"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg

Als een dierbare overlijdt volgt een periode van heftige emoties. Een periode waarin de steun van een betrouwbare en toegewijde adviseur welkom is. De uitvaartverzorgers van Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg staan u graag terzijde. Voor, tijdens én na de uitvaart. Want een goed afscheid is de 1e stap naar verliesverwerking. Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg werkt in Zuidoost Friesland. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 8,9.

Houtwal 30-B7

8431 EX Oosterwolde

Routebeschrijving
K 0516 541 968 0516 541 968

Man neemt afscheid op begraafplaats

Stel op bankje overziet begraafplaats

Uitvaart of crematie regelen in Zuidoost Friesland?

In de 1e dagen na een overlijden 'moet' u een hoop beslissingen nemen. Begraven of cremeren? Welke rouwkaart? Wat moet daar dan op staan? Wilt u een rouwadvertentie in de krant? Wat voor soort kist? Welke bloemen wilt u bij de opbaring en de uitvaart? Moet er een spreker komen, of doen we dat zelf? Wat voor muziek willen we horen tijdens de uitvaart? Gaan we voor koffie, of liever een glas wijn? Wie regelt de officiële zaken op het gemeentehuis?

Allemaal keuzes waar u wellicht een goed advies bij kunt gebruiken. Het advies van iemand met ervaring. Een uitvaartverzorger die precies weet wat er speelt en wat er moet gebeuren. Iemand die rekening houdt met uw gevoelens en op wie u volledig kunt vertrouwen. Een persoon die u tijdens de moeilijke periode een hoop zorgen uit handen neemt.

Uitvaartverzorger Jochum Wouda staat u graag terzijde bij het regelen van een uitvaart in Zuidoost Friesland. Rustig, correct, verstandig. Maar ook: begrijpend, eerlijk en betrouwbaar. Met Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg heeft u de zekerheid van een grote organisatie als Yarden, gecombineerd met de betrokkenheid van een persoonlijke adviseur.

Onze familiekamer

Veel nabestaanden kiezen voor thuisopbaring om afscheid te nemen van hun overleden dierbare. Dit kan waardevol zijn, maar ook als een belasting worden ervaren. Ook leent de thuissituatie zich hier niet altijd voor. Een familiekamer kan uitkomst bieden. Yarden & Jochum Wouda uitvaartzorg beschikt over een eigen familiekamer. Een huiselijk ingerichte kamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare, samen met familieleden en andere naasten.

Lees meer over onze familiekamer

Uitvaartverzorgingsgebied: Zuidoost Friesland

Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg is bekend in de regio Zuidoost Friesland. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de locaties en uitvaartmogelijkheden in de regio? Neem contact met ons op.

Yarden & Jochum Wouda verzorgt uitvaarten in:

Boschoord, Oosterstreek, Zandhuizen, Noordwolde, Boijl, Vinkega, De Hoeve, Steggerda, Peperga, Jubbega, Hoornsterzwaag, Oudehorne, Nieuwehorne, Bontebok, Oldeberkoop, Nijeberkoop, Makkinga, Elsloo, Langedijke, Appelscha, Ravenswoud, Fochteloo, Oosterwolde, Haule, Haulerwijk, Waskemeer, Donkerbroek, Zorgvlied, Oldeholtpade, Nijeholtpade, Wijnjewoude, Bakkeveen, Beetsterzwaag, Olterterp, Ureterp, Siegerswoude en Frieschepalen.

De beste uitvaartverzorging van Zuidoost Friesland

Vanaf het 1e contact na het overlijden tot en met de complete verzorging van de uitvaartplechtigheid heeft u altijd te maken met één en dezelfde persoon. Uw uitvaartverzorger is uw steun en toeverlaat. Hij zorgt ervoor dat u goede informatie krijgt over de uitvaartmogelijkheden, zodat u zelf de juiste keuzes kunt maken.

Persoonlijk en helder advies

De uitvaartverzorger van Yarden & Jochum Wouda vertelt u graag alles over de uitvaartmogelijkheden. Bij u thuis, als u daar prijs op stelt, of op het kantoor in Oosterwolde, waar u meteen een goede indruk krijgt van alles wat direct of indirect met het afscheid te maken heeft. We bieden u een overzicht van allerlei modellen en soorten kisten, sieraden waarin eventueel de as van de overledene kan worden bewaard en diverse modellen grafornamenten.

De uitvaartverzorger die de uitvaart met u bespreekt, maakt in overleg met u de offerte op, zodat u meteen goed inzicht krijgt in de kosten. En omdat bij Yarden de factuur gelijk is aan de afgegeven offerte, komt u naderhand niet voor verrassingen te staan. Dat schept veel helderheid en rust.

Opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum

U wilt in persoonlijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. In overleg met u kunnen wij de laatste verzorging samen met u thuis uitvoeren. Wilt u dat niet, dan regelen wij het voor u. De medewerkers van Yarden Uitvaartzorg kunnen u alle zorg rondom de opbaring uit handen nemen. In een uitvaartcentrum kunnen wij de overledene opbaren en kunt u in alle rust afscheid nemen. Bij een thuisopbaring verzorgt Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg Zuidoost Friesland alle materialen om de opbaring mogelijk te maken. Dagelijks komen wij bij u langs om de overledene te verzorgen en de koeling te controleren. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Opbaring in een kist, lijkwade of op bed

De overledene kan worden opgebaard in de kist, in een lijkwade op een opbaarplank of op bed. In alle gevallen kunt u uw eigen beddengoed gebruiken. Bij een opbaring op bed plaatsen we een koelplaat op een matras. Deze bedkoeling bestaat uit een dunne plaat die ervoor zorgt dat het lichaam tijdens de opbaring wordt gekoeld, zodat de overledene tot de dag van de uitvaart op bed kan blijven.

Nazorg door uw uitvaartverzorger of een consulent

Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg Zuidoost Friesland kan u helpen met diverse vormen van nazorg, zoals workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking.
U kunt ook een gesprek met een van onze nazorgconsulenten aanvragen. Uitvaartzorg die helderheid en rust brengt.

NabestaandenLoket

Yarden & Jochum Wouda Uitvaartzorg Zuidoost Friesland heeft een opzegservice voor het eenvoudiger afhandelen van diverse administratieve zaken. Wij hebben daarvoor een samenwerkingsverband met de NabestaandenLoket

Over Jochum Wouda

Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Jochum Wouda
Houtwal 30-B7
8431 EX Oosterwolde
BTW nr NL001491559B66

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt