"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden Zaandam

Bij Yarden Zaandam staan uw uitvaartwensen centraal. Wij adviseren u graag over de uitvaartmogelijkheden in de regio en de locaties voor opbaring in Zaandam, Amsterdam-Noord, Landsmeer en Oostzaan. De vrijwillige uitvaartconsulenten van Yarden Zaandam helpen u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen.


Begrafenis of crematie in regio Zaandam

Welke locatie spreekt u aan voor een crematie of begrafenis in de regio Zaandam? Wilt u een uitvaart in kleine kring, of juist heel groots? Welk budget heeft u? Uitvaartverzorger Ineke Kuhlman-Kraan van Yarden neemt alle tijd om naar uw wensen te luisteren. En vertelt u in alle rust graag wat er mogelijk is voor een uitvaart in Zaandam, Amsterdam Noord, Landsmeer en Oostzaan.

Uitvaart regelen in regio Zaandam

Welke praktische zaken moet u regelen voor een uitvaart? Onze ervaren Uitvaartverzorger Ineke Kuhlman-Kraan weet het precies. U kunt haar 24 uur per dag bereiken. Samen met u regelt Ineke de begrafenis of crematie in de regio Zaandam. Op een rustige maar doortastende manier. Zodat het afscheid echt bij u en uw dierbare past. Tijdens de uitvaart zorgt Ineke dat alles goed verloopt. Ze is steeds aanwezig, maar altijd op de achtergrond. Ook na de uitvaart staat zij voor u klaar. Ineke neemt contact met u op om te vragen hoe het gaat en of zij nog iets voor u kan doen.

Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • rouwboeket regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg voor de nabestaanden.

Maak kennis met Ineke Kuhlman-Kraan:

Uw uitvaartwensen vastleggen

Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Misschien heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart. Weet u bijvoorbeeld al of u gecremeerd of begraven wilt worden? Voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat uw laatste wensen en uw uitvaartwensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen organiseren zoals u dat wilt. Leg uw belangrijkste uitvaartwensen daarom nu al vast.

Hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties.

Zelf uw wensen invullen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

Download het formulier

De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van de Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Noord-Holland:

Kosten van een uitvaart in Zaandam

Hoeveel kost een begrafenis of crematie in Zaandam, Amsterdam-Noord, Landsmeer of Oostzaan? Dat hangt mede af van uw wensen. Gebruik de Yarden uitvaartkosten calculator om zelf de kosten van een uitvaart te berekenen. Met Yarden verzekert u zich van een goed afscheid. Bijvoorbeeld met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Dit is een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. U kiest zelf hoe u het verzekerde bedrag wilt laten uitkeren.

Vereniging Yarden in Zaandam

Een goed afscheid helpt bij het rouwproces. Daarom staan de vrijwilligers van Vereniging Yarden voor u klaar. Wilt u graag eens met iemand praten over afscheid nemen of de dood? Of wilt u graag praktische hulp voor, tijdens of na de uitvaart? Onze vrijwilligers helpen u graag. Vereniging Yarden organiseert ook allerlei activiteiten om de dood bespreekbaar te maken. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. U bent van harte welkom.

bekijk de agenda

Extra ledenvoordeel

Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij uw uitvaart regelen via Yarden Uitvaartzorg. Dit voordeel is een extra budget om te besteden aan uw uitvaart.

Klantervaringen met Yarden

Welke ervaring hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
Logo Trustpilot

De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt