"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Geersing Uitvaartzorg

Iemand verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. De tijd staat stil nadat iemand is overleden. Er moet dan veel geregeld worden en de dag van de uitvaart moet passen bij u als nabestaande en bij de overledene. Weet dat u dan op Koop Geersing van Yarden & Geersing Uitvaartzorg kan rekenen. Koop is een moderne, eigentijdse register uitvaartverzorger (gediplomeerd en geregistreerd). Hij kan goed luisteren en ondersteunt u bij alle zaken die na een overlijden op u af komen. “Ik ben bekend met alle mogelijkheden in de regio en weet alles van de begraafplaatsen en crematoria tot ver daarbuiten”. De dienstverlening van Koop Geersing wordt gewaardeerd met een 9,8.

Arnhemse Bovenweg 12–69

3708 SH Zeist

Routebeschrijving
K 06 10 27 55 85 06 10 27 55 85

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Crematie of begrafenis regelen

In een vaak emotionele periode moet u keuzes maken, een uitvaart organiseren en denken aan administratieve zaken. Het is geruststellend te weten dat u daarbij kunt vertrouwen op de bijstand van Koop Geersing. “Ik ben uw vaste aanspreekpunt. Vanaf het moment direct na (en soms voor) het overlijden tot na de afscheidsplechtigheid. Ik help u om een waardige, passende uitvaart te organiseren en ondersteun u bij alle zaken die rondom het overlijden geregeld moeten worden.”

Checklist bij overlijden

Na het overlijden moet er al direct een aantal acties worden genomen. Hierbij een korte checklist om u te helpen:

  • Neem contact op met uw huisarts.
  • Bel Koop Geersing ( 06 1027 5585).
  • Stel familie en vrienden op de hoogte.
  • Bepaal of u contact op moet nemen met de alarmcentrale (bij overlijden in het buitenland) of uw verzekering (bij een ongeluk).
  • Zoek uit of de overledene wensen heeft vastgelegd in bijvoorbeeld een donorcodicil (uw huisarts weet dat waarschijnlijk), een testament (Centraal Testamenten Register, Postbus 19398 Den Haag) of in persoonlijke papieren.

Om u voor te bereiden op het gesprek met de uitvaartverzorger:

  • Zijn er wensen van de overledene bekend?
  • Wat zijn uw wensen en die van de andere betrokkenen?
  • Hoeveel mensen wilt u uitnodigen en hoe wilt u dat doen?
  • Wat is voor u een goede locatie? Bedenk dat een afscheidsbijeenkomst op een andere plek plaats kan vinden dan de crematie of begrafenis.
  • Yarden & Geersing Uitvaartzorg heeft een uitgebreide lijst beschikbaar met punten waar u aan moet denken qua afhandeling van de administratie, zoals het opzeggen van verzekeringen en abonnementen

Yarden & Geersing Uitvaartzorg is actief in de regio Zeist-de Bilt (Austerlitz, Bilthoven, De Bilt, Bosch en Duin, Den Dolder, Hollandsche Rading, Huis ter Heide, Maartensdijk, Westbroek, Woudenberg, Zeist en ver daarbuiten) en is bekend met alle uitvaartmogelijkheden. “Ik werk samen met alle uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen.”

Koop Geersing

Bereikbaarheid

Plan uw route naar Yarden & Geersing Uitvaartzorg in Zeist.

Over Koop Geersing

Het leven is een reis. Ik begeleid u met liefde wanneer deze ten einde is gekomen Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Geersing
Arnhemse Bovenweg 12–69
3708 SH Zeist
BTW nr NL001344382B27

Locaties

Koop Geersing kan u helpen met het zoeken naar de locatie voor het afscheid dat u voor ogen heeft. Daarbij is meer mogelijk dan u misschien denkt. De sfeer van de locatie heeft veel invloed, daarom zoekt Koop Geersing, gesteund door zijn brede ervaring, met u naar de perfecte plek.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt