"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Hoogendijk Uitvaartzorg

'Goed en natuurlijk', dat is waar Yarden & Hoogendijk Uitvaartzorg Zaanstreek voor staat. Wat ons drijft, is liefde voor mensen. We helpen u om op een eervolle, mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen van een dierbare. Yarden & Hoogendijk werkt in de regio Zaanstreek en Wormerland. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,5.


Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Bloemen bij ceremonie helpen bij rouw

Crematie of begrafenis regelen in de Zaanstreek?

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. De uitvaart is daarbij een belangrijk onderdeel van de rouwverwerking. Samen troost vinden door herinneringen te doen herleven en het ontroostbare te beamen. Yarden & Hoogendijk Uitvaartzorg Zaanstreek helpt u daar graag bij en biedt het beste van 2 werelden: de persoonlijke aandacht van Johan Hoogendijk en Debby Hoogendijk als uw uitvaartleiders, gesteund door een grote organisatie als Yarden. Wij voeren alles uit met groot respect en inlevingsvermogen voor de liefde en verbondenheid die tussen u en de overledene was en is.

Afscheidslocatie

Yarden & Hoogendijk beschikt over een eigen afscheidslocatie, aan de Zaanweg in Wormerveer. Op deze locatie bieden wij u allerlei mogelijkheden om de ruimte een persoonlijke sfeer te geven. U krijgt een eigen kamer, en de sleutel van het afscheidshuis, zodat u op uw eigen tijden en in privacy afscheid kunt nemen van uw geliefde.

Lees meer over ons afscheidshuis in Wormerveer

Uitvaartmogelijkheden in de regio Zaanstreek

Ik, Johan Hoogendijk, werk samen met mijn vrouw Debby als uitvaartverzorger bij Yarden & Hoogendijk Uitvaartzorg Zaanstreek. Wij zijn goed bekend met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de omgeving Zaanstreek en Wormerland. Ook over typisch Zaanse gebruiken rond een uitvaart kunnen we u veel vertellen. Er is in de Zaanstreek en omgeving heel veel mogelijk op uitvaartgebied. Op grond van uw uitvaartwensen adviseren wij u graag over de invulling van de uitvaart en de keuze voor de uitvaartlocatie of het tijdstip.

Yarden & Hoogendijk Uitvaartzorg Zaanstreek verzorgt uitvaarten in de Zaanstreek en Wormerland, waaronder in de volgende plaatsen:

Assendelft Westzaan
Jisp Wijdewormer
Koog aan de Zaan Wormer
Krommenie Wormerveer
Oostknollendam Zaandijk

Persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding

Samen met u werken wij toe naar een uitvaart die een weerspiegeling is van het leven van de overledene. Wij bespreken de uitvaart en adviseren u over de uitvaartmogelijkheden. Vanuit onze betrokkenheid en oprechte aandacht voor uw wensen streven wij ernaar de uitvaart echt persoonlijk te maken. Het is immers de 1e stap naar verliesverwerking en markeert het begin van een leven zonder degene die u zo dierbaar was.

Opbaren; in het uitvaartcentrum of thuis?

In overleg met u kunnen wij de laatste verzorging samen met u uitvoeren, zowel thuis als op een andere locatie in de Zaanstreek of omgeving. Ook kan de opbaring bij u thuis of elders verzorgd worden. Bij een thuisopbaring kunt u afscheid nemen in een vertrouwde omgeving. U bepaalt zelf in welke kamer u uw dierbare wilt opbaren. Zo nodig zorgen wij met kleine aanpassingen in de inrichting en verlichting voor de gewenste sfeer. Daarnaast kunt u de kamer zelf ook met attributen of foto’s persoonlijker maken. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons eigen afscheidshuis in Wormerveer.

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

Steeds vaker stellen mensen tijdens hun leven hun persoonlijke wensen voor de uitvaart op. Dat kan confronterend zijn, maar het geeft ook rust en duidelijkheid. Onze uitvaartverzorgers staan open voor een persoonlijk gesprek hierover, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Samen nemen wij uw wensen door en helpen we u bij het maken van soms moeilijke keuzes. Als u dat wilt kunnen we u ook helpen met het op papier zetten van uw wensen.

Meer weten?

U kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt, of een afspraak wilt maken voor een persoonlijk gesprek. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Onze afscheidsarrangementen

Geeft u in deze moeilijke periode de zorg voor de uitvaart graag uit handen, maar wilt u wel zicht houden op de kosten? Kies dan een van de afscheidsarrangementen van Yarden & Hoogendijk. U kiest een pakket met een aantal diensten - van eenvoudige tot uitgebreide plechtigheid, van opbaring in de koeling van het uitvaartcentrum tot grote vrijheid om het afscheid geheel naar eigen wens in te vullen - en betaalt hiervoor een all-in prijs. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Lees meer over onze afscheidsarrangementen

Over Johan en Debby Hoogendijk

Samen troost vinden door herinneringen te doen herleven en het ontroostbare te beamen. Maak kennis
Wanneer een dierbare een herinnering wordt, wordt de herinnnering een kostbare schat. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur