Yarden is er voor u in Zeist en omgeving, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Zeist en omgeving

In een vaak emotionele periode moet u keuzes maken, een uitvaart organiseren en denken aan administratieve zaken. Het is geruststellend te weten dat u daarbij kunt vertrouwen op de bijstand van Koop Geersing. “Ik ben uw vaste aanspreekpunt. Vanaf het moment direct na (en soms voor) het overlijden tot na de afscheidsplechtigheid. Ik help u om een waardige, passende uitvaart te organiseren en ondersteun u bij alle zaken die rondom het overlijden geregeld moeten worden.”

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken wensen en stellen vragen
 • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“Professionele verzorging. Klantvriendelijk, accuraat en met heldere begeleiding.”

Edward

Uitvaartzorg in Zeist en omgeving

Locaties

Koop Geersing kan u helpen met het zoeken naar de locatie voor het afscheid dat u voor ogen heeft. Daarbij is meer mogelijk dan u misschien denkt. De sfeer van de locatie heeft veel invloed, daarom zoekt Koop Geersing, gesteund door zijn brede ervaring, met u naar de perfecte plek.

Checklist bij overlijden

Na het overlijden moet er al direct een aantal acties worden genomen. Hierbij een korte checklist om u te helpen:

 • Neem contact op met uw huisarts.
 • Bel Koop Geersing ( 06 1027 5585).
 • Stel familie en vrienden op de hoogte.
 • Bepaal of u contact op moet nemen met de alarmcentrale (bij overlijden in het buitenland) of uw verzekering (bij een ongeluk).
 • Zoek uit of de overledene wensen heeft vastgelegd in bijvoorbeeld een donorcodicil (uw huisarts weet dat waarschijnlijk), een testament (Centraal Testamenten Register, Postbus 19398 Den Haag) of in persoonlijke papieren.

Om u voor te bereiden op het gesprek met de uitvaartverzorger:

 • Zijn er wensen van de overledene bekend?
 • Wat zijn uw wensen en die van de andere betrokkenen?
 • Hoeveel mensen wilt u uitnodigen en hoe wilt u dat doen?
 • Wat is voor u een goede locatie? Bedenk dat een afscheidsbijeenkomst op een andere plek plaats kan vinden dan de crematie of begrafenis.
 • Yarden & Geersing Uitvaartzorg heeft een uitgebreide lijst beschikbaar met punten waar u aan moet denken qua afhandeling van de administratie, zoals het opzeggen van verzekeringen en abonnementen

Yarden & Geersing Uitvaartzorg is actief in de regio Zeist-de Bilt (Austerlitz, Bilthoven, De Bilt, Bosch en Duin, Den Dolder, Hollandsche Rading, Huis ter Heide, Maartensdijk, Westbroek, Woudenberg, Zeist en ver daarbuiten) en is bekend met alle uitvaartmogelijkheden. “Ik werk samen met alle uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen.”

Bereikbaarheid

Plan uw route naar Yarden & Geersing Uitvaartzorg in Zeist.

Bedrijfsgegevens

Yarden & Geersing
Arnhemse Bovenweg 12–69
3708 SH Zeist
BTW nr NL001344382B27

NEEM CONTACT OP

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST