"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Utrecht

Voor een uitvaart in en rondom Utrecht is veel mogelijk. De uitvaartverzorgers van Yarden Utrecht kennen de mogelijkheden en adviseren u graag. Ook helpen ze u graag bij het invullen van de uitvaart zelf. Onze uitvaartverzorgers maken, samen met u, het afscheid persoonlijk.


Begrafenis of crematie in Utrecht

De uitvaartverzorgers van Yarden Utrecht helpen u uiteraard ook graag bij het kiezen van een uitvaartlocatie. In de regio Utrecht vindt u onze 2 uitvaartlocaties naast elkaar aan de Floridadreef. Yarden Crematorium Daelwijck en Yarden Uitvaartcentrum Utrecht zijn goed bereikbaar en liggen in een prachtig park.

Crematorium Daelwijck Utrecht
Yarden Crematorium Daelwijck is een modern gebouw. Vanaf de overdekte en verwarmde terrassen heeft u prachtig uitzicht op de vijver met fontein. Voor kleine of grote groepen, er is van alles mogelijk in de kleine en grote aula, de 2 restaurants en het grand café. Wat zijn uw wensen voor de uitvaart? Onze uitvaartmedewerkers van Yarden Crematorium Daelwijck vervullen ze graag.
Uitvaartcentrum Utrecht
Yarden Uitvaartcentrum Utrecht is geschikt voor uitvaarten tot 300 gasten, maar uiteraard ook voor uitvaarten met een kleiner gezelschap. In onze 24-uurs opbaarkamer kunt u uw overleden dierbare op ieder gewenst tijdstip bezoeken. Ook qua catering is van alles mogelijk: een uitgebreide lunch, koffie met cake of een borrel met hapjes? Laat ons weten wat u uw gasten wilt serveren en wij bereiden het graag voor u in onze eigen keuken.

Uitvaart regelen in Utrecht

Hoe kunnen de uitvaartverzorgers van Yarden in Utrecht u helpen bij een goed afscheid? Onze ervaren uitvaartbegeleiders geven u graag advies en helpen u bij het regelen van de uitvaart. Zij weten precies wat er allemaal mogelijk is bij een begrafenis of crematie in Utrecht en omgeving. Samen met u maakt Yarden het afscheid van uw dierbare persoonlijk. Zodat u achteraf met een goed gevoel terugkijkt.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • het verzorgen van de uitvaart;
  • de laatste verzorging van de overledene;
  • het regelen van rouwboeketten;
  • het verzamelen en controleren van de muziek;
  • het afhandelen van papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • het uitvoeren van de wensen van nabestaanden;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Dit zijn onze ervaren uitvaartverzorgers in Utrecht

Dit vak kies je niet zomaar, het zit in je. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Joost Veenstra Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Remco Meijerink Met een ode aan het leven afscheid nemen. Daar help ik graag bij. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Marianne Ronday Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Uitvaartverzorger Floor van der Hoeven Als uitvaartverzorger wil ik samen met de familie een mooi, passend én persoonlijk afscheid verzorgen. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer Er samen met de familie een mooi, warm, waardig en respectvol afscheid van maken. Maak kennis
Uitvaartverzorger Elga de Brave Ieder afscheid is het begin van een herinnering Maak kennis
Uitvaartverzorger Heleen van der Kwaak Kijken, luisteren en invoelen. Maak kennis
Het leven is een reis. Ik begeleid u met liefde wanneer deze ten einde is gekomen Maak kennis
Yarden uitvaartverzorgster Corine de Ridder Een passend afscheid van uw dierbare is zó waardevol. Daar help ik u graag bij. Maak kennis

Vastleggen van uw uitvaartwensen

Hoe moet uw eigen uitvaart eruit zien? Heeft u daar al eens over nagedacht? Misschien weet u al of u begraven of gecremeerd wilt worden. Waar uw rouwdienst gehouden moet worden, in een kerk of een uitvaartcentrum bijvoorbeeld. Of van welke artiest muziek gespeeld moet worden. Help uw nabestaanden en leg uw laatste of uitvaartwensen vast. Zodat zij geen moeilijke beslissingen hoeven te nemen, maar uw uitvaart kunnen regelen zoals u wilt.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Wilt u graag wat hulp bij het opstellen van uw uitvaartwensen? Maak een afspraak met een Yarden uitvaartconsulent, bij u thuis of op een van onze locaties: Yarden Crematorium Daelwijck of Yarden Uitvaartcentrum Utrecht. De uitvaartconsulent helpt u graag, vrijblijvend en kosteloos.

Zelf uw uitvaartwensen vastleggen

Heeft u geen hulp nodig bij het opstellen van uw uitvaartwensen? U kunt uw wensen ook zelf vastleggen met behulp van het uitvaartwensenformulier.

Download het uitvaartwensenformulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u graag om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Utrecht:

Wat kost een uitvaart in Utrecht?

Wat kost een begrafenis of crematie in Utrecht ongeveer? Met de uitvaartkosten calculator van Yarden berekent u eenvoudig de kosten van een uitvaart. Wilt u de kosten voor een uitvaart verzekeren? De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. U bepaalt zelf wat u met het verzekerde bedrag wilt doen. Met een Yarden uitvaartverzekering verzekert u zich van een goed afscheid.

Vereniging Yarden in Utrecht

Wilt u graag eens met iemand praten over afscheid nemen of de dood? Of wilt u naar een lezing, herinneringsbijeenkomst of theatervoorstelling over dood, afscheid en verlies? Vereniging Yarden is er voor u. In Utrecht en omgeving organiseren wij verschillende activiteiten om u te helpen en te inspireren. Ook staan onze vrijwilligers voor, tijdens en na de uitvaart voor u klaar.

Bekijk de agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt