Yarden is er voor u in regio Westerkwartier, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Westerkwartier

U denkt er misschien liever niet over na, maar ooit zal u afscheid moeten nemen van een dierbare. En dan komt er veel op u af. Gelukkig kunt u dan rekenen op de professionele uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Westerkwartier. Zij ondersteunen u in de moeilijke periode rond de uitvaart en zorgen ervoor dat de uitvaart volledig naar uw wens verloopt.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaart van mijn moeder fantastisch geregeld. Goed begeleid, tot in de puntjes verzorgd en ook fijn dat er nazorg was.”

Edith 

Uitvaartzorg in regio Westerkwartier

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Westerkwartier

Yarden Uitvaartzorg Westerkwartier en omstreken verzorgt uitvaarten in: Roden, Lieveren, Roderesch, Alteveer, Steenbergen, Nieuw-Roden, Nietap, Leutingewolde, Foxwolde, Roderwolde, Peize, Norg, Langelo, Peest, Zuidveld, Huis ter Heide, Westervelde, Veenhuizen, Een, Een-West, Leek, Zevenhuizen, Midwolde, Tolbert, Boerakker, Marum, Nuis, Niebert, Jonkersvaart, De Wilp, Matsloot, Zuidhorn, Briltil, Enumati, Oldekerk, Niekerk, Lucaswolde, Lettelbert, Oostwold, Den Horn, Niezijl, Grijpskerk, Pieterzijl, Visvliet, Grootegast, Sebaldeburen, Doezum, Kornhorn, Opende, Lutjegast, Kommerzijl, Lauwerzijl, Ulrum, Houwerzijl, Zoutkamp, Vierhuizen, Lauwersoog en Hornhuizen.

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in de provincie Groningen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen.  Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, voor cremeren of begraven, voor een uitvaart overdag of ’s avonds. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden in Westerkwartier en omstreken.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

We hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening. Daarom streven we ernaar dat u bij ons steeds contact heeft met dezelfde uitvaartverzorger. Deze denkt met u mee, geeft advies en regelt op basis van uw wensen de hele uitvaart. De uitvaartverzorger is ook op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles wordt uitgevoerd zoals is afgesproken.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Westerkwartier verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg staan dag en nacht voor u klaar en kennen de talloze uitvaartmogelijkheden in de regio Westerkwartier. Ze kennen de verschillende gebruiken en tradities in de Groningse regio en kunnen u er van alles over vertellen.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. De uitvaartverzorger van Uitvaartzorg Westerkwartier neemt u alle zorgen uit handel en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht. De overledene kan worden opgebaard in de kist, op een opbaarplank of op bed. In alle gevallen kunt u uw eigen beddengoed gebruiken. Bij een thuisopbaring op bed plaatsen we een koelplaat op het matras. Bij een kist of een opbaarplank gebruiken we een kistkoeling, die we met een kleed aan het zicht onttrekken.

Belangrijke zorg na de uitvaart

Yarden Uitvaartzorg biedt u verschillende vormen van nazorg, zoals workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking of een opzegservice waarmee u diverse administratieve zaken eenvoudiger afhandelt. Ook een gesprek met een van onze nazorgconsulenten kan u verder helpen.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE