijd en omvang van de afscheidsplechtigheid. Wilt u bij al die keuzes goed zicht houden op de uiteindelijke kosten? Dan is een afscheidsarrangement van Yarden misschien iets voor u. U betaalt een all-in prijs voor vooraf afgesproken diensten. Zo weet u waar u aan toe bent.

  Lees meer over de afscheidsarrangementen van Yarden

   Onze bloemen webshop

   Yarden & Meyer heeft ook een webshop waarin u gemakkelijk en veilig online rouwboeketten kunt bestellen.

   Bezoek onze webshop

   Over Désirée Meisenbourg

   Ik wil mensen helpen, dat kan ik ook niet helpen. Maak kennis

   Yarden & Meyer op TV

   Desiree Meisenbourg is 8 afleveringen te zien in 'Loslaten in Liefde' op WOS TV. In dit programma gaat Alphons de Wit in gesprek met nabestaanden op begraafplaatsen in de regio, om te ontdekken wie de overledenen waren en waarom zij nooit vergeten mogen worden. Desiree Meisenbourg vertelt in 8 afleveringen over de ontwikkelingen en de mogelijkheden in de uitvaartbranche:


   Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

   Kunnen wij u helpen?

   U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

   We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

   Bel gratis 0800 1292

   Neem contact op

   Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

   Yarden in uw buurt

   Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

   Yarden bij u in de buurt

   Hulp nodig?

   Hulp nodig?

   Behoefte aan informatie?

   Neem gratis contact met ons op:

   0800 1292
   Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
   Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
   Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

   WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

   Behoefte aan advies?

   Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

   Adviseur Yarden
   Onafhankelijke adviseur