"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Zandvoort-Bloemendaal

Onze uitvaartverzorgers kennen alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. We vertellen u er graag meer over of leiden u er rond.


Stel op bankje overziet begraafplaats

Stel op bankje overziet begraafplaats

Rouw verwerken doe je samen

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare naaste is een aangrijpende gebeurtenis, die iedere persoon op zijn eigen manier beleeft. Toch zult u in die emotionele tijd veel dingen moeten regelen, zoals de uitvaart. Yarden Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal ondersteunt u hier graag bij, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.

Lees meer

De uitvaart: een mooie herinnering

De uitvaartverzorger van Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal voert de wensen van u en uw dierbare zo goed mogelijk uit, zodat u later met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Het kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. We dragen er dan ook graag aan bij dat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

We hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening. Daarom streven we ernaar dat u bij ons steeds contact heeft met dezelfde uitvaartverzorger. Deze denkt met u mee, geeft advies en regelt op basis van uw wensen de hele uitvaart. De uitvaartverzorger is ook op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles wordt uitgevoerd zoals is afgesproken.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal kent alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio. We kunnen u alles vertellen over de verschillende uitvaartlocaties, zoals het crematorium in Haarlem. Onze uitvaartverzorgers leiden u er graag rond. Kiest u een andere locatie voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, helpen we u ook graag.

Opbaren in een uitvaartcentrum

De uitvaartverzorger van Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal kan u alle zorg rondom de opbaring uit handen nemen. Op uw verzoek regelen we bijvoorbeeld de opbaring in een uitvaartcentrum. De opbaarkamers kunt u vaak inrichten naar eigen smaak, met foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken. In een speciale een 24-uurskamer kunt u op elk moment bij uw dierbare zijn.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal neemt u alle zorgen uit handel en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Uitvaartverzorgingsgebied Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal

Yarden Uitvaartzorg Zandvoort-Bloemendaal verzorgt uitvaarten in:

Aerdenhout Bloemendaal Vogelenzang
Bennebroek Overveen Zandvoort
Bentveld

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

Onze uitvaartverzorgers vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Zandvoort-Bloemendaal en omstreken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Onze uitvaartverzorgers

Uitvaartverzorger Annelies Van Der Goes Haarlem Goed luisteren, oplossingsgericht denken, en het op de achtergrond zorgen dat de dingen goed geregeld zijn. Maak kennis
In een zware week ben ik er voor mensen. Punt. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt