"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorging Zuidwest Drenthe

U denkt er misschien liever niet over na, maar ooit kan het gebeuren dat u afscheid moet nemen van een dierbare. En dan komt er veel op u af. Gelukkig kunt u dan rekenen op de professionele uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Zuidwest Drenthe.


Uitvaartzorg in Zuidwest Drenthe

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Of u nu kiest voor een opbaring in het uitvaartcentrum Hoogeveen, een uitvaartcentrum of aula in uw woonplaats of een opbaring thuis. Of u nu kiest voor begraven of cremeren of voor een sobere of uitbundige uitvaart, wij luisteren naar uw uitvaartwensen en verzorgen de uitvaart conform deze wensen. Wij geven u advies over algemene zaken rondom de uitvaart, maar ook over specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden in Zuidwest Drenthe.

De uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg

In de dienstverlening hechten we bij Yarden Uitvaartzorg veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom streven wij ernaar dat u bij ons steeds met dezelfde uitvaartverzorger te maken heeft. Hij denkt met u mee, geeft advies en regelt vervolgens op basis van uw wensen de hele uitvaart. Hij is tevens op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd zoals is afgesproken.

Uitvaartzorg Zuidwest Drenthe verzorgt uitvaarten in:

Alteveen Hoogeveen Pesse
Drogteropslagen Kerkenveld Stuifzand
Elim Linde Tiendeveen
Fluitenberg Nieuweroord Veeningen
Hollandscheveld Noordscheschut Zuidwolde

Vanuit ons uitvaartcentrum in Hoogeveen, onderhouden de uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Zuidwest Drenthe contacten met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere mogelijkheden in de buurt. In ons mooie uitvaartcentrum beschikken we over 5 mooie 24-uurs kamers. In deze kamers kunt u zoveel als u dat wenst bij uw dierbare zijn, zonder dat u daarvoor een bezoekafspraak hoeft te maken.

Wij werken veel samen met het Yarden crematorium Reestborgh in Meppel en crematorium De Boskamp in Assen. Als u kiest voor een andere locatie, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen wij dat ook voor u regelen.

Na de uitvaart: nazorg is belangrijk

Yarden Uitvaartzorg Zuidwest Drenthe kan u na de uitvaart helpen met diverse vormen van nazorg, zoals workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking, of een opzegservice voor het eenvoudiger afhandelen van diverse administratieve zaken. Een gesprek met een van onze nazorgconsulenten kan u ook verder helpen.

Inspiratie opdoen voor een uitvaart in Zuidwest Drenthe

Op uitvaartgebied is veel mogelijk in de regio Zuidwest Drenthe. Om u te inspireren en ideeën te geven over hoe u een uitvaart persoonlijker maakt, hebben we een aantal uitvaartideeën voor u verzameld.

Meer informatie over uitvaarten in Drenthe

Heeft u vragen of wilt u meer weten over uitvaartmogelijkheden? De uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg Zuidwest Drenthe helpt u graag verder. Neem contact met ons op, we vertellen u graag over alle uitvaartmogelijkheden in deze regio. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Onze uitvaartverzorger in Zuidwest Drenthe

Wensen en mogelijkheden komen samen in een persoonlijk afscheid. Maak kennis


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt