"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Geersing Uitvaartzorg

Soms komt een overlijden verwacht, soms niet. Hoe dan ook, het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Weet dat u dan kunt rekenen op Yarden & Geersing Uitvaartzorg. Koop Geersing is modern, eigentijds. Hij kan goed luisteren en ondersteunt u bij alle zaken die na een overlijden op u af komen. Samen met u organiseert hij een mooie, bij u of uw dierbare passende uitvaart. “Ik ben bekend met alle mogelijkheden in de regio Zeist-De Bilt en weet alles van de begraafplaatsen en crematoria tot ver daarbuiten. De dienstverlening van Koop Geersing wordt gewaardeerd met een 9,8.


Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Crematie of begrafenis regelen in Zeist-De Bilt?

Als een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden. In een vaak heftige emotionele periode moet u keuzes maken, een uitvaart organiseren en denken aan administratieve zaken. Het is fijn te weten dat u daarbij kunt vertrouwen op de hulp van Yarden & Geersing Uitvaartzorg.

Uitvaartverzorger Koop Geersing is modern, eigentijds. Hij kan goed luisteren en ondersteunt u bij alle zaken die na een overlijden op u af komen. Samen met u organiseert hij een mooie, bij u of uw dierbare passende uitvaart. ““Ik ben uw vaste aanspreekpunt. Vanaf het overlijden tot na de afscheidsplechtigheid. Ik help u om een mooie, passende uitvaart te organiseren en ondersteun bij alle zaken die u rondom het overlijden moet regelen. Ik ben bekend met alle mogelijkheden in de regio Zeist-De Bilt en weet alles van de begraafplaatsen en crematoria tot ver daarbuiten.”

Checklist bij overlijden

Direct na het overlijden moet er al direct een aantal acties worden genomen. Hierbij een korte checklist om u te helpen:

  • stel familie en vrienden op de hoogte;
  • neem contact op met uw huisarts;
  • bepaal of u contact op moet nemen met de alarmcentrale (bij overlijden in het buitenland) of uw verzekering (bij een ongeluk);
  • zoek uit of de overledene wensen heeft vastgelegd in bijvoorbeeld een donorcodicil (uw huisarts weet dat waarschijnlijk), een testament (Centraal Testamenten Register, Postbus 19398 Den Haag) of in persoonlijke papieren;
  • zoek contact met een uitvaartverzorger, naar eigen keuze.

Om u voor te bereiden op het gesprek met de uitvaartverzorger:

  • zijn er wensen van de overledene bekend;
  • wat zijn uw wensen en die van de andere betrokkenen;
  • hoeveel mensen wilt u uitnodigen en hoe wilt u dat doen;
  • wat is voor u een goede locatie? Bedenk dat een afscheidsbijeenkomst op een andere plek plaats kan vinden dan de crematie of begrafenis;
  • heeft u zelf ideeën over muziek, bloemen en sprekers?

Yarden & Geersing Uitvaartzorg heeft een uitgebreide lijst beschikbaar met punten waar u aan moet denken qua afhandeling van de administratie, zoals het opzeggen van verzekeringen en abonnementen.

Regio uitvaartzorg: Zeist-De Bilt

Yarden & Geersing Uitvaartzorg werkt in de regio Austerlitz, Bilthoven, De Bilt, Bosch en Duin, Den Dolder, Hollandsche Rading, Huis ter Heide, Maartensdijk, Westbroek, Woudenberg en Zeist en is bekend met alle uitvaartmogelijkheden in de omgeving. “We werken samen met uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen in en buiten deze plaatsen.”

Dienstverlening

Samen met uw uitvaartverzorger Koop Geersing kunt u een persoonlijk afscheid vormgeven waarbij alles mogelijk is. Ik help u graag met alle details en neem u de uitvoering uit handen, voor zover u dat zelf wenst.

Aankondiging

Wilt u kaarten sturen, een advertentie plaatsen? Die moeten er zo uit zien als u wenst en dat hoeft zeker niet standaard te zijn. Ik denk met u mee. Ik heb veel ervaring, beschik over voorbeelden en de creativiteit om de uitstraling die u voor ogen heeft in woorden en vormgeving te vatten.

Muziek en tekst

Wie gaan er spreken? Hoe gaat u om met mensen die zich aanmelden om te spreken? Heeft u hulp nodig bij het formuleren van uw tekst? Zoekt u een passend gedicht? Hoe wilt u de verhouding tussen tekst en muziek? Welke muziek wilt u graag laten horen? Als voormalig hoofd radio en muziekkenner bij uitstek kan ik u helpen als u moeilijk een keuze kunt maken.

Aankleding

Hoe wilt u dat de kist er uit ziet? Moet het wel een kist zijn? Wilt u die open of dicht laten? Kiest u voor bloemen, en of ja welke bloemen? Er zijn allerlei manieren om een afscheidsbijeenkomst zo aan te kleden dat die bijdragen aan de sfeer waar u naar op zoek bent. Dat gaat van ‘uiterlijkheden’ tot wat u de bezoekers aanbiedt. Yarden & Geersing denkt met u mee en komt, met ideeën vanuit onze eigen ervaring.

Registratie

Soms gaat een afscheidsbijeenkomst aan de direct betrokkenen als een roes voorbij. Dan kan het heel prettig zijn om de bijeenkomst te kunnen beluisteren of terug te zien op een dvd. Ook voor achterblijvers die niet bij de bijeenkomst aanwezig kunnen zijn, is een registratie waardevol. Als u kiest voor een gefilmde registratie gebeurt zo discreet dat u er nauwelijks iets van merkt. Overleg met mij over de mogelijkheden en bekijk of beluister desgewenst een voorbeeld.

Onze afscheidsarrangementen

Als u een begrafenis of crematie moet regelen komt er veel op u af. Keuzes over het rouwdrukwerk, een boeket, de afscheidsplechtigheid, eten en drinken voor het condoleancebezoek en meer. Allemaal keuzes waaraan een prijskaartje hangt. Wilt u dat wij u helpen bij het regelen van een complete uitvaart, maar tegelijkertijd overzicht houden op de kosten? Dat kan. Kies een van onze 4 afscheidsarrangementen. U betaalt een vaste prijs voor het arrangement naar keuze, een vast aanbod van dienstverlening. Zo weet u waar u aan toe bent. Klik op onderstaande button voor een overzicht en de inhoud van de afscheidsarrangementen..

Bekijk de Yarden afscheidsarrangementen

Bereikbaarheid

Plan uw route naar Yarden & Geersing Uitvaartzorg in Zeist.

Over Koop Geersing

Afscheid nemen na overlijden doe je maar een keer. Dat moet vlekkeloos verlopen om een herinnering na te laten waar familie en vrienden met warmte aan terugdenken. Maak kennis

Locaties

Koop Geersing kan u helpen met het zoeken naar de locatie voor het afscheid dat u voor ogen heeft. Daarbij is meer mogelijk dan u misschien denkt. De sfeer van de locatie heeft veel invloed, daarom zoekt Koop Geersing, gesteund door zijn brede ervaring, met u naar de perfecte plek.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt