Yarden is er voor u in regio Zandvoort-Bloemendaal, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Zandvoort-Bloemendaal

Het overlijden van een dierbare naaste is een aangrijpende gebeurtenis, die iedere persoon op zijn eigen manier beleeft. Toch zult u in die emotionele tijd veel dingen moeten regelen, zoals de uitvaart. Yarden Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal ondersteunt u hier graag bij, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Als een warme deken, met gevoel en begrip en voldoende tijd om de juiste beslissingen te nemen.”

Debora 

Uitvaartzorg in regio Zandvoort-Bloemendaal

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitvaartverzorgingsgebied Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal

Yarden Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal verzorgt uitvaarten in:

Aerdenhout Bloemendaal Vogelenzang
Bennebroek Overveen Zandvoort
Bentveld

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

Onze uitvaartverzorgers vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Zandvoort-Bloemendaal en omstreken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

De uitvaart: een mooie herinnering

De uitvaartverzorger van Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal voert de wensen van u en uw dierbare zo goed mogelijk uit, zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Het kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. We dragen er dan ook graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

We hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening. Daarom streven we ernaar dat u bij ons steeds contact heeft met dezelfde uitvaartverzorger. Deze denkt met u mee, geeft advies en regelt op basis van uw wensen de hele uitvaart. De uitvaartverzorger is ook op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles wordt uitgevoerd zoals is afgesproken.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. We kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties, zoals het crematorium in Haarlem. Onze uitvaartverzorgers leiden u er graag rond. Kiest u een andere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, helpen we u ook graag.

Opbaren in een uitvaartcentrum

De uitvaartverzorger van Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal kan u alle zorg rondom de opbaring uit handen nemen. Op uw verzoek regelen we bijvoorbeeld de opbaring in een uitvaartcentrum. De opbaarkamers kunt u vaak inrichten naar eigen smaak, met foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken. In een speciale een 24-uurskamer kunt u op elk moment bij uw dierbare zijn.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal neemt u alle zorgen uit handel en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE